Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare salutare!

Ca de obicei,eu pasare de noapte...
Am reusit sa ne asezam un picut,ne-am pus repede si internet si desi am de recuperat din urma cu cititul,va scriu cateva vorbe.
Sa va zic de pe la botez.Pai nasul este un baiat,fost coleg de facultate al sotului meu si un bun si drag prieten de-al nostru.A avut emotii mari,dar s-a descurcat de minune.Bine,l-a ajutat si faptul ca Matei nu a plans deloc pana in momentul in care i-a dat preotul vinut cu lingurita.Deci,un super nas cu un finut super cumintel.Bineinteles,am fost si eu prin preajma ca sa il mai ajut pe nasul.In aceeasi zi cu noi s-au mai botezat inca 7 copii si a fost foarte frumos.Atmosfera de sarbatoare.
Matei a fost deschizator de drumuri la intrat in apa...si,spre usurarea mea,a tipat/urlat dupa ce l-a scos.Am avut emotii la faza cu bagatul in apa de era sa imi plesneasca un vas de sange la cap...cred ca tensiunea era 30.(la botezul lui Vladut,un preot-Dumnezeu sa il judece-dupa ce a facut multe faze aiurea,nu i-a tinut copilului gurita si nasucul si a intrat apa pe ambele cai si cand l-a scos din cazan Vladut nu mai zicea nimic.S-a invinetit,preotul il scutura de mama focului,afisand un zambet tamp,eu cazusem la propriu in genunchi si invitatii erau toti muti.Si-a revenit in final,am plans crunt,iar seara,la petrecere,i-am lasat sa se distreze pe invitati si eu am stat cu puiul,multumindu-i lui Dumnezeu ca e in viata.)Asta ca o paranteza trista.De aceea acum am optat pentru mai multa simplitate si pentru o intoarcere a fetei inspre Dumnezeu si biserica mai mult decat inspre cele lumesti cum se zice.A fost frumos pentru ca am pus o masa cu prajituri si sucuri si am servit la fata locului prietenii si rudele.A venit si preotul si a stat putin cu noi,am impartit si la oamenii nacajiti si am fost eu multumita sufleteste.Si cam asta a fost.Apoi acasa,la baita,au fost cativa invitati si rude,s-a baut vinut,s-a papat tort...
Sa nu ma judecati prea aspru sau sa credeti ca sunt vreo sfanta,vreo super evlavioasa.Dar efectiv nu am vrut fast dupa tot ce am patit la botezul lui Vladut si dupa trauma pe care am suferit-o.
Hai ca v-am plicitsit destul.
Felicitari Pispi si tie pentru botez si pentru fetita cumintica!
Multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase si aprecieri la adresa baietilor mei!
Bafta fetelor care in curand vor avea botezul si sa le iasa totul asa cum au visat!
Ma mai uit putin in urma si revin,daca nu pic de somn pe aici.

Monica si cei doi pitici,Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006).

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Eu sunt treaza cu Maria. Doarme de la 18.00 si am trezit-o sa manance ca sa-mi iau o grija si sa ma pot duce si eu la nani. Si mi-am luat! Nu mai dorm deloc. Azi am facut, in sfarsit cele 3 vaccinuri de fiecare, cu urletele de rigoare.
V-am ramas datoare cu rezultatul leucoplastului tinut o luna pe burtica pt. hernie ombilicala. E super!! A trecut luna si i l-am scos: nu mai e hernie!!!! Dar prin ce griji am trecut luna asta... Ca imediat dupa ce i l-a pus dr. a facut kk pe el si asa a tinut-o toata luna. Il mai spalam,il dadeam cu o tona de pudra sa nu ramana ud,noroc ca nu s-a infectat nimic!
AndreeaGeorgiana, tara mea e la 12 km de centrul Craiovei, fac max 10 min pana acolo. Si Elena e cu noi, si merge la scoala zilnic, se trezeste cu 10 min mai devreme, e simplu. De la scoala merge la bunici pana terminam treburile prin Craiova si venim la tara inapoi.
Problema cu spatele o am si eu de cand am nascut, nu-mi mai aduce aminte cine am fost si ce am ajuns!! Ca merg cu fetele aplecata prin casa cand ma intepenesc de zici ca-s ganditorul de la Hamangia. Asa ca du-te si la fizioterapie la vreun centru sportiv, nu numai la masaj, ca ne caseaza prestatorii contractului tau.
Off, ce as mai dormi si eu...De la 10 la 6 dimineata?! E deja obsesie pt. mine!!!Ma distrugeti psihic cu mesajele astea! Eu le alimentez la cerere(!!!) si daca pana acum doua saptamani cand se trezea una de foame o trezeam si pe cealalta sa pape, acum le tratez ca pe doua fiinte separate(c-asa si sunt) si ii dau fiecareia sa pape cand cere, ca doar nu are niciuna nicio vina ca are o sora geamana ca sa fie trezita din somn sa manance, chiar daca nu ii e foame, nu???
In Tunisia e asa cum spui, Mariana, ne confunda cu rusii ca spunem "DA" ca ei, il stiu bine de tot pe Hagi si trag ca smintitii de niste preturi, de-ti vine sa le dai cu geanta-n cap.Si te mai trag si de mana de pe strada. Daca asta e cultura, s-avem pardon, moncher!
Mari78, noi anul asta in august mergem in Turcia si am vazut si oferta cu Titanic Hotel, e superb, imens, in Bodrum, nu?
Hai ca s-a culcat si Mariuca mea. V-am pa pana se trezeste Stefania. Mai mult de 2 ore nu sunt. Sa te trezesti de 4 ori pe noapte, ce ziceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Monica..

Adibal..

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor dragi, nu am somn....stau pe net, treaba e gata, copiii dorm (a se citi Bia si Dragos ) iar eu huzuresc ca o bufnitza cucuiata...

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinel 17,
In prima seara cind am tinut-o treaza cu forta, nu a protestat deloc. Singura ei grija era sa adoarma cum nu eram atenta. Si eu ii tot povesteam, ii cintam, iar ea, saraca, mai avea putin si-si tinea ochii deschisi cu minutza
Am tinut-o si aseara treaza (mai putin, ce-i drept, pt ca a fost cam fitzoasa), si a dormit numai de la 00:30 la 5:30. Dar oricum, important e ca nu s-a mai trezit la 3-4.

Kim,
da, ai avut dreptate, stiu ca mi-ai zis si tu sa o tin treaza.

Mariana,
Eu o sa ii tot aplic strategia asta, ca vad ca functioneaza. Daca o sa-i fie foame, se trezeste singura mai devreme. Altminteri, eu nici nu ma gindesc sa o trezesc din somn, mai ales ca inainte de nani ii dau o masa copioasa, ca primeste si completare de formula.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Noe,daca pot sa te ajut cu ceva legat de botez,sa imi spui si vorbim pe yahoo.Super dragute filmarile voastre!Sa va traiasca papusica scumpa!Ai fost mortala la faza cu balada gandacelului si a furnicutelor!
Delia,Cat,Mari78,Noe,Pispirica,Andreea Georgiana,
Cat,dragut dragut nasu si unde mai pui ca e si destept si neinsurat...Si Matei rade la Vladut cand il vede de mama focului!
Mariana,multumesc pentru ca te-ai ocupat si de mine facand o treba pe care,in pricipiu,as fi putut s-o fac si eu...Ai toata admiratia mea! Acum si mai mult de cand am vazut ca esti din nou aspiranta! Bafta multa si sa se intample cat mai repede si sa fie bine!
Ema,nu-ti fie frica de greutatea lui bebe...fiecare cu ritmul lui de crestere.Si mie mi-e asa si asa sa tot scriu pe aici
despre uriasul meu care e cu mult peste medie.Toata lumea pe la 5 kilograme,hai 6,numai noi am atins 8.Asta e.Sa fie sanatosi!
Aida,iti doresc multa sanatate! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva;mi-au dat lacrimile citind.Am vazut si pozele;tind sa cred ca fetita va mosteni ochisorii minunati ai mamei...
Pispirica,si Matei a avut nasucul infundat si fornaia...mi-am trimis sotul sa cumpere minunata batista a bebelusului si nu a gasit-o.I-am pus ser si am scos putin cu pompita,dar vad ca nu a durat mult chestia.Dupa o zi si un pic era ca nou baiatu'.Daca ii da mami anticorpi...Insa Vladut tuseste iar si ii curge nasucul.Si eu am plans pentru ca erau amandoi fornaiti si raciti. Nici eu nu mai stiu cum sa ii imbrac.Vantul asta ma tampeste de cap;m-am saturat!Pupici si sa va faceti bine!
Dananita,super baiat Alexandru! Sa va traiasca!
Ciuf,sper ca esti mai bine cu manuta! Pupic!
Adar,ce frumusica e minunea voastra! Pupici si sa fie sanatoasa!
Catrinel,asa de bine doarme Oana?Oau! Super,bucura-te! Matei se mai trezeste noaptea,trage un supt mic,asa de sete mai mult
si apoi adoarme.
Mihaser,felicitari pentru botez! Si pentru bebe cuceritor de frumos!Misto faza cu tinutul de cazan.Al meu nu a apucat sa se prinda de nimic pentru ca preotul s-a miscat repede.
Adibal,ce bine ca puteti sta undeva la aer curat cu copiii...Noi aici in Bucurestiul asta le nenorocim plamanii.Dar plecam in concediu si abia astept!
Micaalsa,tu faci cum simti si cum te indruma pediatrul(dar vezi sa fie unul bun),insa eu iti zic cum fac eu cu uriasul Matei.Pana acum a luat maxim 50 ml ceai in toata viata lui.In rest,lapte de mama.Si pana nu face 4-5 luni nu pupa altceva!Bafta si sa iei cea mai buna decizie!
Mari78,felicitari pentru dolofanica Teo! Si Matei tot asa batos se tine cand il iau in brate.Dar inca nu se invarte prin
patut.
Catrinutza,ce dulce e babuta voastra!! Si ce pediatra ciudata...
Andreea Georgiana,bafta la botez si sa iasa totul mai mult ca perfect!
Simona Toma,bine ai revenit!
Polixeni,abia astept poze cu tine miresica!
Tania,bafta la botez si tie si sa fie totul super!
Kim,felicitari pentru nominalizarea printre fruntasi ! Pentru noi voi sunteti castigatoare.Si Matei s-a comportat zgomotos dupa prima iesire la iarba verde.A plans mai mult in seara aceea cand ne-am intors acasa.Noi am pus-o pe seama oboselii sau a usturoiului pe care purcica din mine nu s-a putut abtine sa nu-l manance.
Cosmina,pupicei lui Harris!
Tina,multi pupici si speram ca sunteti bine!
Nshiro,totul ok cu voi doua?

Fetelor,daca am omis pe cineva va rog sa ma trageti de maneca.Am facut un efort si am citit din urma tot si am si raspuns pe ici pe colo.
Asa ca acu ma duc la culcare linistita.Sper sa intru zilnic sa scriu o vorbulita-doua.

Va imbratiseaza cu drag

Monica si cei doi pitici,Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006).

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Catrinel 17- a mea doarme dila 10 la 6. Nu mai trezi copilu sa pape ca daca i-e foame se scoala, n-ai tu grija :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mai trec si eu pe aici,sa vad ce s-a mai intamplat si apoi fug la...saculetii mei cu bomboane(adica la ,,manufacturarea lor,,)pt. biserica.

Noe,Oscilococcinum ii dau la sugestia dr. si pot sa spun ca nu a racit niciodata.Si nu-i mai pun demult caciulita sau haine groase.
Cum am mai spus,4 bobite dizolvate intr-o lingurita de apa plate si...imunitatea-i gata!

Mari,am luat cruciulitele de argint de la un magazin din SIR,caruia ii sunt fidela de vreo 5 ani.

Catrinuta,tare dulce-i Mariuta si ii sta bine cu baticut rosu.

Tania,eu am auzit de Exluton,din exces de zel si...dor demi l-am si luat,insa dr. mea nu mi l-a descris ca fiind cea mai buna solutie.Prea mult progesteron poate dauna si,la un moment dat este posibil ca puii nostri sa aiba o pilozitate in exces.Si probabil,nu este singurul efect negativ.Asa ca ...mi-am pus pofta-n cui si relaxarea(din anumite momente) mea s-a dus pe apa Sambetei.

Catrinel,in cateva zile vin cu poze multe si frumoase(sper!)de la botez,asa ca ai sa ma ierti.

Kim,imi pare rau ca nu ati fost pe locul 1,desi meritati.Dar,la cate concursuri se vor ivi in viata...

Adibal,asa este,cum ne auzeau tunisienii vorbind despre Romania,ne si intrebau de Hagi.Cu rusii nu ni s-a intamplat sa fim confundati iar din bazar mi-am luat un sal superb,turcoise,de care m-am indragostit si un rucsacel...para-negociat de la 200 la...40 de dolari.Cristin este un maestru al negocierii(care pe mine ma scoate din minti),asa ca nu-l poate insela nimeni.Turistii nordici in schimb,cumparau totul la pretul cerut,adica se tepuiau groaznic.Cu toate astea,acea vacanta mi-a ramas in suflet si as mai repeta-o.
Mergeti in Turcia cu toata gasca?

Vad ca va plangeti ca nu va dorm puii noaptea.Eu nu am aceasta problema intrucat,inca de la 3 saptamani Thea papa la 21.30-22.00(dupa baita de la 21) si doarme apoi pana la 6.30-7.00.Azi de exemplu s-a trezit la 8.00.
Si,din fericire,de vreo 2 zile mananca f.f. bine si, pt. ca nu se satura ii dau si Humana.Desi Capraru spune ca un bebelus(de 2 luni) papa 90-120 ml/masa,bebita mea a ajuns la 180-200/masa,adica 140 formula+san.Si ma bucuuuuuuuuuuuuuur!Dupa atata vreme cand adormea la san,acum papa si cand adoarme.
Fug la migalit.Mai intru in pauze.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare fetelor!

MP si Mariana multumim!

David al meu doarme de la 10 seara la 8-8.30 dimineata si la aproape 3 luni are 5.600 Kg(dimineata dezbracat si pe stomacul gol:))). NU doarme cam mult? Vi se pare ca e slabut? Dr lui ai zis ca e un copil normal dar n-am liniste pana nu va intreb si pe voi.

Catrinel, vezi ca se poate sa doarma si mai mult :)?
Pupaciuni!

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Luiza, da, iti dai seama ca nu o scol (numa’ odata, la inceput, ca ma speriasem, dar asta a fost acu 3 saptamani). De atunci nu ma mai ating de ea nopatea si ma bucur de nu mai pot! Chiar ma gindeam ce-o fi cu tine ca nu ai mai intrat. Pe bune.

Andreea, abia astept pozele de la botez, cred ca va fi foarte foarte frumos! Exact ,si Oana la fel, papa aproape 200ml (san si 160 ml formula)… se alimenteaza bine pt noaptea . desi aseara nu a bagat asa mult, da ce sa-I fac, ea decide! Asa ca azi dimineata s-a repezit la tzitzi de am crezut ca imi ia pielea de pe ea! pe urma a dormit fro doo ore, s-a sculat si a inceput sa se hlizeasca la o chestie cu cap de floare care are o gura mare rosie si are impresia ca ii zimbeste. Si fata, politicoasa, zimbeste inapoi… si vorbeste cu ea de numa-numa.

Noe, am intzeles cu porcu. Haios!! (nu hackerii, pooorcuuuu

MP, draga de tine, prin ce ai trecut, am intzepenit cind am citit!!! Am ramas cu gura cascata! Bine ca a fost bine pina la urma, se vede ca e puternic Matei! Ma bucur ca ai intrat sa ne povestesti, poate te-ai mai usurat… sper. Si ai mai avut si putere sa raspunzi la atita lume. Multi

Mihaser, ma bucur ca intri mai des! Nu renunt inca la alaptat, dar dupa ce oana are trei luni, (in 23 iunie) incet incet ….ma relaxez

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput