Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
Cosmina spune:
Fetele voi ce folositi pt. completare? Ce marca de lapte? V-a fost recomandat de medic sau cum l-ati ales? Eu am impresia ca Harris nu se mai satura doar cu piept si as vrea sa incep completarea dar nu stiu cu ce. La dr. mergem numai vineri si vroiam sa iau azi sau maine ceva sa ii dau. Dar ce?! Sper sa ma ajutati voi. Ieri a supt si a urlat TOATA ZIUA, pana aseara la 11 cand a adormit. Nu exagerez. Si nici nu a dormit ieri. Or fi si caldurile astea mari de aici. Nu pot iesi decat mai spre seara cu el, ca te topesti afara. In casa mai merge, am numai 25 de grade jumate. Voi cum ii imbracati afara, in casa, pe caldurile astea? Eu nu prea stiu ce sa-i dau sa nu-i fie nici prea cald nici prea frig?!A, si duminica avem si noi botezul.
Pupici.
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
simona_toma spune:
Cosmina, eu ii dau Milupa(Milumil 1), dar nu prea ti-l recomand, ca de cand i l-am dat nu mai poate face kk singur, numai cu termometrul sau cu supozitoare cu glicerina.E prea satios laptele asta, as vrea sa i-l schimb, sa vedem cum se comporta.Chiar mai, fetelor, ce ar fi sa-i schimb eu laptele, ca mi-e mila de el saracu', ca se chinuie.Ce imi recomandati?Voi ce le dati bebeilor de pot sa faca si kk?
Cosmina, sa iasa bine botezul!!
Irina, ma bucur mult pentru tine, ca ati scapat de ortoped.Din pacate si noi avem nevoie de el, ingerasului meu ii pun niste atele noaptea la picioruse, are o problemuta la piciorusul drept din cauza pozitiei din burtica.Sper sa scapam de ele, dupa 20 mergem la Buc la dr. Stanciu, cel care ni le-a dat, sa vedem daca l-au ajutat sau nu.
Sa ne tineti pumnii.
Cristina, stiu ca nu te-i saturat de complimente la adresa Anei Maria, asa ca vin si eu cu unu:e superbaaaaaaaaa!!!!!!!are niste ochi...n-am mai vazut asa ceva.Ce zice tati al ei, lasa vreun baiat sa se apropie de ea?Edutu meu ar fi incantat sa o cunoasca si sa o invite la un suc de portocale, ca mai nou noi bem suculet.Adica ne obliga mami sa bem, ca nu prea ne place, ne strambam.
Pupam ochisorii ei de fata superba!
Am fugit, ca e ora de masa.
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
tcelen spune:
COSMINA,eu am folosit pana la 4 luni MILUMIL1,care este foarte bun si a luat si foarte bine in greutate cu el,acum folosesc NAN1,ptr ca cei de la MILUMIL,la 4 luni baga mulumil2 si e mai gras,si fata mea il cam dadea afara asa ca am trecut pe nan,care trec pe nan2 abia la 6luni!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
ema.72 spune:
Salutam mamicile si bebeii,
Adibal multumim mult de tratamentul impotriva caderii parului. Nu prea stiu daca sa ma apuc acum de el ca piticul meu papa doar san si imi este sa nu-i miroasa si sa-l respinga. Ca sa nu mai zic ca de vre-o trei zile e in grevamananca si putin si rar dar sper sa-i treaca.
MP referitor la negri, ai mei mi-au spus cand eram mica ca ei fac plaja noaptea si de asta sunt asa. Am incercat si eu dar n-a iesit asa ca au trebuit sa-mi dea alta explicatie.
Alinaalex cred ca mi-ai dat o idee buna cu schimbarea patului ca asta tip tarc ma eranjeaza ca se misca cu totul la intoarcerile lui si se trezeste. Ma apuc de studiat ofertele.
Fetele care mergeti in concediu cu bebeii pe la marea noastra pe unde planuiti sa va cazati? Eu asa vrea undeva la o vila cu curte dar nu gasesc. In alta tara nu plecam ca mi-e frica cu copil asa mic. oricum daca nu gasesc ceva frumos pe la noi o sa mergem doar la munte.
Avem si noi un filmulet de 2 secunde ca am inchis cand nu trebuia. http://www.dropshots.com/ema_72
Pupici la toata lumea . Sper sa intram mai des dar nu depinde deloc de ce vreau eu.
Ema si Mario (09.03.06)
tcelen spune:
SIMONA TOMA,da ai dreptate nu m-am saturat as asculta intr-una!!!multumim foarte multttttttttt!!!!ptr complimente esti o dulce!
tatal ei e inebunita dupa ea,parca dupa iulian cand era cocuta nu era asa,dar acum cand vine acasa sta numai cu ea!!de baieti nustiu ce sa zic,mai tarziu o sa vedem,dar nu cred ca o sa lase pe cineva sa se apropie dupa cum il stiu eu,dar ptr baiatul tau bag eu pila![]()
ca si el e frumos tare!!!si a mea bea suc de portocale,tot asa cu strambaturi,deci...........
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Cosmina spune:
Simona, Cristina multumesc de raspunsuri. Se pare ca amandoua folositi acelasi lapte. Simona zicea ca, constpa. La tine cum a fost cu Milumil1? A, si apropo de frumusetea ta, chiar azi i-am aratat-o sotului, si ii zceam ca e cea mai mare din "trupa" si ca ce frumoasa e cu ochisorii ei albastri.. Pacat ca noi avem doar 2 luni jumate...Dar nu se stie...Simona, merci, sper sa iasa bine botezul. Pupici
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
Cosmina spune:
A, si mai vroiam sa va intreb, voi l-ati folosit doar ca si completare sau full? Vi l-a recomandat doctorul? Pupici
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
Catrinel_17 spune:
Cosmina, eu ii dau Beba Pre acuma si ii place. Moasa a zis sa ii dau sensitive o perioada de tranzitie si apoi Beba Pre. Tranzita am facut-o numai de o saptamana ce se cam constipa de la Sensitive (ca ala e si impotriva diareii). Pre ii place mult si face si kk mai des, (dar ii dau dimineata si Hipp Bäuchlein Tee) oricum, pe caldura asta trebuie sa ii dau si ceai.
Io as zice sa incepi cu Beba Pre (sau alta marca, dar "pre"), e usor suportabil si nu are stärke (amidonul ala). Eu intai ii dau san la fiecare masa, daca se satura - OK, daca nu, bag biberonul in completare. Dimineata se cam satura de la mine, dar dupamasa, nu mai am asa mult, si ii dau bibe.
(Doctorita mi-a zis sa ii dau intotdeauna intai san, sa nu inlocuiesc complet mesele de san, ca scade productia de lapte si eu vreau sa alaptez inca. Nu mi-a recomandat o marca anume)
Cum a luat in greutate zilele astea?
Si noi murim de cald aici, si eu am in casa vreo 28 de grade, numai in dormitor la noi e mai rece, am mutat-o acolo peste zi.
am mai pus niste poze, mie asta imi place mult
sau asta la buni in brate. Dar si cind face bungee la tati.
Si mai sunt si pozele cu mine (alea alb -negru
) aici.
pupici!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Cosmina spune:
Catrinel, de luat in greutate ia, nu am ce sa zic doar ca ma termina ca mananca toata ziua, fara exagerare si sanii mi-s goi!! Si urla ca din gura de sarpe. Sincer mi se pare ca se chinuie sa pape si nu are cat vrea si de-aia as vrea sa ii dau completare. Sper sa fie ok. Mi-e frica de constiptie totusi dar daca ia si san si completare ma gandesc ca nu e ca si cand i-as da doar lapte praf, face laptele meu ceva sa nu se constipe, nu?
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
Catrinel_17 spune:
Cosmina, am mai editat ceva in mesajul meu de mai sus, pina ai scris tu, nu stiu daca ai ajuns sa citesti. da, nu se constipa neaparat daca ii dai lapte praf, doar sunt bebei care nu au nimica cu tot cu lapte praf si inca full.
Poate digera prea repede, maninca des? la cite ore cere? poate are vreun puseu de crestere?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)