Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
Catrinel_17 spune:
sa mor io, PISPI, cind te prind sa vezi ce batuta iti trag, ca mie nu mi-ai scris nimik! ![]()
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Harnicute mai sunteti la scris drage scuteciste!
De-abia mai tin pasul cu voi.(mai ales ca memoria nu e punctul meu forte in momentul de fata).
Catrinel, super poze de la stadion! aproape va invidiez ca sunteti asa de aproape de "nucleul" evenimentelor!
Ceea ce ai "imprumutat" de la mamicile de ian-feb e foarte interesant!Multumim muuuuuul muuuult de tot!
Si eu ti-am vazut poza ta de bebe!Bucatica rupta e Onutza!
Da,eu am avut probleme cu Explorerul si cind am scris din browserul Mozilla tot asa imi era greu sa colorez pe forum.
Andreea-Georgiana te asteptam aici cu toate!Felicitari pentru bebita crestinata!E o micuta atit de mumooasa!!
Rocsanasi eu zic ca nu trebuie sa te uiti dupa gura lumii.Eu le-as raspunde ca port ce haine imi plac si ca sotul ma gaseste foarte atractiva/sexy acum dupa nastere.
De fapt asta si conteaza: sa fiti voi toti sanatosi si sa va iubiti mereu.Prietenii adevarati vor intelege cu siguranta ca dupa nastere corpul unei femei se mai modifica si nu te vor critica,ci ajuta sa ai incredere in tine si "noul" corp.
Cristina/Galatinu e prea devreme de dintisori.De la 4 luni in sus e normal.Am impresia ca se mai si mosteneste tendinta fiindca atit mie cit si copilsilor mai mari ne-au iesit mult dupa 6 luni.
Noe ideea ta e foarte buna.O sa rasfoiesc prin caietzelu meu cu retete sa vad ce trimit.(ca masurile aici nu sunt mereu in grame).
LA MULTI ANI Anne Bianca si Matei Calin PENTRU IMPLINIREA CELOR 3 LUNI !!

Incerc sa scriu mai multisor ceva mai tirziu deoarece juniorul e cam plingaret de ieri incoace...
toate fetele
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Pispirica spune:
alarma falsa. cred ca visat si a marait un pic.
Catrinel nici nu era nevoie sa pui pozele tale de cand erai mica. se vede clar ca seamana cu tine. fetisoara ovala ochii tai. io acu nu ca zic da vreau sa spun ca iti seamana domle.
sa-i pupi talpitele alea grasute, da?
NoeLA MULTI ANI lu Biutza ta, sa cresteti mari si sanatoase ca frumoase e clar ca sunteti. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
hai mah Catrinel ca m-ai facut sa rad. io dupe cum se ocserva in propozitie am crezut ca s-a trezit cupilu si zik taci ca-l iau in brate il conectez la reteaua de alimentare cu lapte si continui di uni am ramas. ![]()
acu de exemplu o sa vizionez pozele lu Andreeag
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
mariana_1976 spune:
FETELE DIN BUCURESTI:
Am o intrebare foarte "acuta".
Se gaseste la vreun magazin de bijouterii sau similar un album cu coperte metalice argintate in care se pot pune pozele de nunta?
Aici arata cam asa
Multumesc anticipat pt.raspunsuri

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Pispirica spune:
AndreeaG sa-ti traiasca proaspata crestina. este o comoara frumoasa foc. cred ca ati petrecut pe cinste. pupam fetitele crestine 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Mariana io cu coperti argintate n-am vazut, da ma duc ca am un magazin vis-a-vis de blocul meu unde duc io pozele si are albume frumusele si ma uit si-ti zic. acu ma gandesc ca s-ar putea ca asa ceva sa se poata gasi la Unirea, da acolo nu stiu cand oi ajunge.
si oricum afara ploua in continuare. si daca mai ploua mult o sa ma apuce depresia

m aduc sa numar mai bine neste bani, ca sotu nu-i acasa ![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
mariana_1976 spune:
Pispi,iti multumesc mult de tot!Intentia era sa fac un cadou care sa nu existe in Romania!![]()
![]()
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Pispirica spune:
ahaaaaaaaaa, adica sa caut si sa nu gasesc asa-i Mariana?![]()
![]()
![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album