Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Hello fetele si bebeii!

Am vrut sa va mai scriu aseara-observati ca am intrat in febra scrisului - dar l-am lasat pe sotul meu sa instaleze un antivirus si m-am dus la nani.
Mama,ieri a fost o zi de cosmar! Parca innebunisera astia doi mici.Cand il terminam de adormit pe Matei incepea Vladut sa tipe sau sa ceara ceva,sa planga din te miri ce...Cand tacea Vladut incepea Matei...Momentul culminant a fost cand,in masina fiind,au inceput sa planga amandoi.Unul pentru ca vroia sa coboare si el cu tati si sa mearga la bancomat,iar celalalt de foame sau din simpatie.Simteam ca mor de nervi si nu-mi doream decat sa dispar din peisaj.Uof! A trecut in cele din urma,dar sunt zile cand picii astia doi imi mananca ficatii cu maraielile lor.
Andreea Georgiana,.Deci si Thea tipa asa prin somn? Bafta maine la botez.Sa aveti vreme frumoasa si Thea sa fie cumintica la biserica.
Irina,felicitari pentru botezul micului Andrei! Ce frumos ca l-ati botezat la Manastirea cu acelasi nume...
Nshiro,bine ai revenit!Acum ca a venit mama ta sa te ajute poate intri mai des pe la noi...
Simona Toma,m-a speriat cand am citit la tine ca l-a consultat dr pe bebele tau sa nu sufere de gigantism.Recunosc ca pana acum nu am mai auzit niciodata de aceasta boala sau ce-o fi.Si eu l-am avut si pe Vladut gigantic,iar acum vine Matei tare din urma decis sa bata recordurile stabilite de fratele mai mare.Pai mie nu mi-a zis nimeni de asa ceva,si chiar acu vreo luna mergeam cu copiii la un medic pediatru f bun si destul de renumit in Bucuresti si,in afara de a zambi cu drag la suncile lui bebe si de a-mi spune ca se vede ca e un bebe sanatos hranit natural,altceva nu mi-a semnalat.Ba mai mult,mi-a zis sa il alaptez de cate ori cere si oriunde,ceea ce si fac.Nici vorba de "dieta".Pupici pe sunculite lui Eduard! E un copil perfect normal. Vigantolul i-l dau direct in gurita,doua picaturi.
A,si apropo de hernie ombilicala.A avut si Matei asa ceva si l-am dus la acest dr acum o luna si mi-a zis sa nu ii fac nimic altceva in afara de niste comprese cu apa calduta atunci cand mi se pare ca e burtica prea umflata sau cand tipa puiul si iese buricutul in afara.Mi-a spus ca e din cauza ca muschii nu sunt formati,ca linia abdomenului e nu stiu cum si ca e si din cauza faptului ca e grasut.Si ca pana la 2 ani trece de la sine.Si ce credeti?I-a trecut intr-o luna!
Legat de fornaiala,mi-a spus sa ii pun doar ser in nasuc si sa nu trag cu pompita pentru ca trasul cu pompita seara de seara seamana intr-un fel cu zgandaritul unei bube...cu cat o chinui mai mult cu atat trece mai greu si se face mai mare.E drept ca aici nu l-am ascultat 100%;dar ma gandesc foarte serios sa uit cel putin pentru o vreme de pompita si sa ii pun doar ser sa vad daca ii trece fornaiala.Va anunt daca am avut succes.
Oricum,dr de care va spun e super! Mi l-a tratat cu succes pe Vladut de mai multe ori,are experienta vasta si am incredere in el.
Noe,misto filmuletele.Si protagonista o bombonica. O sa incerc sa pun si eu niste filmulete sa vedeti elefantelul.
Ema,mie imi cadea parul rau de tot si cand am inceput sa iau Materna s-a oprit...la tine nu e la fel,vad.
Tcelen,chiar ma intrebam de ce nu mai dai nici un semn de viata,ma crezi?Ma bucur ca sunteti bine si ca esti din nou prezenta la datorie.Sa va traiasca fetita cu ochisori superbi! Ce mare e! deja 5 luni...pai mai e un pic si o mariti.Sunteti frumosi toti patru.Am vazut pozele.Sa poarte fata sanatoasa cercelusii!
Pispi,imi pare rau ca e racita perluta mica.Ii transmit un pupic mare din partea lui Matei ca sa ii treaca.Era si eu sa mor cu popa de gat atunci,dar m-am abtinut.Insa am zis mai multe de dulce...Doamne,iarta-ma!
Si Matei mai doarme cu noi.Paranteza: si Vladut doarme;asa ca va inchipuiti ce aglomeratie e in patul nostru.Eu cu tati abia ne mai vedem de dupa atatia piticoti.
Alinaalex,super faza cu patutul nou! Chiar sunt curioasa cum vor decurge celelalte nopti.Multumesc de complimente! Toti copiii sunt frumosi.Sa-ti traiasca si tie Marc cel grasunel si sa se odihneasca bine noaptea in noul patut!
Mara,ma bucur ca esti bine.Ma gandeam sa iti dau un tel.Mi-am imaginat insa ca poate esti ocupata cu examenele si am avut dreptate.Hai ca vedem cum o fi duminica si poate stabilim ceva.Chiar,fetele,care se mai inscrie pe lista de intalneli pentru duminica?
Catrinel,bine ca ti-ai revenit cu capul...(cu durerea de cap ).Mie mi se pare ca si tu esti o mamica f cool.Ai o gramada de simt al umorului,esti sociabila,etc...are de ce sa fie mandra Oana.Paranoica si stresata cu capul eu sunt.Am intalnit aici fete mai relaxate si mai sigure pe ele la primul copil decat sunt eu la al doilea.E normal sa fii si un pic stresata si paranoica.E primul copil si il iubesti si nu vrei sa i se intample ceva rau.Si la al doilea va fi la fel si la al treilea...Te pup si iti declar public admiratia mea!

Fug ca s-a trezit Matei.Noroc ca s-a trezit,altfel cine stie cat mai scriam...

Va pup!!!!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salut!!!

Sunt o mamica de la mai-iunie2006 si am o mare rugaminte la voi. Fetita mea care are acum 3 sapt.si 3 zile.....are probleme cu stomacelul. DE vreo 5 zile...se confrunta cu un scaun foarte moale ( diaree ). Pediatrul ei n-a parut surprins....dar mie nu mie se pare ok. Imi puteti da si mie niste indicatii..poate gasesc o rezolvare.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Virgi,in primul rand bine ai venit pe la noi si multumim de incredere!
In alta ordine de idei,eu nu stiu cum e hranita fetita ta(natural sau formula) si nici cum facea ea kk inainte de aceste 5 zile de care vorbesti tu,dar vreau sa iti spun cum e la noi.
Matei e hranit 100% natural si face kk de 3-4 ori pe zi,unoeri chiar mai mult,destul de exploziv si de moale.Eu stiu asa: ca bebeii alaptati fac kk mai mult si mai moale,pe cand cei hraniti cu formula fac mai rar si oarecum mai consistent.Mai stiu ca se considera diaree atunci cand tot ce elimina copilul este absrobit de pampers;adica nu mai ramane nimic mai solid in scutecel.
Cam asta e ceea ce iti pot eu spune.
Oricum,multa sanatate!

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

MP - multumesc frumos
Pana acum o sapt. manca in timpul zilei lapte de la mine, iar in timpul noptii formula de 2 sau 3 ori, cate 60-70ml. In ultimele zile a mancat mai mult de la mine si doar o singura data pe noapte o sticla de formula.
Ceea ce mi-ai explicat tu, pare foarte apropiat de ceea ce i se intampla fetitei mele. Ieri a fost totul absorbit de pamapers, astazi, doar a avut o consistenta moale.
Fetita este foarte vesela, nu pare afectata de aceasta problema, dar trebuie totusi s-o analizez mai atent.
Am sa incerc sa-i dau mai multe mese cu formula sa vad daca se amelioreaza situatia.
As putea sa-i dau cateva picaturi de ceai de menta..sau este prea mica?

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MP,multumim mult de tot,ptr aprecieri,dar si ptr ca ne-ai simtit lipsa!dar sa stii ca nici barbatii tai nu sunt mai prejos in frunte cu ardeiasul tau ,cum ii spui tu!!sa-ti traiasca toti trei

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Virgi, poate gasesti formula Beba sensitive (nestle) -e bun pt digestie si cazuri de diaree. Nu stiu, de fapt nu cred ca ar fi bine cu ceaiul de menta.

MP, tare bine mi-a facut ce miai scris ce bine-mi pare ca ai revenit in forta. A, si apropo de bebe mare, aveam o prietena care tot asa, avea un bebe mare de iesea din grafic, ca sa zic asa, de intreba doctorul "da' ce-i dati doamna, sa manince??" (era alaptat la san...) si dupa un an a revenit perfect in grafic. asa a fost el, s-a dezvoltat mai mult in primul an (mai ales in primele 6 luni). Alinaalex si tu, nu va faceti asa probleme! auzi, gigantism... pffff

Luiza, ok, m-as multumi si cu asa for interior ca al tau.

Andreea g, daca nu mai intru azi, distractie placuta la botez, stiu ca ai emotii, dar va fi totul minunat. Si sa nu uiti aparatul foto!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Virgi,de ceai de menta nu stiu ce sa iti spun...Poate te mai sfatuiesc celelalte fete care poate s-au confruntat cu asa ceva. Am uitat sa iti spun sa iti traiasca micuta si sa te bucuri de ea!
Tcelen,.
Catrinel,.Recunosc,m-a speriat faza cu gigantismul,dar eu ma consolez cu gandul ca si Vladut a fost asa mare...si e bine mersi.
Mari78,parca si tu ai botezul maine.La biserica de la Dr Taberei? La ce ora?Poate trec pe acolo asa,din greseala,sa te felicit personal pentru crestinarea micutei.

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
ma speriati cu cantitatile de lapte ce le maninca copilasii vostrii si cu somnul la greu.
A mea maninca in medie cam 100 ml la masa, citeodata mai mult, citeodata mai putin.
Are acum 6050 grame, sintem o fetita mare!
Am inceput sa ridem in hohote, citeodata, cind se strimba mama destul la ea.
Trebuie sa ma duc cu ea sa ii fac poze de pasaport si gauri in urechi (mie cam mila de ea).
In rest toate bune si frumoase, acum ne trezim numai o data pe noapte, se culca la 9 si se trezeste pe la 3 si apoi pe la 7-8. E mai bine decit de 2 ori pe noapte, dorm si eu mai bine. Ne doare burtica destul de des si plingem cind ne e somn de numa, numa.
Cu laptele in ochi, am incercat si eu si i-a facut si mai rau asa ca am spalat-o des cu ceai de musetel si mult masaj si i-a trecut asa.
va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

DEA0277,sa-ti traiasca mandretea de fata!si eu i-am dat gauri fetei acum doua saptamani,cu pistolul , adurat mai putin de un minut si i-a pus si cercei medicinali ca sa nu se infecteze pe care ia- tinut doua saptamani si nu a avut nici o prb!!si a mea fata se trezeste tot o data pe noapte,dar in schimb nu rade in hohote ca a ta,abia astept sa o aud si eu!!!!!!!!!1

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Catrinel, am crezut ca turbez doua saptamani fara internet. Abia asteptam sa intru pe net, sa vorbesc cu voi. Cat despre proiect, trebuie sa-l predau pe 20 iunie, asa ca daca esti de acord sa ma ajuti, trimite-mi un PM cu adresa ta de mail, ca sa-ti scriu cateva intrebari. Valabil si pentru celelalte fete. Recunosc, fara voi sunt pierduta. Ma ajutati? pe toate. Hai, ca fac cinste!

MP, s-a facut, duminica ne intrecem cu carucioarele. Te sun dupa examen, ok?

Inca ceva, foarte important de altfel! Am fost azi cu Tzupurashu' meu la doctor, ca are poponeatza toata o rana, si mi-a dat Dermazin pentru eritem fesier. Problema e ca aceasta crema e contraindicata nou-nascutilor. Acum, Iustin al meu are 5 saptamani si 4 zile, ce ma fac, il dau sau nu cu Dermazin? Fetelor, cine a avut probleme asemanatoare cu bebeii, voi ce ati folosit pentru tratarea dermatitelor alergice de contact sau a eritemului fesier? ca nu mai stiu ce sa ma fac, de o saptamana ne chinuim cu rana aia urata la funduletz. Astept sfaturile voastre!

Mergi la inceput