Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Monica, este cam nebunie aici. Muuulta lume… multa de tot. Azi au jucat englezii. Si era plin de ei peste tot. Linga casa noastra este un hotel – acuma e plin de englezi…. la parter la noi e o cafenea misto unde mai mincam micul dejun dimineata – e plina de englezi am gasit o masa libera azi dimineata, pe ea erau vreo 12 sticle de bere – englezii luasera micul dejun da’ e misto atmosfera, trebe sa recunosc. Inca nu am vazut hooligani… sper sa nici nu vad. Ieri a jucat Germania, pe la 7 nu era nimeni pe strada, NIMENI. Ma plimbam prin parc cu caruciorul si am venit sus, eram singura prin parc, era cam spooky. Au montat un ecran gigantic care pluteste pe Main, tare as vrea si eu sa vad cum e…. In fata lui e o tribuna cu 15000 de locuri. Azi nu ne-am prea descurcat prin multime cu caruciorul, am renuntat destul de repede. Daca vrem sa vedem ceva, trebe mers fara bebe. E intra-devar un eveniment… Husband si fratele lui au bilete la meciul Coreea de sud – Togo. Ce-as mai merge si io sa vad atmosfera de stadion la asa un campionat.
Ufff, ce te inteleg cu iesitul din peisaj! Asa imi vine si mie citeodata, si nu am decit una…si aia tare mika naiba stie….ma simt asa aiurea uneori.

Mariana, unde te ascunzi?????

Simona toma, ii trec bubitzele, nu te agita. Asa a avut si Oana, am fro 2 poze din perioada aia, saracutza de ea… veneau prieteni, se uitau la ea: “vai, ce dragutza e!” si eu: ”lasati…” I-am dat cu ceva pudra care sa pune pe buricutz (pudra de nitrat de argint), si iau trecut, dar i-a uscat asa de tare fatza! Acuma ii dau cu crema hidratanta zilnic, si ii face bine.

Ciuf, nu poti sa te plingi ca nu ai preocupare, saraca de tine.

Aida, fericito. Misto cadouri! Io bag mina in foc ca nu primesc nimic, husband nu e genul care sa mearga la cumparaturi. In mintea lui face cadouri, da’ parca le-as vrea mai putin virtuale, ca sa zic asa. Ce mama naibii.

Dea, cite mese papa Mia pe zi? Daca papa mai multe, e ok si daca papa mai putin la o masa, zic io.

Mamaaaa, Delia, nasol cu accidentul. Na ja, acuma te vrea linga el. Barbati. Oricum, refacere rapida, si tu ai grija DE TINE SI DE RUDY.

Pyspy, saraca perlutza…. Parca o vad suparicita. I-a trecut? Pup fetele dragi

Gata, ma duc sa ma culc. Ca ma scol peste 6 ore

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mei fetelor, am intrat si eu sa semnez condica pana nu ma dati disparuta, abia am reusit sa citesc paginile din urma, dar intrebarea e cine mai reuseste sa scrie acuma? ca eu nu mai apuc, cred ca stiti sentimentul ca vei sa le faci pe toate si nu-ti mai iese pasenta (ca de', in afara de timpul acordat cu mare dragoste printesei, nu m-am dezvatat de vechile obiceiuri, iesiri, cumparaturi, vizite, ce sa mai vorbim de treburile casnice care-mi iau o gramada de timp). Da mancare la fata, adoarme fata, plimba fata, stai la gangureli, la pozat, ba Noe si Aida imi dau idei sa ma apuc si de filmat... fa album, cd, mergi si imprima, trimite la bunici... pai asta e job serios! dar nu-l dau pe nimic in lume...
asa ca pup mamicile toate si bebeii cei mumosi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

catrinel_17, Mia maninca minim 7 mese pe zi, deocamdata, dar pe linga lapte mai bea si suc de mere si apa si ceai si maninca si cereale si ceva mar ras. Sper sa fie ok, ea a luat in greutate bine si sper sa ia tot la fel in continuare.
tcelen, la mine sint jumi juma, toti, parinti, socrii, bunici ... asa ca nu stiu sigur ce culoare vor fi, dar pentru mine tot va ramine cel mai frumos copil din lume, nu?
Am mai pus poze in contul comun.
Aida, cu intirziere, dar un La Multi Ani calduros si multa sanatate si sa ti se implineasca tot ce iti doreste inimioara!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Dea, pai la min 7 mese pe zi cred ca e Ok atita lapte, mai ales daca papa si altceva. Nu poti s-o convingi sa treaca la 5 pe zi? oricum fiecare bebe are preferintele lui si daca ei ii place asa...e bine!

I-am dat lui Oana sa suga, aveam tzitzi cam beton, noroc ca a tras bine. am pus-o in patutz dar nu doarme, si io ce m-as mai culca o tura.

facem acuma capitole de 20 de pagini?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

dea0277,in contul comun pozeeee?????nu te vad,ori sunt eu chioara>?!!!???
eu ma uitam pe contul tau ta pana acum!si da ai dreptate,ori ce culoare o sa aiba ochii,tot frumoasa ramane!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am si eu o intrebare pentru Ile77 dar ea neavand PM activat m-am gandit ca aici intra si poate imi raspunde.

Eu am folosit pentru Ana, Panderm si Bepanthene in Romania. Din pacate s-a terminat tubul care il aveam cand am venit in Norvegia, in tara mai mergem in August, iar Ana are pielea destul de sensibila si se irita destul de repede. Stii cumva ce produs similar as putea cumpara din Norvegia? Tie ce ti s-a recomandat pentru funduletz?

Multumesc!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

catrinel17, eu tot incerc sa le mai reduc, dar daca ea nu vrea sa manince mai mult, nu o prea pot obliga. Incerc sa o las mai mult intre mese si sa manince mai mult, dar nu prea merge schema. Ea minca de 2 ori pe noapte si si-a eliminat ea singura masa, asa ca astept sa vad cum se comporta.
tcelen, il am pe privat si cred ca trebuie sa sign in ca sa il poti vedea.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Luizax, sar'mana!mereu ma bine dispui cu felul tau de a scrie.Aseara ma simteam singura si neputincioasa.Acum ma simt mai bine
Catrinel si Tcelen, multumesc mult pt informatii.Aseara i-am dat cu Bephanten si vad ca i-au mai disparut bubitele pacatoase.Sa le ia naiba de bubite, ce m-au stresat!!Las' ca ingerasul meu e frumos si cu bubite.Ne facem noi mari si scapam de problemele astea.Apoi apar altele...
Mai, copilul meu e asa somnoros azi!!A dormit aproape continuu, de azi noapte.Si azi noapte mi-a facut bucuria sa se trezeasca abia la 5, fiind culcat de la 10.Papa si doarme.Super de treaba azi ingerasul.Pot sa fac si eu papa pt restul familiei.
Am fugit la treaba, va pup!

Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

dea0277,ai avut dreptate,a trebuit da ma loghez,ca sa le vad,si vreau sa spun ca o scumpa MIA,mai ales unde e imbracata in galben,........e o scumpete si asa comica!!!!cum ai prins-o in pozee?

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

tcelen, a trebuit sa ma duc sa vad de care poze vorbesti, ca iti dai seama ca avem tone. Alea tocmai venisem de la plimbare si daca ii vorbesti in soapta, atita se distreaza de numa, numa ... mai ales cu sh, tz asa ride ... si mama ii vorbea si eu faceam poze. am facut o tona pina sa o prind, dar a meritat, mai ales ca avem camera digitala si atunci le sterg pe cele care nu ne plac. Ma bucur ca iti plac ... am sa mai pun citeva facute mai de curid, ca parca creste pe zi ce trece. Azi ma uitam la ea si ma minunam de cit de lunga este ...

Andreea

Mergi la inceput