Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
ceeeee?
....pai poate erau mai sensibiliciosi sau era red-bullu expirat....la mine nu e prima data cand iau "tauru'" de coarne, si din fericire nu am avut probleme pana acu
dar nici nu am baut vreodata mai mult de 2 si in interval destul de mare...oricum, e bine de stiut...ce sa-i faci, tre' sa trec din nou pe spirtoase![]()
![]()
(obviously joking...
)
Mariana, 
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'
Catrinel_17 spune:
mariana, da, dimineata la 6 papa de la mine, deci nu stiu cit bea, dar la 10, la 2 si la 5 bea 150-160ml. seara e mai maraita si obosita, baga in jur de 90-100. in seara asta a fost asaaa maraitaaaa... a plins de numa' inainte sa adoarma.....
te pup
andreea g, Thea mai face asa? 
noie, furnicile-s in zona? da-le neshte red bull, sa vedem cum reactioneaza ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ile77 spune:
Mariana
Popa f de treaba si simplu. Stii tu cum sint pe aici popii.Botezul a iesit f frumos, socrela a facut treaba buna ,mi-a placut f mult, asa ca si data viitoare tot pe ea o pun sa se ocupe de organizarea botezului.
Fetelor voi mai stiti ceva de Tina? Eu nici pe yahoo n-am mai vazut-o de ceva vreme.Sper ca e ok.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Polixeni spune:
fetelor!!
Am citit pe prima pagina despre pusul laptelui matern in ochi,nas si urechi.Ei bine,si eu am auzit de chestia asta si sa fiu sincera cu voi cand piticu meu avea 1 luna i s-a innrosit ochisorul si i-am pus o picatura de lapte de la mine.Vreau sa va zic ca pana a 2 a zi ochisorul s-a facut limpede-limpede.In nasuc si in urechiuse nu i-am pus.Deci functioneaza!!
In ceea ce priveste "taierea" laptelui matern unii medici zic ca e bine sa iei pastila ca sa nu faci noduli mai tarziu,altii zic sa nu iei ca se "taie" singur.Eu am luat sa fiu sigura ca nu voi avea probleme.
NOE de Redbull s-a zis si aici ca e bautura periculoasa.Mi se pare ca la un moment dat s-a si interzis.Asa ca reprofileaza-te.
Piticu meu creste.Am fost si la plaja cu el dar acum in ultimele zile s-a stricat rau vremea...bate vantul si e rece.Sa vedeti ce-am patit azi...cand am venit acasa cu piticu si cu tati de la plimbare,l-am pus pe asta micu in patut sa doarma.Intre timp ne-am asezat la masa .Tati s-a dus in camera sa vada ce face piticu si ma striga.Cand ajung intr-un suflet acolo ce credeti ca vad??Il vad pe asta micu exact anapoda cu capul unde ii stau piciorusele de obicei si cu picioarele unde ii sta capul.S-a intors de unu singur in patut!! Sa mor nu alta!! Daca de p-acum imi face d-astea.....Cum s-o fi intors nu stiu mai ales ca are aparatori-perne de jur-imprejurul patutului.Si inca ceva ..nu-l pot face nicicum sa doarma pe o parte.Numai pe spate cu mainile deasupra capului.Cand e adormit il intorc eu incet-incet si ii pun un sul dintr-o paturica la spate sa-l proptesc dar face -ce-face si iar se intoarce pe spate.Si cand era nou-nascut il puneam numai pe o parte sa doarma.Fetele voi va luati piticii cu voi in pat?Ca eu o fac uneori ca mi-e tare drag sa-l simt langa mine dar mi-e teama ca-l invat rau.Daca nu voi mai putea sa-l iau din patul meu???
Sambata care a trecut am fost la un botez.Slujba la biserica a tinut vreo 1 ora.Bebele a inceput sa planga cand l-au bagat in apa si cand l-au uns cu ulei pe tot corpul.(La noi se face asa? ..eu nu stiu pt ca din pacate n-am fost la nici un botez in Romania si nu stiu cum se procedeaza).Am primit si bomboniere (saculet cu bombonele si fundita si o rama mica de fotografie).Apoi am mers la restaurant unde la inceput parintii au taiat un tort maricel pt bebe.Si apoi am dansat un pic ..ce dor imi era!!!Numai ca tot timpul am fost cu gandul la pitic pe care il lasasem la socrii.
Va
pe toate si mai ales pe bebei!!!
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
mariana_1976 spune:
Polixeni aici nu am auzit de lapte in uechiuse,nasuc sau ochisori.In schimb se recomanda mamelor care alapteaza sa puna citeva picaturi de lapte pe ragade!![]()
Nu dorm in pat cu bebe,dar avem aceeasi camera.(m-am instalat in camera de oaspeti si linga patul meu l-am pus pe cel al lui bebe care are rotite si poate fi mutat cu usurinta in orice alta camera).
Intre 3-5 luni se intorc majoritatea copilasilor.Al meu se intoarce cu ajutorul unui piciorus ridicat si de aia il tin numai in patut cu "zabrele".
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
MULTI ANI TRAIASCAA, MULTI ANI TRAIASCAA,
LAA MUULTI AANI !!!

(hait ca incep si eu cu o zi inainte cum a facut claujro, daŽ am circumstante atenuante: in Romania e deja 8 iunie!)![]()
![]()
![]()
Asa ca....FELICITARI AIDEI CU OCAZIA ZILEI DE NASTERE!!!
SA FI INTOTDEAUNA O MAMICA SI O SOTIE FERICITA SI SA AI TOT CEEA CE ITI DORESTI!

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Qamar spune:

LA MULTI ANI, AIDA!
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'
ciuf spune:
Oh, cum sa nu scriu cand e ziua Aidei???
Aida, iti doresc o viata cat mai frumoasa, sa fii fericita alaturi de sotiorul tau si galusca cea dulce, numai de realizari sa ai parte si sanatate multa!
La multi ani.
Sa mai cant? Parca zicea Andreea ca am voce frumoasa. Deci:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca,
laaaaaaa muuuuulti ani!
Fetelor, eu nu prea mai am timp de scris. Ba curat in casa, ba gatit, ba urla fie-mea, ba culc-o, ca naiba, ca parca sunt mai obosita ca inainte. Nu mai sunt capabila sa ma organizez. Uit la greu, ratacesc lucrurile, uit pe unde le pun, ma simt ca o epava.
Daaaaar, m-am tuns. Ce daca am aripa ranita, cred ca o sa-mi cada unghia, imi facusem si un scenariu misto (in noptile cand imi venea sa urc pe tavan de dureri). Soacra-mea imi tine degetul, sotul baga burghiul cu bormasina in unghiuta mea cea neagra ca sa faca o gaurica sa iasa pacatosul ala de sange, iar eu gal-gal-gal cu brandy pe gat sa ma amortesc. Daca imi cade unghia nu e bai ca fac si pielea aia rosie cu oja ca sa nu se vada urat.
Dupa doua zile de indurat niste dureri crunte (nu doresc la nimeni) m-am trezit sa sun la pediatru sa imi recomande ceva de dureri. Ma saturasem sa stau cu degetul in gheata si noapte si zi. Eh, avusei liber la ibuprofen asa ca boierie mare pe mine. Fu parfum. Ioc dureri nasoale.
Acum sunt la faza de vindecare.
Eva, slava Domnului, doarme bine noaptea. Ziua sta cam treaza, banuiesc din cauza caldurilor. Cred ca in curand ne vom cumpara aer conditionat ca se anunta o vara tare calduroasa. Aici verile sunt foarte usor de suportat datorita uscaciunii. La foarte putine case vezi instalatii de AC.
Azi ii imbogati garderoba cu niste lucrulete super faine.
Farfuzeleul adoarme pe la 11:45 si se scoala pe la 3-4, si apoi la 6:30.
Andreea, astept si eu sa vad pozele de la botez. Sa pozezi si saculetii cu bombonele. Ca vreau si eu sa fac. Am ceva modele, dar nu strica sa ma mai inspir.
MP, sa iti traiasca micutul crestin.
Ca vorbeati de anticonceptionale. Eu am luat o singura data dupa un chiuretaj cand am pierdut o sarcina. Si numai timp de o luna ca nu am suportat tratamentul. De atunci folosim metoda calendarului si condomul. Sotul vad ca imi da tarcoale, vine seara la mine cu lugu-lugu, dar eu nu si nu. Is rusinoasa mai. Pana nu mai dau jos burtica si grasimica din alte zone, nu fac nimic, nu ma simt dom'le bine sa fiu grasa.
Edit: Vivian, felicitari pentru cele trei lunite implinite.
La multi ani pentru toti puiutii ai caror zile le-am ratat si le trimit pupicuri cu multa dragoste si sanatate.
Catrinel, cum e cu mama ta la tine? Ca la mine e disaster cu socrella. Mai am un pic si merg ca paianjenul.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Catrinel_17 spune:
Ciuf - auzi, mergi ca paianjenul
ce bine suna!!
Cu mama e foarte bine, macar mai schimb si io o vorba cu careva! dar nu stiu de ce, parca am fost astea 2 zile de cind a venit, mai obosita decit de obicei! ehh, ieri oana a fost si maraita cred ca din cauza ca nu a dormit destul si e si mai cald aici (si se face si mai cald...) mai ales seara inainte de culcare, a tras niste rageteeee, asa, cu capul in sus, parca era un cerb care boncaluia...
Sper azi sa fie mai bine. si evident nu am dormit ziua deloc. ieri s-a apucat asta mica sa "vorbeasca" dar le zicea asa, de rasuna casa! cred ca solutia este s-o scot cit mai mult afara. sau s-o duc la mama la garsoniera, ca acolo e racoare si bine. ma gindesc si sa ii dau ceva ceai intre mese, macar putin. ieri a si facut kk (de 2 ori, sa recupereze ca nu a facut martzea, ca de obicei
) si cind a facut s-a tot invirtit si nu a dormit. macar nu a plins.
la tine de ce e dezastru? ce face mama soacra?
Doarme Farfuzel mai bine? o mai plimbi cu masina?
ma bucur ca e mai bine degetzelul! 
va pup fetelor, o zi buna si usoara!
La multi ani, Aida, si numai bucurii!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Cat spune:
La multi ani, Aida! Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de papusica Alexandra si de sotul tau!Petrecere frumoasa de ziua ta, mamico!

De cand ma tin sa-ti spun si nu mai apuc...e absolut superba Alexandra, e atat de expresiva in poze! Mi-au placut muuuult, sa-i mai faci!