Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea G felicitari pentru botezul Theei Antonia ! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa !

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

asta in loc de buna ziua....ca sa stiti ce va asteapta in viitor

De ce circula singele in corp?

Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece.(6
ani).

La ce folosesc sprancenele?

Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe
ochi.(6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?

Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce sunt amprentele?

Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si
le
gaseste politia. (8 ani)

Ce este sufletul?

Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi
prajituri
si lu ala mic. (8 ani) Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

Ce este tristetea?

Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce se pun potcoave la cai?

La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune
frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"?

Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Cum se face parfumul?

Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii,
vorbim si de multe ori nu ne intelegem?

Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta
si
noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce este timpul?

Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)

Ce sunt buruienile?

Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?

Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?

A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau! . (8 ani)

A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu
deranjeze
oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?

Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu
stiau
pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este acela un minister?

Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister
este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte
pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

Ce este igiena?

Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

Din ce se face sapunul?

Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?

Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza?

Dirijorul! da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)

Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala
care
canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?

Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu
scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

poze mumoase - ultimele noutati

varsta Mariucului

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Acum am venit si noi de la doctor (ortoped) si NU AVEM DISPLAZIE DE SOLD ! Doctorul m-a pus sa-l dezbrac si i-a pus picioarele in abductie (cracanat, cu genunchii pe masa, stand pe spate)si a zis ca 99% nu are nici o displazie. Dar, ca sa fim siguri 100%, sa facem o radiografie la 6 luni. Ma mai gandesc pana atunci. Oricum, important e ca de acum vom purta si noi un singur pampers, nu doi (cum am pus din maternitate inca), ca murea saracu de cald (e tare rau de caldura !).
Bebe se intoarce sigur de pe spate pe burta, dar nu stie sa ridice capul sau macar sa-l intoarca spre stanga sau spre dreapta, l-am gasit de 2 ori plangand cu nasul in cearsaf. Doamne fereste, sa nu se sufoce ! Asa ca trebuie pazit nonstop.
Eu cand aud de bebei care dorm toata noaptea fara sa se trezeasca, mi se pare ca e vis, nu realitate. Pai al meu se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte, si nu papa linistit si adoarme la loc, ci numai agitat, cu dat din maini si picioare, gafaiala fara supt, etc. Ca sa nu mai zic ca ziua are doar 2 reprize de somn, de cate 1/2 ora fiecare, una dimineata pe la 9 si alta pe la ora 13.
Asa ca ne iertati ca scriem mai rar, chiar daca va citim mereu.
Mariana, super ideea cu sagetuta portocalie de la inceputul subiectului nostru ! Asa o gasesc imediat pe lista scutecistelor.
Pup toooooaaate fetele

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Pt funduletze cu "ranite"....eu am aplicat urmatoarea reteta inevntata de mine...la noi iritatiile au aparut in momentul in care am inceput sa papam sanulete ca lumea de la mami si sa avem KK gen Hiroshima, moment care a coincis si cu schimbarea servetelelor umede cu niste no-name-uri care mai rau au facut....asa ca:
-sters una bucata fundulet bine-bine cu servetel umed
-sters aceeasi bucata de fundulet cu un servetel uscat care sa absoarba orice urma de umezeala
-uns alternativ cand cu Bepanthen cand cu Baneocin ....

in doua trei zile am scapat definitiv de rani...

Acelesi tratament l-am aplicat si pt bubitzele de pe fatza, numai ca nu stergeam cu servetele umede ci cu ser fiziologic....parerea mea este ca iritatia apare de la lapticul ramas pe fatza chiar daca pare ca l-am sters bine..

Pt. necacaciosi....nu stiu daca asta e raspunsul, dar sper sa mearga la noi si in continuare...atunci cand ii fac lapticul prafuit, o parte din apa o inlocuiesc cu ceai pe care il beau eu pt facut laptic, adica anason si chimen, si uneori se mai nimereste si un pliculet de ceai de maciese....chiar daca nu datorita ceaiului face acum mai des, dar macar o pregateste pt cand o avea ea copii si o sa alapteze

Spor la treaba...si multe si multi pt mamici si pitici.

poze mumoase - ultimele noutati

varsta Mariucului

catrinutza mamicutza de mariuci

www.fundatiasensiblu.ro/donatori.aspx#impozit" target="_blank">acordati 2% din impozit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, sa te uiti la echipa germana, la Michael Ballack (capitanu’) e tare simpatic . te-a iertat perlutza?
Aveam o prietena care tot asa avea o expresie:” nu ca zic, da’ vreau sa spun” ma spargeam de ris, evident ca toti vorbeam ca ea, era haios.
Pupam perlutza cea mistoaka. Asa si e!

Monica, tu esti o dragutza. Pe bune. Da zau ca Oana mika era de plins cum arata, da pt noi tot cea mai mishtoaka era. (vorba lu Pyspy )

Simbata am incercat sa iesim la grill cu prietenii... n-a iesit… ufff, ce ciuda mi-a fost. Era asa cald dupamasa aia, in masina fierbea aerul, la AC nu am vrut sad au drumulö peste Oana… pina am aerisit un pic masina a durat, cind s-o pun pe oana in carseat da-I si zbiara… si zbiara, si zbiara… nu ne-am mai dus la grill. Si imi era si frica,, ca o sa dureze mult drumul cu podurile blocate si multimea de fani peste tot. Si seara mi.a si zis cineva ca bine am facut, ca a incercat si el sa ajunga in zona aia, si a trebuit sa ocoloeasca pe nu stiu unde. Pacat. Am fi facut excursie cu titza mika… alta data.
E cald tare si acuma, nici n-o tin in casa. E cu buni in parc ma duc si io acuma.
Va pup pe toate si mai intru pe seara.

Mariana, unde esti, iti e computeru busit?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Ia uitati ce i-am luat eu Teodorei ieri cand am fost in Cora
http://www.vtechuk.com/products-and-accessories/light-up-rhyme-gym/
Cred ca e jucaria pe care o are si Cat pentru Annuk a ei. Parca asa zicea, cu un soare in mijloc ce ii vorbeste si canta bebelusului. Ii place si lui mami, iar Teo e innebunita, aproape ca nici nu mai doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ceau fetele!
Va povesteam zilele trecute ca i-am luat lu asta micu' patutz nou...si ca dormise o noapte intreaga...ei bine, de atunci doarme dus toata noaptea, pana pe la 6-6,30! Am dezlegat misteruuul! Ii place la nebunie in el, ba chiar a dormit si ziua, vreo 2-3 ore! Pai in patutzul vechi zici ca-l puneam ca pe jar! Trebuia sa fie bine adormit, necum sa il pun treaz in el si sa adoarma acolo. In asta si daca se trezeste dimineata, dupa ce papa, il pun la loc si adoarme singur il el! Si le tot doarme pana la amiaza. Va dati seama??? Sper sa nu-si schimbe naravul! In plus, se distreaza de motzunasii de la carusel de numa...in ala vechi nici nu-i baga in seama, ba chiar il enervau! Sunt f.f. happy!
Am pus poze sa-l vedeti, la mine in album, la BB MARC.

Alina si bb Marc-Alexandru (28.03.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

catrinutza bune sfaturile matalutza.

Irina bravo voua. ma bucur ca ati scapat de cei 2 pampersi.

Mari misto jucarica da zi si mie unde o montezi? la patut sau la carut? ca nu prea ma prind. felicitari pentru proaspata creshtina. asteeept pooooze.

Catrinel buuuuun neamtu ce sa zic. il stie fata asta cu nu ca zic da vreau sa spun si io o stiu de la tata. acu am adpatat-o un pic numa pai daaaa m-a iertat perlutza ca io-s mama ei.

alinaalex felicitari pentru bebe cel cuminte si dormicios in patut nou.

mey fetili mie imi cam lipseste Lady Hawk ce-o fi cu ea? da cu Tina? da cu Mariana? unde or fi fetele astea?

hmmmmmmmmmm

_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Pispi, nu o montezi nicaieri, pui bebele sub ea. Iar bebele poate sa stea in patutul lui, in al vostru, pe o paturica...si loveste cu manutele si piciorusele (Teo deocamdata da doar cu picioarele in el) si jucaria canta, ii vorbeste, se aprind beculetele, soarele lumineaza...e distractiva si o tine ocupata bine, mai fac si eu cate ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal, iubitele
Mari, sa-ti traiasca micuta crestina Teodora si sa aiba un viitor frumos si sanatate multa.
Alinaalex, mai felicitari pentru achizitionarea noului patut. De acum incolo numai asa sa fie noptile. Pline de somn si liniste.
Auzi, vrusei sa vad pozele tale si cand dadui click pe "pozele noastre" stupoare. Apar poze de-ale mele de care nici macar nu aveam habar. Facute pe la petreceri cand era Luca de o luna-doua. Ma ajuta careva sa dezleg misterul? Sus, pe pagina de Internet la address e trecuta adresa ta de yahoo, si pe pagina imi afiseaza welcome, vistrate si un album cu mail attachement. Luminati-ma ca sunt de tot in ceata. Cum naiba au aparut pozele alea de care eu nici nu stiam ca exista. Adica stiu ca la timpul ala s-au facut poze dar cum au aparut in albumul Alinei?
Voi ati vazut pozele ei?
Ieri Farfuzel nu a avut somn. M-am mai speriat ca am vazut un pic de sange in caca, un firicel si m-a terminat chestia asta. Dupa aceea nu a mai avut, ca am tot urmarit sa vad cum e cacuta. Imi amintesc ca si Tina scrisese candva despre asta.
Aseara s-a culcat la 11 si s-a trezit la 4:30 a papat si a dormit pana la 8. Ce boierie pe mine. M-am trezit odihnita.
La sf. asta de sapt. ne ducem la circ cu Luk Muk. De abia astept sa-i vad reactia la atatea animale. Va fi tare fericit.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput