Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
raalucutza spune:
PROBLEMA!AM NEVOIE DE AJUTOR!de trei zile laptele meu e ca si zerul de pe branza....incolor si din cate am observat eu nesatios pt bebe!el suge dragul de el -ca si imi curge multtttttttttt-dar dupa 10 minute se enerveaza ca este prea flamand si nu mai vrea sa suga...si face crize si plangeeeeeeeeee......acum problema mea nu-i cu el ca am milumil...problema e cu mine....ca sanii fiind plini de lapte mereu ma dor de ma urc pe pereti!pompa nu am si nici nu imi iau!am zis!eu ma gandesc sa nu fac vreo complicatie...deci imaginati-va cel mai slab lapte care exista...la inceput e apa si apoi vine ca zerul,cum am spus....ca il urmaresc...ce sa fac???in afara sa ma mulg ca nu vreau si nici nu are sens ca oricum baietul meu nu il bea!eu as cam intrerupe sa ii dau sa suga de la san si sa ii dau doar milumil!ce ma sfatuiti????si mai ales cum???fara posibilitatea cu pompa!MULTUMESC MULT ANTICIPAT!
RAALUCUTZA&
RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Pispirica spune:
meeeey nu m-a iertat perlutza dupa faza cu vaccinul. pai stiti ce mi-a facut? m-a muscat de tzi tzi de mi-au iesit ochii din cap. auzi la ea...m-a prins la cotitura si m-a taxat. si ma dooooaaaareeeee
si ce vreme de kk e afara. bleah bleah bleah ploua cu galeata.
Mari mai zi-mi ceva. jucarica asta canta non-stop sau trebuie sa-i invarti vreo cheita?
raalucutza mie candva mi-a zis o pediatra ca nu exista lapte de mama prost in conditiile in care mananci corespunzator. eu in locul tau nu as renunta la alaptat mai ales ca zici ca ai lapte din abundenta. eventual te mulgi un pic la inceput inainte de a-l pune pe bebe la san. te poti mulge si cu manutza ta, nu-ti trebuie neaparat pompa. primul lapte care curge este intr-adevar mai apos, dar si acela mancat de bebelusi le tine de sete.
deci parerea mea este ca ar fi pacat sa renunti la alaptat. daca intr-adevar constati ca nu se satura ii poti da eventual completare, dar nu renunta asa usor.
cere si sfatul pediatrei.
cealalta varianta ar fi sa iei niste pastilute care opresc lactatia, dar despre care am inteles de la fete ca dau si niste reactii nasoale uneori. nu stiu cum se numesc.
si inca o data sustin ca n-ar trebui sa renunti la alaptat, mai ales daca bebele tau ia bine in greutate.
succes! 
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
ciuf spune:
Raalucutza, depinde si ce ai mancat in zilele alea. Am observat si eu la mine ca intr-o zi mi-era laptele foarte deschis la culoare. Ziceai ca e apa cu un pic de lapte. Dar a doua zi culoarea si-a revenit la normal.
Parerea mea e sa-l lasi pe copil sa suga cat poate de la san si apoi dai completare. Dar nu care cumva sa renunti la alaptat din motivul asta. urmareste pentru cateva zile culoarea laptelui.
Manual nu te poti mulge?
Felicitari pentru frumosul Raul!
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
Adibal, acum am vazut si eu pozele cu minunile tale. Elena e o fetita tare frumoasa. Are niste trasaturi deosebite.
Iar poza in care le legeni pe micute pe picioare m-a impresionat la maxim.
Putere multa si rabdare. Am toata admiratia pentru tine. Sunt convinsa ca e tare greu.
Pup
ciuf spune:
gata, se vad. Ma duc la vizionat. Pup
Pispirica spune:
alinaalex o dulceata BB MARC si tare imi pare ca seamana cu tati. sa va traiasca. 
_
Anamaria &
Pispirica's album 
Pispirica spune:
nominalizata in 2005 la un concurs international de literatura - scrisa de un copil african. mi s-a parut senzationala.
When I born, I Black,
When I grow up, I Black,
When I go in Sun, I Black,
When I scared, I Black,
When I sick, I Black,
And when I die, I still black..
And you White fella,
When you born, you Pink,
When you grow up, you White,
When you go in Sun, you Red,
When you cold, you Blue,
When you scared, you Yellow,
When you sick, you Green,
And when you die, you Gray..
And you calling me Colored ??
_
Anamaria &
Pispirica's album 
mariana_1976 spune:
Buna searaaaa!!
Probabil v-ati intrebat ce e cu mine ca nu am mai aparut pe forum de citeva zile.
Joia trecuta ni s-a rablagit "cutiutza" de adsl si vineri sotuŽa incercat toata dupa amiaza sa o "aranjeze".Ma rog,nu a reusit si la magazin i s-a oferit simbata ADSL "fara fir",a cumparat o "cutiuta cu antena" si de-abia azi am WLAN nou in USB.
Delia insanatosire rapida sotului si lui Rudy.Doamne,ce experienta neplacuta!Bine ca e okay,al meu a avut mai demult accident de masina si tot asa cu un picior rupt s-a ales...
Copii mei nu au pasapoarte romanesti nici unul fiindca e mai mare alergatura si nici nu se pot deplasa in strainatate in unele tari fara viza daca l-ar avea.Daca i-ai facut certificat de nastere romanesc poate ca e suficient.
Alinalex ce idee buna cu patutul!Bravo ca ati reusit sa-l puneti pe bebe Marc sa faca nani asa frumos!
Andreea/Canada,Rocsana/Japonia al meu desi e baiat si implineste in curind 4 luni tot cam 100-120 ml bea din bibe.DaŽnu-i nimic,noaptea,cind nu prea stie ce si cum,ii bag 150 ml si bea...dormind!Ziua maninca 1 masa de piure de fructe si 1 masa piure de legume.
Catrinelaoleu, ce nu-mi place inghesuiala.Am vazut prin satelit niste imagini din Frankfurt,e asa de mare....!!
Adibal tu esti foarte draguta.Cred ca cel mai mult avem nevoie de ajutor cu postarea si reactualizarea listutei atunci cind una dinte noi nu o poate "pindi" tot timpul dupa ce se termina cele 20 de pagini.
Ciuf, nu am mai trecut pe la albumul comun de o vreme...Am pus doar "private" la fetele care au dorit,adica albumul este invizibil daca nu ne logam cu parola.O sa vad in noaptea asta despre ce-i vorba.
Mari78 eu am stat in dubiu sa-i iau sa nu-i iau o jucarioara asemanatoare.Pina la urma i-am luat si vad ca-i place.www.fisher-price.com/neur/products/product.asp?id=31787" target="_blank">AICI se poate vedea.
Irina71 eu m-am obisnuit cu bebei care nu dorm noaptea multe multe luni...Ai mei toti 3 vad ca s-au sculat din 2 in 2 sau din 3 in 3 indiferent zi sau noapte...Pina nu i-am intarcat primii 2 s-au tot trezit...
Aida, Kim spuneti-mi si mie,chiar ajuta baby swing-ul cu viteze si melodii?Aici suedezii nu prea folosesc dar vad ca prin reviste sunt reclame cu asa ceva.Mi-as vinde bouncerul si mi-as cumpara swingul pentru urmatorul bebe daŽ nu sunt sigura cit e de eficient...Chiar merita?Suedezii sunt niste incuiati si zic ca swingul e asa..de fitze...
Hai ca ma retrag...
Pup toate fetele
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)