Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
tcelen spune:
NSHIRO, ce cura de slabire tii ca tare vreau si eu sa dau jos cateva kg,dar nu prea reusesc!!!!
MP,mare ca de,varsta sau kg????oricum multumim mult!!si stai putin ca nu mai ai mult si treci si tu la lingurita ssi sa vezi atunci!!!
PISPIRICA,abia astept sa ne intalnim cu bebeii,poate vii in vara asta!!!
MARI78,multumim foarte mult ptr complimente,si mai am poze ,uitate-te la asta de exmplu ochi albastrii
IRINA71bravo,felicitari si multa sanatate in continuare la bebel
alinaalex,m-am uitat la poze ,nu mi-am dat seama care e patutul nou,dar am vazut ca ai un bebelus super dulce si felicitari ptr orele de somn in plus
fetele,am mai pus vreo 5 poze noi in a DOUA ADRESA cu ANA-MARIA cu noi si cu iuli
POZE FAMILIE SI COPII
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIPOZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mariana_1976 spune:
Pispirica, ce mi-a placut poezioara!
Monica Matei al meu de 5 ani a inceput sa-l iubeasca foarte mult pe bebe,il pupa mereu,il leagana daca plinge,ce mai...am un ajutor de nadejde!(sora cea mare la fel asa ca...tare e bine cind exista diferente de virsta intre frati)
Ciuf da,si eu imi amintesc ca Tina intrebase acelasi lucru despre kk.Tu ai observat,era mai constipata "farfuzel" sau kaki mai maricel?![]()
Cristina/Galati Ana-Maria m-a dat gata cu ochisorii si tenul rozaliu!Mie mi se pare ca seamana cu mamica asa blonduta si charmanta!
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
Pispirica spune:
tcelen pe 29 iulie am o nunta. deci vin sigur.
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
adar spune:
Fetelor, am compozitia cremutei pt eritem fesier. Este ceea ce se foloseste la spitalul clinic de pediatrie din sibiu. Am folosit-o si a dat super rezultate:
LOTIUNE PENTRU ERITEM FESIER
ACID BORIC 1,6 g
ZINC OXID 15 g
BISMUT SUBGALIC 15 g
STAMICIN (NYSTATIN) 6 TABLETE (DG)
APA DISTILATA 60 g
GLICERINA 10 g
M.F. : MIXTURA
UZ EXTERN
FORMULA CU CREMA
ACID BORIC 1,6 g
STAMICIN 3 TABLETE (DG)
DERMATOL (BISMUT SUBGALIC) 15 g
ZINC OXID 15 g
TALC 15 g
BALSAM PERU 5 g
LANOLINA 20 g
VASELINA 20 g
M.F.U.
UZ EXTERN
Noi am folosit-o pe prima, a fost tare buna. V-o recomand cu caldura!
Pupici,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea
maia - minunea cu ochi mari
Catrinel_17 spune:
Pispiii, deci il stii, pai da, trebuia sa ma gindesc
daca ai filmat echipa la cintatul imnului, sigur l-ai bagat de seama! Nu ca zic, da vreau sa spun ![]()
Mari, felicitari pt botez!
Mariana, daaa, te dadusem disparuta, dar m-am gindit ca e ceva cu computadoru’. Ce ai mai facut zilele astea?
Nshiro, ai poze noi cu Maria frumusica?
Raaalucutza, mi se pare ca doublemom de la noi avea problema asta, si zicea ca a observant ca bea 2 litri de apa pe zi si nu mai facea prea mult pipi, dar facea mult lapte si foarte subtire, fetele ei (are gemene) nu se saturau. Poate si la tine e asa?
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
alinaalex, ce ma bucur ca a dormit bebe! maaai ce chestie cu patutzul, zau asa!
Pispi, faina poezioara! istet pustiul!! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Aida,
Auzi la reteta aia de mi-ai dat-o de rulada se punea praf de copt? Ca as mai incerca-o odata.
Ciuf,
nu-ti trebuie praf de copt, uite aici pagina cu reteta si poze :) www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7921" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7921
poze
Alexandra(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
aida_o spune:
Mariana,
swing-ul ajuta, dar pentru citeva minute numai (da' minutele alea pot face toata diferenta, de ex ai timp sa maninci si tu ceva). apoi se plicti si o apuca iar fitzele :)
Ralucutza,
la mine se schimbase culoarea laptelui cind luam antibiotice, si cica e normal. la fel, si cind maninci anumite mincaruri. nu renunta la alaptat, lapticul ala e oricum bun pt bebe.
uitati cum zimbeste pitica mea, aici
mai aveam ceva de zis, da' normal ca memoria imi joaca feste, si pitica se crizeaza in bazinetul ei (Ciuf, si a mea face niste ochi mari cind o pun in bazinet, desi pina atunci dormea tun, dar nu ma las si o adorm din nou, o pun in bazinet... si tot asa, pina doarme si acolo :)
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
aida_o spune:
Tcelen, Mari,
multumesc pentru urari 
Tcelen,
sunt uimita, ce ochi albastri superbi are pitica ta! pupic pe nasucul ei!
ciuf spune:
Ha, am revenit. Se vede ca am dormit precum un purcel ca acum ma simt odihnita si bantui pe forum ca alta treaba nu am. Mi-am facut aseara ca o albinuta ce am fost.
So, Alina vazui pozele. E un dulce puiul tau. Zic si eu ca Pispirica ca seamana cu tati. Tu parca ai fost decat purtatoare. Dar nu te superi ca-ti zicem asta. Si fizicul ala al tau ma baga in boala. Mai, fetelor, va rog eu nu mai bagati poze cu mamici suple ca ma apuca sa ma zgarii pe fata. Eu ma chinui sa scap de burta, grasimica pe la popo si din alte parti. Nu e corect. Deh, daca mi-a placut sa pap bine pe durata sarcinii stau si suport.
Rocsana, tu ai terminat cu alaptatul? Si eu dau pas la painica si dulciuri. Ma mai scap in cate o inghetata cu menta si fistic ca nu rezist. Ma cam bate gandul sa trec la o dieta mai severa dar e dorinta atat de mare ca sa alaptez ca tot zic ca sa mai astept cu slabitul.
Mariana, ma bucur ca ai revenit. Iti simteam lipsa. Jucarioara ca a ta are si Eva. Dar e in beci. Lui Luk Muk i-a placut tare mult. Se uita ca un boulet la ea si radea. Sa vedem ce va zice Farfuzel de ea.
Pispi, fie-mea ma trage de tzitzi de imi vine sa urc pe pereti. Si ma mai si ciupeste cu degetelele alea mici si lungi. Si are niste unghiute ... de imi da sangele cand ma zgarie.
Joi imi vine si socrul. De 4 iulie am facut rezervare in parcul Yellowstone (cred ca este unul din cele mai frumoase parcuri naturale din lume) sa mergem cu cortul. Vom inchiria un minivan, iar eu cu Eva vom dormi in el si socrii cu sotul si Luca in cort. Anul trecut a fost innebunit feciorul dupa camping.
Sa fiu sincera cam am emotii cu Farfuzel. Sper sa fie totul bine. Ca sa nu mai spun ca drumul pana acolo e de vreo 10-11 ore. Cu Luca stiu ca va fi ok, dar vom vedea cu cea mica. Ei ii place leganata, plimbata, nu sa stai cu fundul jos si sa o legheni, nu, nu, asta nu serveste. Cat mai mult efort fizic din partea noastra.
Aida, am facut o rulada din 7 oua si mia iesit super. A crescut pandispanul ala foarte bine. Dar am adaugat un praf de copt. Am umplut-o cu gem de portocale si am invitat niste americani sa o manance. Succes total. Nu mai conteneau cu laudele. Dar eu tare mandra de fapta facuta ma inrosisem toata.
Farfuzelul nu vrea sub nici un chip sa stea in bazinetul ei. Se face ca doarme profund si cand o mut, surpriza. Nu-i place sa adoarma decat la san si leganata.
De doua nopti o tin in pat langa mine si vad ca doarme tare bine. Dar asa mi-o rasfat.
Tcelen, e o frumoasa micuta. Si e asa de bufli!!! Iar ochii aia de culoarea cerului te innebunesc. Baietii or sa faca coada la usa voastra. Pup nasucul in vant.
Catrinel, mai bine ca nu ati mai fost la grill. Or fi si alte dati.
Pup ca nu mai pot sta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa