Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
MP spune:
Nu am mai avut timp sa intru...iar am mult de lucru.
Mari,felicitari pentru botez! las' ca ne vedem noi altadata prin parculet.
Mariana,bine ca esti bine si ca te vad iar activa.Era pustiu fara tine!!!
Tcelen,ma refeream asa in general...nu la varsta nici la greutate.Ma gandeam,oau ce mare e fetita ei daca papa atatea.Mai dar sunteti niste frumoase...si ce ochi superbi!
Alina,nu pot sa cred ca s-a cumintit asa dintr-o data puiul mic.Felicitari si s-o tina tot asa!!Foarte frumoase pozele!
Ciuf,ce fain o sa va distrati de 4 iulie! Sa dea Dumnezeu sa fie si fetita cumintica si sa ii placa excursia!
Catrinel,las' ca o sa mai fie gratarele.Mai incercati cu alta ocazie.Noi am fost cu Matei cand avea o luna si un pic si a fost ok.A dormit,a mai plans,l-am alaptat...Se invata.Noi vrem sa mergem si la mare.Speram sa fie bine.
Pispi,draguta poezioara...si un pic tristuta.Eu mereu il invat pe Vladut ca exista si oameni care au pielea ca de ciocolata si ca ei sunt tot ca si noi...si vin dintr-o tara unde e mereu vara...Si Matei ma mai apuca asa de san;stai sa vezi cum e cand le dau dintisorii!![]()
Fetelor,va pup pe toate fara exceptie si fug la culcare.Deja e 2 fara 10.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
nshiro spune:
MP, Mari multumim pentru urari. Sa speram ca o sa fie bine la control. Dupa parerea mea nu sunt probleme.
MP si eu abia astept sa incep diversificarea desi imi imaginez ca o sa am mai multa bataie de cap decat cu laptele.
Mari sa va traiasca micuta crestina! Abia astept pozele. Cum adica "doar" 6-7 kg? Mie mi se pare enorm de mult!
Irina ma bucur ca Andrei e ok si nu sunt problemute. Da ce baiat mare ai tu acolo, deja se intoarce! Maria nici macar pe jumatate nu vrea. Am incercat s-o pacalesc cu o jucarie s-o ajut tragand-o de manuta dar nimic! Se enerveaza si incepe sa tipe. La fel daca o pun pe burtica. Nu-i place deloc. Numai pe spate ca sa poate pedala in voie...
Ciuf cred ca erai logata cu parola ta cand ai dat sa vezi pozele Alinei si de asta ti-a intrat direct in contul tau. Eu am terminat cu alaptatul de cateva saptamani. De cand am inceput serviciul a scazut productia considerabil de la o zi la alta pana cand nu am mai avut deloc. Uff... tare rau imi pare, ca era asa frumos cand alaptam! Succes la dat kg jos, dar nu te grabi! Daca ai laptic e pacat sa nu-i dai micutei Eva! Ce misto ca mergeti la Yellowstone! Vreau si eu....
Pispi frumoasa poezia! Pupici Biencutei-perlutei!
Mariana la cate saptamani ai inceput sa-i dai lui Markus piureul? Ca eu nu mai am rabdare... Cat despre swing, eu am unul dar nu-l folosesc mai deloc. Doar cand o pozez o mai pun in el. Mi-a bagat sotul in cap ca nu-i bun leganatul ca cica o naucesc de cap si nu o sa i se dezvolte creierul ca lumea
si atata mi-a trebuit... mai ales cand a inceput sa exemplifice cu merry go round pe care eu il urasc. Numai gandul la el si deja ma simt ametita. Plus ca mi-au venit in minte imaginile sinistre de la orfelinatele din Romania cand mai toti copii stateau in fundulet si se leganau singuri mai tot timpul... Cand a venit mama si a dat s-o adoarma pe Maria pe picioare m-am repezit si am inceput sa tip ca o apucata de s-a speriat saraca! Dar na... asta e un pitic de-al meu
. Ca si eu la randul meu am fost leganata pe picioare si nu-s retardata.
Tcelen nu tin nici o cura anume ca nu pot! Mananc cat incape dar fara paine si dulciuri pe cat posibil (la cate o patratica de cioco tot nu am putut renunta) fara sucuri, zahar in cafea. Ce frumoasa e Ana Maria! Si are niste ochi... mama mama!
Catrinel inca nu am descarcat pozele cu Maria. Am sa va anunt eu! Dar tu ai mai pus poze cu Oana?
Andreea G te asteptam cu nerabdare cu poze de la botez! Cum fuse?
Tinuta esti ok? Macat semneaza condica aici!
Doublemom tu cum te mai descurci? Ce mai fac gogoselele?
rocsana si bebe maria
tcelen spune:
MULTUMUM FOARTE MULT PTR COMPLIMENTE SI VA PUPAM 

MARIANA1976,AIDA 0,CIUF , MP si nshiro
ma mandresc asa de tare cu copii mei si sunt asa de bucuroasa cand cineva ii apreciza,dar cred ca toate suntem asa!!
nshiro,asa si eu tin cura,fara prajeli,paine,salamuri,cu dulciurile cam greu cu renuntatul
PISPI,crezi ca o sa ai tu timp sa ne vedem,daca vii ptr o nunta??![]()
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Catrinel_17 spune:
Mariana, aida, ce-i ala swing…. Imi dati un link? Nu de alta, da-s curioasa. 
Aida, am vazut pozele, Alex e foc de dragutza. Dar daca fac click pe o poza sa o vad mai mare, nu-mi iese faza. Poate e ceva la mine, ca de cind husband a svhimbat ceva la sist de operare, nu mai vad de ex nici numele celor de pe DC care si-au pus glow… ciudat.
Wow, ciuf, da stiu ca ai curaj si calesti pitica. De mica e
mobila
- dar stiu ca ii place in masina, parca asa si adormea... o sa-ti doarma tot drumul! Ce calatorie! Si noi n-am reusit nici la grill la juma de ora cu masina sa ajungem. Dar mai incercam!
Ufff, monica, iar ai de lucru… dar nu ne parasi! Cind mergeti la mare?
Nshiro, nu am mai pus poze, si nu am facut decit vreo 4 noi, de o saptamana
am rugat-o pe mama sa-mi aduca poze cu mine de cind eram mica, sa conving lumea ca Oana seamana cu MINE
o sa le pun si pe alea. Va dat seama ca am pozat pozele
. Poate ajung azi sau maine sa le pun.
Adar, unde era subiectul tau cu burticile?
Tcelen, fetita ta e o minunatie. Asa ochi superbi mai rar! Si are si par foarte mult! Parca de la nastere a avut par mult, nu? Si roscat, nu?
Noi am fost toata ziua ieri in parc. Chiar toata ziua. E incredibil de cald aici (pt Frankfurt) sunt 31 de grade afara si la mine in casa de trei ori atita!!
da nu-i de ris, ca saraca Oana se chinuie de numa’! asa ca am stat toata ziua afara. Si i-am dat si bibe afara la ora 5 (restul le-am dat inauntru, ca locuim fix linga parc…) na. si nu stiu ce am facut aiurea, ca ea repede nu a baut, dar s-a umplut burtica de aer si pina la masa urmatoare, altceva nu am facut decit s-o tin pe spate si ea sa tot dea cite putin aer (si lapte) afara. Ufff, ce ciuda mi-a fost. Si nici nu a dormit asa bine ieri… si azi e SI MAI CALD! Ce ma enerveaza! Pe cit imi doream eu sa fie cald inainte, acuma, cu Oana, nu mai vreau deloc. Parca nu mai e cale de mijloc! Dar lasa ca de joi ploua si e furtuna! Uffff
Husband azi merge la meci!! Correea de sud cu Togo. Nu stie cu cine sa tina, cu coreeeni, sau cu togolezii, (sau cu coreezii sau togolenii)
cica trebe mers cu 3 ore inainte la meci…
Si pt ca soarele ar bate direct peste VIPi, au decis sa acopere complet stadionul (are ceva tavan mobil) si isi puneau problema cum o sa fiarba inabusit toti spectatorii inauntru. O sa-i faca scazut, in aburi
o sa iasa fragezi!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
tcelen spune:
CATRINEL17,multumim foarte mult ptr complimente!da, de la nastere a avut par mult,dar e blond nu roscat,sau poate putin spre..
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIPOZE ANA-MARIA
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mari78 spune:
Salutare la toata lumea !
Am pus poze de la botez in semnatura.
Intru mai tarziu.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
Cosmina spune:
Ceau fetele, pupici la bebelusi,
Catrinel tu ce lapte ii dai la Oana? Nu ii mai dai Bebe Sensitive, asa-i? Ti-a fost recomandat de dr. sau de moasa? Oare cu ce ii bine sa incepi, pe ce criterii sa aleg laptele? Pupici Onutei si tie.
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
mari78 spune:
Pispi , jucaria nu are cheita.Are 2 moduri (activate printr-un buton) : unul in care sunetul este activat de bebe cand loveste jucarica si alt mod in care canta vreo 13 melodii una dupa alta , iar daca lovesti cele 2 "zdranganici" de o parte si de alta a soarelui se aud bazaituri de albine (o parte) si ciripit de pasarele (cealalta parte). Poti sa-i reglezi si volumul, are un buton in spate.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
tcelen spune:
mari78,vai de ce printesa
frumoasa ai avut la botez!!sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna si sanatosi!
POZE FAMILIE SI COPII
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
tcelen spune:
INCERCARE
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998