Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Mariana,multumim de urari!
Despre albumel nu stiu ce sa iti zic;nu am vazut pana acum.E drept ca nici nu m-am uitat.Dar fii sigura ca daca voi vedea te voi anunta!Ce are puiul de e marait?Pupic de la noi sa se calmeze.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hihihi! Mariana,acuma am vazut ca tu vrei sa nu existe defapt asa ceva in Romania.Mai,eu de vazut nu am vazut pana acum,asa ca sanse ca asa ceva sa nu existe in Ro sunt foarte mari.Mi se pare un cadou tare dragut!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Monica,mersik mult!
Ala mic e mariit de caldura.(ca de la 15-17 C ajunseram la peste 20 !)
Pispi ai dreptate:sper sa NU gasesti! Aici as putea comanda si dedicatia la album gravata limba romana !

Inchid putin computerul ca se anunta fulgere si traznete.Abia astept!
fetele

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Va multumesc pt. grija ce mi-ati purtat-o,Catrinel,Adar,MP,Adibal,Pispi,Nshiro,Mariana si sa stiti ca m-am gandit si la voi in biserica.La toate,nu doar la cele enumerate.

Pispi,eu mananc cirese ,,la greu,, si Thea nu protesteaza deloc.Imi plac la nebunie si abia astept sa vina vara sa le pap,asa ca nu puteam rata momentul.

mariana,nu-l mai trezi pe puiut noaptea sa pape,pt. ca daca ar vrea,ar cere.Prietena mea a procedat asa cu baietelul ei si abia la aproaper 3 ani,cu mare greutate l-a dezobisnuit de papa nocturna.Se invatase si,in fiecare noapte plangea dupa lapte.Adica facea crize.

Mari,sa va traiasca Teodora crestina si frumoasa!Ea si Thea sunt...colege de crestinare.Si cu inca n bebelusi.

Tcelen,Maria are niste ochi superbi si seamana din ce in ce mai bine cu tine.

Mai am de pus pozele de la baita,dar acum fug la masaj.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Asa vezi, PISPI asa mai vii de acasa. Nu ca zic, da’ vreau sa spun...ca trebe sa ma bagi in seama pup perluta conectata la reteaua de alimentare cu lapte. Norocoaso ca alaptezi.!!! aici sunt niste calduri de curg apele pe mine cind ii dau lui oana sa pape. Saraca de ea… si ne-au promis azi o furtuna, si nu mai vineee, sa se mai racoreasca atmosfera asta.... Ptiu, ca nu mai iegzista cale de mijloc, ba ploua de sa-ti tai venele, ba te arde de te face scrum. Uffffff
Ai numarat banii aia?

MARIANA, si io tot pe Mozilla sunt ca merge DC-ul asa de greu pe Explorer…ah, ce zici tu acolo de 20 de grade…. Hai la Frankfurt la 32!! Sau mai bine stai acolo, ca vin io la douaj de grade…. Fulgerele si traznetele ni le-au promis nouaaaa!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ANDREEA GIORGIANA,ati fost foarte frumosi cu totii!dar printesa a fost cea mai frumoasaaaaaa!!chiar o adevarata printesa!!din ce am citit a fost frumos botezul,felicitari!
multumesc mult ANDREEA,si eu zic ca tot cu mine,dar soacra mea zice ca seamana cu sotul meu,de ce sa-i faci!

mulmesc ptr raspunsuri, MARIANA 1976,CATRINEL 17 SI MP!

CATRINEL17,multumim ptr retete

POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, frumusica foc Thea.Si ce cumintica a fost in biserica.Sa va traiasca !
Pispi, tu stai pe langa fosta Materna ? Ca pe acolo stiu si eu un centru unde au albume foto frumoase.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti again!

Andreea G super poze! Mi-a placut rochita cu margarete...parca era Cosette...draguta de Thea. Mi-a placut mamica emotionata, taticul la fel si matusica...nu mi-a placut de preotul ala sadic...a bagat cupilul de tot in cazan...putea sa fie si el mai delicat cu domnisoara...normal ca a plans draguta de ea

Catrinel, Mariana si eu tot cu Mozilla...si cu Linux...ca nu trebuie licenta...windows doar pe laptop

Nshiro eu zic sa nu pui la suflet vorbele scobitorilor alora de japonezi...mai mult ca sigur sunt invidiosi...

Mp ai pitic precoce...si al meu suge pumnu` la greu...si mai nou si jucaria...poate o sa aiba si el la 4 luni primul dinte...ca si eu am fost foarte vrednicuta...am mers direct in picioare la 7 luni

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Andreea-Georgiana tu ai mare dreptate.Si eu cunosc cazuri de copii in aceeasi situatie.La mine problema se pune "invers":adica bebe Markus ma scoala cu plinsete in fiecare noapte de vreo 3 ori.Eu saraca nici nu i-as fi dat bibe noaptea dupa ce implinise 3 luni da´ el ma trezeste si daca nu-i dau face urit.Il mai las pina in iulie si dup-aia ii fac "program" ca incep in august serviciul.

Ciuf despre swingul ala vad ca efectele sunt diferite la bebei diferiti.Pe mine ma bate gindul sa cumpar daca mai nasc vreodata si bebe 4,altfel acum e cam tirziu pt.Markus.In caz ca nu e eficient "leganatul" il vind putin in pierdere la licitatiile de pe net,da´ macar nu ramine gaura in ´buget´ (ca aici costa in jur de 155 euros).

Rocsana legumele si fructele pt. piureuri le fierb mai intii in apa fara nici un pic de zahar sau sare.Dupa asta,inlatur apa total si scurg totul cu grija.Apoi,bag legumele/fructele la robotul de bucatarie,adaug formula si incep mixatul.Iese o crema de fructe sau piure de legume.Nu pun apa deloc fiindca formula e mult mai bogata in proteine,minerale,vitamine si toate cele in comparatie cu H20.

Mihaela/Timisoara cum ai reusit tu asemenea performanta sa mergi la 7 luni?Am ramas tablou cind am citit.Ai avut cumva premergator?

Catrinelacum am apucat sa citesc mai cu grija "diversificarea" de la ian-feb.Observ ca in tari diferite se dau informatii diferite.As avea multe de comentat din cauza asta, da´ n-am dreptul pt.ca ca sunt in criza de timp si nu pot sa va traduc tot ceea ce primim de la policlinica de aici cu privire la alimentatia copilului si retete.Poate o sa bag citeva rinduri odata si odata...Un lucru foarte important:sa nu le dati bebelusilor pic de sare in papa,ca rinichii lor nu ii pot elimina ca lumea.Nu e de gluma,mai ales pt.fetele din Romania care primesc de la unii pediatrii uneori asemenea "sfaturi".SA NU LE URMATI,DA?

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Anne si Matei!!! Multa fericire si sanatate!
Andreea, foarte frumoase pozele. Theuta a fost la inaltime. Sa va traiasca micuta crestina!
Fetelor, mai stiti ceva de Lady Hawk, Ama Kaly?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput