Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
tcelen spune:
dea0277,da si eu ma minunez de a mea,adica toate cred ne minuam de puii nostrii,si a mea parca mai ieri abia se nascuse si acum are aproape 5 luni,mananca cu lingurita,a crescut cu 12 cm,se intoarce singurica de pe spate pe burta eeeeeeeee si multe altele!si noi tot digital avem dar inca nu am reusit sa o prind asa,cum ai prins-o tu!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
Delia21 spune:
Of,mi s-a racit puiul mic,are nasul infundat si plange cand papa caci ii este foame si nu poate papa cum trebuie caci trebuie sa respire si-l chinui sa-i curat nasucul,fug ca s-o trezit.Vapup si multumim de incurajari!
dea0277 spune:
tcelen, o sa o prinzi si tu, stai linistita ...putina rabdare. Tzuca ta are niste ochisori deosebiti ... sint dulci tare
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
tcelen spune:
DELIA21,sanatate multa la bebel si un pupic dulce ptr el!!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
nshiro spune:
Salutare mamici si bebici! Iaca de la munci prinsei si eu cateva minutele libere si mi-am zis sa va scriu doua trei vorbe... ca de acasa fac ce fac si tot nu am timp chiar daca e mama aici. Ajung acasa, ma joc cu Maria, apoi mergem la plimbare, cumparaturi, se face seara, vine tati, ne mai jucam putin toti 3, papam si gata ziua! Bine ca am scapat de gatit si de facut curat! Nu ca m-as fi omorat pana acum dar era un stres in plus...
Inca ma chinui cu cura de slabire fara paine si dulciuri, dar am mai calcat pe alaturi ca mi-a adus mama cozonac, cioco si alte dulciuri romanesti pe care nu le gasesc pe aici. In 3 saptamani s-au dus 2 kg. Mai am inca 6-7 de dat jos...
Vineri am fost la vaccin cu Maria, am trecut cu succes peste. S-a enervat cand am pus-o la orizontala si am tinut-o de manuta, dar i-a trecut repede... spre deosebire de mine ... am iesit de acolo eu plangand si Maria raznad
. Se pare ca nu a durut-o...
Miercuri avem controlul de 3 luni. Sper sa fie ok.
Si eu ii dau mai multe mese, ca si Dea. 100 ml la interval de doua ore, doua ore jumate. Nu pot sa o pacalesc sa manance mai mult...Cam atat despre noi. V-am pupat si multa sanatate!
rocsana si bebe maria
MP spune:
Buna ziua dragi mamici si bebici!
Iata va scriu si eu dupa o partida de modelat cu plastilina si alta de leganat bebe plangacios.
Noi suntem bine,cam pleostiti,ca la fiecare inceput de saptamana...Ieri am fost cu copiii la biserica si i-am impartasit(Matei a dormit tun dupa aceea
),apoi am iesit in parculet cu speranta ca o sa ne intalnim cu Mara...dar din pacate nu ne-am intersectat.
Cam atat;in rest leneveala cat cuprinde.
Matei rade cu gura pana la urechi cand il vede pe Vladut;e indragostit de el.Si lui Vladut ii place cand vede ca bebe rade la el...Ii mai zice din cand in cand "te iubesc!".Asa ma bucur!...
Nshiro,bafta la controlul de 3 luni! Sa va zica numai de bine! Doamne ajuta!
Delia,sanatate multa puiului mic!
Catrinel,am vazut la stiri ca parca s-au incaierat putin hooliganii pe acolo...Dar oricum tre sa fie fain.Fii tare si nu iesi din peisaj! Stai sa vezi cum e cu doi copii! Mie acum mi se pare ca e floare la ureche sa ai doar un copil;nu conteaza daca e mic sau mai mare. Si era foarte dulcica Oana cu bubitele ei cu tot in poza pt pasaport;asa ca prietenii tai vorbeau serios cand spuneau ca e draguta.Matei a facut asa niste chestii ca niste cosulete mici si albe.Ii trecea unul ieseau doua...si acum mai are cateva.Toti bebeii au cate ceva,asta e.
Fug ca s-a trezit puiul mic! Ma intorc!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
MP spune:
L-am linistit pe pui,dar ma retrag spre bucatarie ca acusica vine tati mort de foame.
Voiam sa mai raspund la fete.
Kim,stiu cum e...nu iti ajung 24 de ore.Eu si sotul meu ne dorim sa fie ziua de 48 de ore ca sa putem face fata.Pupici!
Tcelen,da ce mare e fetita ta!Si ce multe papa! Abia astept sa incepem si noi diversificarea.Imi aduc aminte de cand era Vladut mic si mi-e dor de gatit supite mici mici,de ras mar,de facut branzica...
Mariana,totul bine,daaaaa?da si tu un semn mic ca esti bine.
Valabil si pentru Tinuta!
Dea,am vazut pozele! Sa mai pui ca e dulce tare Mia!
Gata,fug la bucatarie!Of,viata de mama...![]()
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
Pispirica spune:
Pupacim mamici si bebici! 
Tcelen da m-ai prins. am fost la Galati. Acolo am facut botezul. din pacate n-am avut timp de nik, totul a fost o mare alergatura. dar stai linistita ca mai venim si nu scapi fara sa ne vedem. 
MP
si zi asa perluta + ardeias = love? hihihi pai daca perluta vrea eu nu ma opun. ca vaz ca de pretendenti nu duce lipsa. ![]()
Ciuf succes la vaccin. o sa treaca repede ca si la noi a trecut si tot asa eu n-am apucat sa respir ca era gata. si perluta a inceput sa planga dupa ce i-a scos acul cred ca asa de repede s-a petrecut faza ca n-a apucat sa-si dea seama prea bine ce i se intampla. Pupam Luk si Eva si pe mami lor.
ca mi-am adus aminte o sa pun si io neste poze cu cruciulitele si bombonelele de la botez, asa ca sa ai inspiratie.
da dupa cum te vaz io oricum nu-ti lipseste. ca esti talentata matalutza. ![]()
Catrinel iti dai seama? a tinut-o supararea dupa vaccin pana a 2-a zi dimineata. si n-a vrut sa adoarma decat in brate pe umarul meu. cred ca e super atmosfera in Germania acu cu mondialele astea. si noi stam pe langa tati si ne uitam la meciuri. da mie-mi place sa ma uit la inceput cand ii prezinta pe fotbalisti ca sa vaz care-i al mai frumos, ca sa dau note. ![]()
![]()
![]()
kim si noi tot asa suntem si drept sa-ti zic si pe mine ma roade invidia ca nu stiu maica sa fac si io un filmulet s-o pun pe conita perluta live s-o vedeti. pupam mamicile ocupate si bebicile lu mami. 
Delia offf asta-ti mai lipsea. ai grija de bebe si de tine si de tati. mai poti? succes. 
nshiro pupam Mariuci frumoase si pe mami cea draga. 
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
Pispirica spune:
AndreeaG Mari cum a fost la botez? dati de veste ca sunt curioasa. ![]()
Mey fetele ieri au fost la noi finii nostri si finutza e graviduta. si asa o burticutza simpatica ce avea, ca tare dor mi s-a facut de burtica. si aia mica din burtica dadea din picioruse si am pus mana pe burtica sa-mi cunosc finutza mai de-aproape si mai aveam putin si ma bufnea plansul.
Pfoooi ce repede a trecut perioada burticii, da nici nu-mi pare rau ca iote ce perlutza mishtoaka am. 
nu ca ma laud da vreau sa zic. ![]()
_
Anamaria &
Biuta perluta (29 martie 2006) 
Pispirica's album 
mari78 spune:
Buna ziua dragi mamici si pitici !
MP, Pispirica, Ciuf va multumim pentru urari !
Iata ca acum si puiul meu este crestin.A fost foarte frumos, am avut parte si de vreme frumoasa, chiar daca doar pentru o jumatate din zi, insa suficient cat sa ajungem la restaurant si sa mai stam si pe acolo putin la aer pe terasa (pe urma a inceput o ploaie de vara, parca era si cu putina piatra si ne-a alungat inauntru). A fost o petrecere mai restransa, bunicii, rudele apropiate si prietenii foarte apropiati, dar a fost super ! Teodora a dormit aproape tot timpul in carucior, in restaurant cu muzica data tare, de se minunau toti.S-a trezit aproape de final, am papat si am plecat acasa. Voi pune si poze cat de curand.
MP, imi pare asa de rau ca am citit tarziu ce ai scris, mi-ar fi facut o mare placere sa vii asa "din greseala" la biserica. Da, biserica a fost cea de langa parc, biserica mica din lemn, de pe strada Targul Neamt, e aproape de blocul meu.Te pup si pe tine si pe pitici 
La multi ani Aida cu intarziere. Tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita !
Tcelen, pup Ana Maria frumoasa cu ochi superbi ! Mi-au placut tare mult pozele !
Nshiro, 6-7 kg doar ? Tin pumnii la controlul de 3 luni sa fie totul foarte bine. Pup Mariuca 
Delia, multa sanatate sotului si lui Rudy acum ca e racit . Pup fata si bebe mic 
Dea, Mia e o scumpa ! Asa mare s-a facut ! Pupici
Ciuf, bafta la vaccin. Pup Maria sa nu planga 
Pispirica pupa perluta suparata ca ati intepat-o .
Iertare ca nu am raspus la toata lumea, dar am de spalat o gramada de farfurii ca ieri am avut si baita de dupa botez si am mai petrecut putin si acasa. Pup pe toata lumea
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)