Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
kim spune:
Aida mama, pai eu de cand tot spun ca trebuie tinut copilu' treaz seara ca sa doarma noaptea. Seara ii faci o rutina de relaxare, sa nu fie agitata, si sa adoarma linistita, sa viseze frumos, cu ingerasi...
Catrinel, si tu, eu am mai spus de multe ori, Alicia doarme de la 10 seara la 6 dimineata, iar ziua are 6 mese din 3 in 3 ore. Eu demult am remarcat ca fetele noastre seamana in multe privinte.
Cosmina, esti draguta, pupici lui Harris.
Printesa mea a facut ieri o reactie urata, nu stiu la ce, banuiesc ca au piscat-o ceva tantari, am fost cu ea la iarba verde langa fluviu (erau si niste chestii de-alea albe, puf din copaci... s-o fi deranjat minunile alea?) si plangea ca niciodata de n-o puteam linisti... Asta pana am plecat de acolo... pe masina n-a mai avut nimic, a dormit dusa, numai eu ma impacientam ca de ce nu plange, nu zice nimic... Of of, trebuie sa iau o plasa contra tantarilor...
Se mirau prietenii nostri ca plange, ca n-au mai vazut-o plangand pana acum, si tot o laudau ce cuminte si vesela e.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Catrinutza, mersi, dar nu sunt suparici, tu stii ca placerea jocului nu e sa invingi ci sa participi, si oricum am fost printre invingatori. Auzi draguto, tare m-am distrat cand ti-am vazut Mariutza in poze si in video, e o scumpa, si ce fericiti va face pe amandoi, se vede de la o posta... E haioasa rau cu baticul, vestuta si cu palariuta! cred ca va prapaditi de ras...
photos
kim spune:
La multi ani Matei Alexandru (Tecla) pt cele 3 luni implinite!
photos
tania2 spune:
salutare, salutare
Dragele mele, scorpiutza mea doarme de la orele 19 si nu stiu cum sa o trezesc sa-i fac baita. oricum baita este programata la ora 9, deci a trecut o ora de atunci si sper sa se trezeasca mai repede.
Stati asa, nu ma invidiati, astazi nu a dormit o ora legata. cate cincisprezede douzeci de minute dupa fiecare masa. Ca niciodata am simtit ca-mi pierd rabdarea, dar cand o vedeam cat e de scumpa imi reveneam imediat.
Avem mari emotii ca simbata pe 10 avem botezul.
Am vazut ca si Andreea georgiana este in pregatiri, sper sa avem vreme buna si sa ne iasa asa cum ne dorim.
In rest mergem bine. Eu nu prea mai am lapte desi ma lupt din greu cu Galactogil si ceaiuri.
BB a crescu, are 59-60 cm de la 52 la nastere di 4.800kg de la 3.450 si pana pe 15 cind face 2 luni mai sunt ceva zile.
Fetele, am fost la controlul de 6 saptamani si mi s-au recomandat anticoncetionale "Exluton". Mai ia cineva asa ceva in timp ce alapteaza?
Ca sincer mie imi este un pic teama.
Pispi, te-am sunat de cateva ori, scuze daca am fost insistenta sper ca n-am deranjat.
Hai pupici !
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Catrinel_17 spune:
Cat - mi-a placut!!! 
Noe –
pai asa am sa fac si eu, incetul cu incetul. Si eu de la trei luni vreau sa cam pun stop, ca tot ne chinuim amindoua. Ce formula folosesti? Eu ii dau beba si ii place. Am mai “gresit” cu un bibe de Humana acum vreo 3 saptamani (inainte sa trec la Beba) si l-a… inhalat si pe ala, ca sa zic asa. Azi dimi a papat san, la prinz san+150ml lapte, si p-urma zbiera ca mai vrea sa primeasca, dupamasa 60 ml mulsi dimineata si 110 ml lapte praf… pare destul de multumita. Dar… e marti si n-a facut kk!
si e cam maraita…. Ceaiu ala de la Hipp e instant? (parca am mai intrebat asta, da zau ca nu-mi aduc aminte de raspuns… sorry!!) ca am inceput si io de azi cu el. Sper ca lactoza aia sa o ajute sa faca…. Ca se cam chinuie cind il face, saraca.
Asaaa…. Cu clubu’…. Uof…. Ce vremuri… cind eram in Ro, inainte sa vin incoace, nu era uichend sa nu merg. Acuma…. Ce dor imi e de o zbantzuiala din aia serioasa!!
Uai, ce misto papa Bia!! De la 10 seara la 7-8 dimi – lux! Oana s-a fixat pe 5.30-6 dimineata. Hmmm, poate ii trece ![]()
Simona, nu e cam devreme pt suc de mere la 2 luni? Da-I mai bine ceiutul asta de la HIPP, am inceput si eu sa ii dau. Cu pastilele ai avut ceva probleme? (ameteli, dureri de cap, greata…) ca am auzit ca se intimpla. Cite ai luat? 
Catrinutza, asa ziceam si io… si mama s-a mai calmat cind a vazut-o cum haleste in timpul zilei. Are 5 mese, dar si atata e OK.
Cosmina, chiar ma gindeam ce mai faceti! Pupici lui Harris!
Ciuf, cum te simti?
Tina, tu ce mai zici?
Mariana azi nu ai fost deloc pe forum?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Mariana, sorry, acuma am vazut ca ai scris!
apropo de Tunisia si stilul lor de talcioc... pai asta e cultura lor! si turcii fac la fel si cred ca un pic si noi
placerea lor e sa "negocieze" (pe mine ma scoate din minti chestia asta, dar asta e ritualul!!). Aveam o colega care a predat engleza in Istanbul si era innebunita efectiv, ca si daca cumpara o cutie de chibrituri trebuia sa intre in jocul cu negocierea, si asta n-avea timp de faze din astea...
dar in vacanta... cine stie poate as avea timp de un ritual din asta, chiar si numai ca sa ii inteleg mai bine.
In plus, talciocul... si marfurile de acolo... io nu stiu, dar si asta face parte din cultura lor, si cred ca nu intelegi nimica dintr-o tara daca nu incerci sa vezi cit mai multe. Parerea mea...
Andreea, pacat ca nu ai poze ![]()
Kim, da, io ma bucur NESPUS ca doarme atita, dar chestia e ca nu maninca la 10 si doarme pina la 6, ci maninca pe la 7.30-8pm si doamre pia la 5.30-6 am, deci "sta nemincata" vreo 10 ore. dar daca ea vrea asa... da, ce naiba, ar da de stire. Si io zic ca se dezvolta bine, ia cam 200 de grame pe saptamana, desi e pe partea "light" a curbei si la 2 luni jumate are numai 4800. dar in "mama si copilu'" scrie ca daca bebe s-a nascut cu 3200 si la inceputul lunii a treia are 4700, s-a dezvoltat normal. deci... ma iau dupa dr. Capraru, adica Dr. Spock al nostru ![]()
catrinutza, dau iama acu' in pozele tale!
Noie, ce-i cu porcu' ala roz, ca am pierdut faza....
Qamar spune:
quick answers: ![]()
Catrinutzule,
merci de raspuns...si ia zi, ce-i cu baia aia?
cat despre..clubbing, you're always my guest
aaaa, betoanca tzatza Safta florareasa

Mariana, de cand cu bebe nici eu nu mai beau
..nu ca eram alcoolica inainte...de ex, azi noapte am baut un pahar de vin de ciocnit pentru Bia si 2 red-bull de si acuma il simt prin vene
cu taurina cica,,,,(logic, nu mai alaptez)
Tania, mie medicul mi-a zis ca pe perioada alaptatului cel mai bun si mai inofensiv e preze
...dar stiu multe persoane care folosesc si Eluxtonu ala sau cum i-o zice...
eu una m-am hotarat pentru steriletu Mirena, da mi-e tare frica pentru ca nu prea stiu ce si cum,si unde, si cat, si cu ce
daca ma intelegeti
Catrinel, am inceput cu Humana (2-3 zile) si era evident ca nu e pe gustul ei, asa ca acuma ii dau Milumil (Milupa) si mananca bine..SI da, e ceai instant- granule...o lingurita la 100 ml de apa, yam yam ca l-am gustat si eu
Hehe eu inainte de bebe clubaream la greu...vara si de 2-3 ori pe saptamana si reuseam sa fiu fresh a doua zi...acu...e mai greu
dar ne descurcam noi cumva
Apropo de suc de mere la 2 luni, fara suparare, dar si mie mi se pare un pic cam devreme...pacat de stomacelu' ala micut- dar, am zis, fiecare mamica face cum crede si cum vede ca se adapteaza bebe
porcu roz
...e un cadou pentru Bia de la niste prieteni, dar deocamdata imi fac eu poftele cu el
si l-am pus pe post de poze ca si-asa vroiau sa se joace hackerii de la culinar.ro cu pozele cu mine si cu bebe
, macar acu sa se joace cu porcu...si e si simpatic![]()
Noe si Anne Bianca(14.03.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'
kim spune:
Catrinel, e super bine, 200 gr pe saptamana, plus ca tu iti dai seama cel mai bine ca mandrulitza e ok, ca se dezvolta bine, ca e happy. Culc-o mai tarziu, tine-o treaza pana la 10 cand ii dai ultima masa de seara si apoi la nani pana dimineata. Foarte bine ca doarme noptea 10 ore (nemancata), asa si trebuie sa se obisnuiasca.
Eu ma si mir cum creste Alicia, parca mai mult cu somn decat cu laptic (desi papa numai de la san). Eu am oroare de muls dar cand e chiar musai (pietroaie angorjate) abia scot vreo 20 ml.
Tania, nu stiu de Exluton, mie mi-a prescris medicul Micronor care merge cu alaptatul. Micronor-ul asta, m-am uitat pe prospect, scrie ca contine norethindrone. Eu inca n-am luat, fiindca mie groaza de efectele secundare... Prefer condomul decat sa ma trezesc ca fabric ceva chisturi, fibroame, etc.
photos
Catrinel_17 spune:
Kim, sa nu fi fost vreo alergie la Alicia? maica-mea mi.a zis ca am avut asa o reactie aiurea cind am fost mica (m-a dus si la doctor si i-a confirmat ca a fost alergie) dar nu s-a mai repetat dupa aia. Pupici
catrinutz, super dulce Mariuca ta! mai ales cu coronitza de floricele!
mihaser spune:
salutare!
intrai si eu un pic...am reusit sa adorm hotu`...smecherul nu vrea sa se culce decat leganat pe picioare...dupa 5 min adoarme!
Adar nu puteam sa-ti dau foarte multe sfaturi in privinta botezului ptr ca mama s-a ocupat de tot, insa imi pare rau ca am ratat plavrageala cu tine...ulterior am citit mesajul...sorry!
Catrinel e tare capos...azi in timp ce il culcam isi ducea mana la gura sa o suga si de vreo 6-7 ori i-am dat-o la o parte...ma scoate din sarite cand il vad cu mana in gura! te-ai decis sa renunti la alaptat? Am luat si eu beba just in case...daca raman in `pana` de laptik
Catrinuto v-am vazut filmuletele...foarte draguta Mariuca...parca era Cristian al meu...tot asa sta si el pe burtik
Alina stai mama linistita ca nu esti singura...si eu ii dau lu` bebe ceai, suc de fructe si lapte de la san pe timpul noptii...eu am crescut in conditii mult mai vitrege si am mancat mancare gatita de la 4 luni...si nu m-a durut stomacul deloc...asa ca fiecare face cum crede de cuviinta
Kim s-ar putea ca Alicia sa fie alergica la pufi...incearca sa o feresti...si o sa-i faci un test cand o fi mai mare sa stii sigur daca e alergica sau nu
Simona bine ca ai revenit si tu! Ptr constipatie o mamica i-a dat lactoza si s-a facut bine...Eu nu stiu ce sa spun ptr ca al meu nu s-a constipat deloc probabil si datorita faptului ca ii dau numai lapte de la mine
Tania si mie mi-a zis la controlul de 6 sapt ca exista anticonceptionale care merg in alaptare...insa eu i-am zis ca nu am folosit decat preze...si a zis sa le folosesc in continuare...insa mie mi-au aparut niste bubite pe frunte la prima menstruatie si parca vad ca dermatoloaga imi prescrie anticonceptionale...dar tot nu le iau
Andreea sper sa aveti vrme buna la botez si sa va distrati!
Sper sa fie un gentelman si mai tarziu, ca daca-i badaran il bat!
Adibal cat a costat instalarea digi tv...eu la sat ma gandisem la focus sat ca dau si internet...dar panoul solar? parca sunt ala cu halatu`...insa si noua ne place foarte mult la sat, dar trebuie sa rezolvam chestiile astea
Tinutza cum o mai duceti?
Noe nebuno ai fost la dans! vreau si eu...
Mariana si eu am observat ca strainii se uita crucis cand le spui ca nu bei...pe mine m-a intrebat un neamt la un interviu cand m-am imbatat prima data...si cand i-am spus ca nu am fost beata niciodata nu m-a crezut.
Pupici
Mihaela&Cristian 25.03.2006
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos