Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Of, ce am uitat, neuronu' obosit saracu' ...
LA MULTI ANI, AIDA ! SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE CEI DRAGI !

Simona sa-ti traiasca grasunelul, mai sunt bebei mari pe aici si sunt OK, nu te ingrijora .... Cosmina, Monica (MP), au bebei dolofani, chiar si al meu are 7 kg la 3 luni ...

nshiro, ce bine ca ai pe mama cu tine, profita de ea cat poti ! ca a mea a plecat ieri si acum sunt mai mult singurica cu bebe, tati lucreaza muuulte ore .....

AM PUS POZICI NOI LA ALBUMUL COMUN !
Cum fac sa le vad pe cele care sunt private, scriu PM fetelor si le cer parola sau cum ?

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

tot io....
Vad ca daca intru pe prima pagina pot vedea pozele tuturor fetelor ... numai cand am intrat pe contul comun imi afisa la unele albume "private" .... hmmm ... si nici nu am incercat sa mai intru pe ele, cand am vazut cheita ...
Edit : m-am prins : nu sunt toate fetele pe listuta de pe prima pagina! nshiro, de ex, era si nu mai e ! deci, nu mai apar fetele care au albumele private ....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Ce mai fac bebelusii? Al meu doarme dus...sa-i tina D-zeu obiceiul! M-am hotarat sa-i iau un bouncer ca m-am saturat sa-l legan eu...

Noeeu vreau ceva recipiente ptr pompa Isis de la avent...insa nu pahare ptr Iis Via ca am cumparat asa si nu se potrivesc la a mea...habar n-am avut!

Aida la multi ani! sa va traiasca minunea Alexandra si sa fii fericita!

Ciuf pup manuta ranita si sper sa treaca repede! Luk ce prostioare mai face? Sa nu imi spui ca s-a cumintit...

Poliexeni ce fain ca ati fost la plaja!...mi-ai trezit nostalgii, ca doar anu trecut fuseram in Grecia...si bebe al meu se roteste in patut...il gasesc pe latime...si mai da si cu capu` de zabrele...asa ca il ia closca in patul ei...insa nu are preferinte!

Simona pupici la bebe grasun!

DanaNita si al meu are 5300gr la 2 luni jumate si a avut 3500 la nastere...probabil au o conformatie mai mica

Catrinel intru si eu cand pot...azi la 4 dimineata spalam vasele si aragazul...pe mama saraca nu o mai chem ca fac deja abuz...ce te invidiez ca ai ajutor! Uite si al meu rade la carusel:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/detail?.dir=/af37&.dnm=d8e5scd.jpg&.src=ph

Nshiro ce fain si de tine ca a venit mamica ta! Pupici!

Andreea G sper sa iasa totul asa cum doriti!

Irina salutari micului crestin...sa fie sanatos si frumos!

MP saracu Vladut de ce botez a avut parte...insa Matei e norocos cu asa un nas...

Vivian la multi ani si multe jucarii!

revin mai tarzior! pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Irina, de vreo 2 saptamani la plimbare ii tin puitn ridicat spatarul de la carucior...insa nu sta cu spatele indoit..cum sa explic, sta cu tot corpul in pozitia aia (15%?) ca pe un plan inclinat/....Si Bia face la fel, si cand ii dau sa pape, se opinteste sa se ridice in fund, cand o schimb, cand e in carut...i-am explicat eu ca trebuie sa mai astepte un pic, da' tot are nervi.Nu stiu daca e recomandabil sa ridici spatarul (cred ca depinde si de modelul de carucior), insa mie mi se pare ca e ok, ca nu ii solicita coloana- si o mai plimb si in car-seat, ca ala are alt unghi (car-seat atasat la carucior)

Rocsana, ce bine ca ai mai scris, chiar ma intrebam ce mai faceti voi ! fetele si sper sa fiti ok, mai ales ca acu' au venit si ajutoare

VivianLa multi ani!

AndreeaG, spor la pregatiri!!!

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

MIhaela, din pacate cred ca sunt de-alea de care zici tu (ei zic ca s-ar potrivi la pompa)- eu oricum am pompa de la Chicco si le foloseam doar pentru a stoca laptele in congelator, adica ma mulgeam cu aia si turnam in ele

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=122011&cdate=20060605&ctime=122422" target="_blank">PORCU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

simona toma - nu e obez, rilex. gigantism la 2 luni? dar cate kile s-a ingrashat pe luna? A mea a luat in luna a 2-a 1,2 kile si 6 cm. Si avea 5,5 kile si 60 cm. Mi-a zis pediatrul sa-i dau calciu ca crejte prea mult si prea repede. cam atat.

Mariana - daca pove najt lui Alex tza placut, stai s-o vezi pe-a giuliei...ca in drum spre spital..io singura la volan si cu burta la gura (in ziua in care am nascut) m-a bushit unun koor :D:D nook ca me-a luat numa prafu de pe bara :)))) dar se ingalbenise ala cand m-a vazt cma dau jos din mashina cu burtoiu' :))))

Dormitul in pat cu cupiii - hmm, Alex a dormit singur in camera pina la 1 an, dupa care a facut febra si l-am luat cu mine in pat...unde se afla si in zilele noastre. :))))

Giulia - o iau cand se rtezeshte la 6 demeneatza ii dau sa suga si ramane cu mine in pat, ca daca o pun la loc la ea, nu se culca...si mie m-e un sooooooomn.

Una peste alta io ash dormi cu amandoi in pat daca ash putea :))) ca m-e drag rau sa ii am acolo langa mine sam tina de cald...hihihihiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Salutare mamici si bebici,

Aida LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa sanatate si numai bucurii si realizari alaturi de cei dragi. Alexandrei

La multi ani! si pentru David - Alexandru la cele trei luni!

Noi am facut astazi vizita la dr. ca suntem cu nasucul fornait de vre-o saptamana si mi se parea ca are si un fel de tuse. Dr. a spus ca nu e rosu in gat si probabil face asa tot de la secretia nazala. Continuam cu ser fiziologic si batista bebelusului chiar daca face ca ventilatorul cand o vede.
In rest am ajuns la 5.600 la trei luni desi suptul dureaza extrem de putin , maxim 10 min daca-l mai fura somnul. Ne-a mai testat d-na dr. daca tinem jucaria in mana si daca o mutam dintr-o mana in cealalta. A tinut copilul jucaria in ambele maini, a studiat-o, i-a dat si d-rei cu ea in cap dar de mutat dintr-o mana in alta n-avu chef pace. N-am luat deci proba asta .
Noi mai avem o masa noaptea pe la 3-4 si ne-a sfatuit sa renuntam la ea dar eu nu stiu cum pentru ca mi-e frica sa nu se trezeasca de-a binelea si sa nu mai adoarma dupa ceea. Cu ceai nu merge ca impinge biberonul cu limba si n-am sanse sa-l pacalesc. Poate aveti idei cum sa scapam de masa asta.
Si inca ceva... daca ma puteti ajuta. Imi cade parul foarte rau , aveti vre-un tratament naturist. Materna iau in continuare dar nu-si face efectul la par.

Pupici si numai bine la toata lumea Noi ca de obicei stam rau la partea cu scrisul.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Luizax, dr a zis ca e in regula.In prima luna a luat 1100 si acum 1300.Ii dau Vigantol, 2 picaturi.Si tu la fel, nu?
Apropo, cum dati Vigantolul la bebici?Intr-o lingurita cu lapte, cum scrie in prospect?Mie mi se pare ca ramane pe lingurita, ca e un pic unsuros.Oare nu o fi mai bine sa-l picam direct in gurita lui bebe, ca sa nu se piarda nimic?

Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simona si eu il puneam in lingurita si am observat ca ramanea pe ea...asa ca acum ii pun cele 2 picaturi direct in gurita...si nici nu mai protesteaza.

Noe am si eu 10 paharute din alea...le folosesc deja...acum vreau sa iau sticle de 180-200 gr sa incapa o mulsoare

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

BUNA,la toate mamicile si bebeii,am lipsit cam mult,dar nu din vina mea ci a furnizorului de net,asa ca imi cer scuze!!sper ca ma reprimiti inapoi!!si nu ma certati foarte tare!

am vazut ca in general totul e bine si ma bucur foarte mult!

noi suntem bine,am crescut,mai avem putin si facem 5 luni,fata mea a invatat sa se intoarca singurica de pe spate pe burtica,duce tot ce prinde la gurita,gangureste mereu,ne-am pus si cercei intre timp,papam mai multe acum,este sanatoasa are 7300g si 62 cm,deci e bine!!

inainte sa mi-se taie netul mai pusesem niste poze noi cu cercei,dar nu am apucat sa va zic,in a doua adresa!!

va pup si mi-a fost dor de voi ,nustiu daca si voua,dar mie foarte mult!acum ma duc sa ma mai uit prin urma si mai ales la pozele bebicilor sa vad cat au mai crescut!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput