Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna ziua fetelor!
Am stat aseara pana la 2 si ceva si am citit tot din urma si am si raspuns pe unde am putut cu speranta ca ma voi culca si ma vor lasa copiii sa dorm pana pe la 10(ca de obicei).Cand colo ce sa vezi?! Vladut la 8 jumate nu mai avea somn si l-a trezit si pe muschiulosu asta mic.Asa ca s-a dus odihna mea...POate la noapte daca nu ma apuc iar de stat pe forum sau daca nu imi dau astia de lucru.

Dananita,nu mi se pare slabut bebele tau.Bucura-te ca doarme asa bine!
Andreea Georgiana,spor la migalit! Ce mi-ar placea sa te ajut! Ador sa fac chestii migaloase si frumoase! Sunt sigura ca vor iesi toate super.
Luizax,si tu te numeri asadar printre fericitele posesoare de bebei somnorosi.Norocoaso!Am uitat sa iti zic ca m-a distrat cum ai povestit despre plimbarea ta cu rolele...si pe mine ma bate gandul sa imi iau...dar daca ma paste vreo febra musculara nasoala?La tine cum fu dupa?
Catrinel,faza s-a intamplat la botezul lui Vladut,adica acu 4 ani.Acum am avut insa emotii foarte mari..mi-era teama sa nu se repete.Si popa ala a facut numai figuri in ziua aia;totul culminand cu inecarea copilului.Nu iti mai zic ca a refuzat sa il boteze cu doua nume pe Vlad.Il cheama in certificat Vlad-Ioan.Si l-a botezat doar Ioan.Cica Vlad i-am pus cu gandul la Vlad Dracul!!!Eheee...multe sunt de povestit din ziua aia.Puteam sa ii fac o reclamatie mai sus,am si dovezi,dar am lasat totul la judcata lui Dumnezeu.
Revin.Plange bebe.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ce bebelusi cuminti aveti voi noaptea...si eu as vrea...dar Teo e mancacioasa rau si nu doarme asa mult noaptea, ziua, in schimb, da. Ar trebui sa o tin mai mult treaza, dar noi iesim afara seara si de la aerul curat, (cat se poate de curat intr-un parc din Bucuresti), adoarme...Noaptea se culca pe la 11-11.30 si se trezeste pe la 4.30-5 dimineata si apoi iar pe la 7.30-8. Asta e, poate cand mai creste...

Adibal, hotelul se afla in Lara, Antalya , la vreo 10km de aeroport.Transferul e inclus in pret. Ti-l recomand cu caldura, noua ne-a placut foarte mult.Mai ales ca mergi si cu copii.Pentru Elena, mai ales,va fi foarte distractiv. Au club , cu o corabie mare in care desfasoara diverse activitati, pictura, dans (sunt niste fete care ii supravegheaza)...,piscinele lor...tobogane uriase. Nu o sa va plictisiti ! Noi cand am fost am facut si excursii in afara clubului asa ca 2 zile au cam fost pierdute (una din ele a fost scuba diving, suntem pasionati). Cu mancarea nu ai de ce sa-ti faci griji, gasesti chiar si pentru cei care tin dieta ! Ca o paranteza, eu sunt foarte pofticioasa si acolo m-am ingrasat 4 kg !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutare salutare
Merci pt aprecierile la adresa puiutzei mele...nu e asa ca e o scumpa?? ce sa zica si cioara??? si sa stii Kim ca intr-adevar ne jucam amndoua de n-avem aer; ne-a zis cineva ca noi nu avem copil, cui jucarie de care sa radem...

I-am promis puiutzei ca o duc azi in parc ca s-o fi saturat sa tot vada pomii din curte...dar s-a pus pe ploaie serios vad eu...poate de asta era asa maraita si nu vroia sa adoarma, ca nu mai mergem acum...sau poate pt ca nu ma mai dau dusa de la calculator ???!!!

poze mumoase - ultimele noutati

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

io intru si citesc mereu ce scrieti, ce mai fac bebeii, cum cresc ei. Dar nu pot tot timpul sa scriu. Azi am gaurit cupilu'...gauri de cercei, cu pistolul pak pak...io ma ajteptam sa fie mare kestie poknetul ala...aiurea..un pakanit leshinat si gata. Acu are cercei medicinali cu petricica vernil (io tot sper sa faca okii verzi d-aia insist cu verdele).

Faza la botezul lui Alex - ca tot veni vorba. Alex avea 4 ani jumate si bazdakos ...l-a bagat popa in cazan si kkciosul s-a proptit in picioare in fundu cazanului de nu putea popa sa-l bage cu capul in apa...am murit de ras ...... Alex in picioare si popa nu jtia cum sa faca sa vara cupilu cu capul. Pana l-a urma l-a aplecat ca sa-i intre si fruntea :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Fetelor...heeeeeeeeeelp!!!!!!!

Luminati una mamica ratacita in lumea calculatoarelor.... mai ziceti-mi si mie cum sa fac sa pun in semnatura un tickers...pliiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz.....
pupe mama da destepte ce sunteti si imi sariti in ajutor...da sa dati asa cu amanunte de amanunte ca eu sunt dusa rau...

poze mumoase - ultimele noutati

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare!Mai, fetelor, tare suparata mai sunt.Mi-a revenit lapticuuuuul!! saptamana trecuta am luat pastile sa-mi inceteze lactatia, dar am luat doar 7 zile, prea putin, pt ca azi noapte m-am pomenit ca-mi curgea un san si ma cam durea.In consecinta, de azi am inceput sa iau iar si sa-mi pun comprese reci pe sani.Trebuia sa iau cam 2 saptamani, dar eu, tembelici, am uitat sa intreb farmacista cat trebuie sa iau.Daca am vazut ca nu mai am laptic si sanii sunt super moi, am zis "aleluia, am scapat".Dar...In fine, asta e.Catrinel, tu ma intrebai de pastile.Deci trebuie luate 2 saptamani, se numesc Brocriptin.Nu am avut decat usoare ameteli de la ele.Le-am suportat bine.
Noe, sa stii ca maine o sa caut ceiutul ala de la Hipp.Multam de pont
Catrinutza, ai dreptate cu ceaiul de musetel.L-a ajutat prima data cand i-am dat.I l-am pus in loc de apa, in lapte.
Catrinel, si mie mi se pare ca e cam devreme pt suc de mere la 2 luni, dar asa a zis dr. mea de fam.Azi i-am dat un pic de suc de portocala.Deocamdata nu a avut nici o reactie neplacuta, chiar i-a placut, ar fi baut mult mai mult daca il lasam.Eu cred ca nu are cum sa-i faca rau, nu e prea acrisor.Iar Milupa e cam satios, are nevoie si de ceva mai...fresh.Nu?
Va pup si va doresc o noapte...linistita

Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutza, iti zic eu sincer: habar n-am, da' daca aflii, sa imi zici si mie

Simona, cu placere!
singurul "rau" pe care i-l poate face diversificarea inceputa prea devreme (devremele asta e diferit de la bebe la bebe) e sa ii afecteze stomacelul care poate sa nu fie pregatit pentru altceva decat lapte; am inteles ca uneori urmarile nu se vad decat abia peste ani, cand copilu' are un stomac mai sensibil

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, am si eu o intrebare la voi (mai ales cele din Bucuresti)- inainte de a posta vrun anunt de vanzare:

aveti nevoie de pompa de san tip seringa de la Chicco si de recipiente pentru lapte matern de la Avent Isis?eu una nu le mai folosesc, nici pompa ,nici borcanasele de plastic si vreau sa le vand; dar daca le doreste cineva de la martie-aprilie i le fac cadou cu draga inima

numai sa ma anuntati cat mai repede!

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Fetelor si eu va citesc zilnic dar sunt foarte ocupata cu copii de cind s-a inchis scoala si gradinita...

Catrinutza,daca vrei sa pui un ticker in semnatura:

1.copiaza adresa tickerului asa cum este
2.baga [url= " adresa tickerului intre ghilimele " ] VIRSTA MEA [/url]
3.copiaza
4.du-te la menu si da clik pe personal profile
5.pune in semnatura ce ai copiat
6.e gata!!!!!!!!!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Noe in tara vecina 2 tineri sanatosi au intrat in spital din cauza acestei bauturi energizante numite red bull.Serios!(si nu au baut prea mult,nu erau sub influenta nici unui "medicament"...)Eu cred ca as da coltul si de la jumate de cutie...Ai grija,da?
Luizax ti-am citit povestea nasterii lui Alex.Mi-a placut enorm!Uite,fac reclama, O GASITI www.desprecopii.com/info.asp?id=456" target="_blank">AICI

Simona_toma daca nu iei bromocriptinul foarte regulat si la ore fixe dupa intrerupere iti creste laptele si hormonul care il secreta.
Pentru oprirea lactatiei ia 2 pastile de Dostinex 2 zile consecutiv si dupa 1 saptamina nu mai ai nici picatura.E mult mai scump dar si mai eficient.Poti opri lactatia si fara medicamente,te mulgi din ce in ce mai putin si suferi un pic cu sinii plini pina dispare.

Am citit intr-o carticica urmatoarele:nasucul bebelusilor e infundat in primele luni din cauza hormonilor estrogeni din laptele mamei.Acum inteleg de ce al meu nu a fost fornaici!

Dananita copilasul tau e foarte bine la cele 3 luni.Al meu avea doar putin peste 6 kg desi e baiat...Luna asta nu cred ca are 7.Daca o avea 9-10 la un an sunt multumita.

CatrinelOana bea 160 ml???Nu mai am glas,nici cuvinte...!Al meu desi e baiat se chinuie cu 120 ml de vreo 2 luni...Cind doarme il pacalesc si-i bag 150!(maninca dormind,!)

Unde esti Ciuf?? Ma auuziii?!!

Monica da´harnicuta ai mai fost la citit si la scris!

Ile cum te-ai descurcat cu popa ala norvegian la botez?Te-a mai intrebat ceva??
Felicitari pentru cele 3 luni ale lui Vivian!!

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput