Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
simona_toma spune:
Am intrebat prietena farmacista de Oscilo si a zis sa-i dau o juma de tub pe saptamana, in aceeasi zi.Ea asa i-a dat fetitei ei si in 9 luni nu i-a racit deloc.Eu asa ii dau.Sper sa fie bine, ca pe aici bat niste vanturi...
O sa incerc si eu sa-i dau Vigantolul direct in gurita.Multam de raspunsuri.Sunteti dragute si saritoare, ca de obicei.Va pup pe toate
Tcelen, bine ai revenit, sa nu mai lipsesti asa mult!Fetita ta e prima nascuta in grupa noastra, nu?Ce mare eee!!Si dulceeee!!!!
Polixeni, si Edy al meu are oroare sa doarma intr-o parte.Cand era mic si eu reuseam sa-l impiedic sa se dea pe spate, punandu-i o perna in spate.Dar acum e mai puternic uriasul mamii si invinge perna.Oare nu le-o face rau atat stat pe spate?Ziua il mai pun cate putin si pe burtica si sa vezi ce-si ridica capsorul!E un voinicel.
Ema, si puiutu meu fornaie din cauza unei nenorocite de secretii nazale, pe care nu am invins-o cu ser fiziologic.Dr de fam mi-a recomandat Nazomer, naturist.Inca nu i-am vazut efectele, i-l pun de vreo saptamana.
Fetelor, va uram noapte buna, linistita.
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
Catrinel_17 spune:
Pispi, faina diva ta! o pup cu drag!
ce voiam sa scriu... ah da... eu vigantolul i-l pun pe suzeta. ii pun 2 pic pe suzeta si apoi i-o vir in bot. (o invirt, ca pun picaturile pe parte aplata, sunt tare mestera).
as mai scrie, dar ma doare capul de mor, asa ca va las pe moment, da recuperez maine
pupici
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
simona_toma spune:
Catrinel, desteapta fata, buna ideea cu suzeta.O sa incerc si varianta asta.Mie nu mi se parea in regula deloc sa-l pun in laptic.Cred ca se pierde mult.
Pupam fata sa-i treaca durerea de cap.
Simona si bebe strumf Eduard Gabriel(10.04.2006)
tcelen spune:
simona_toma,multumesc foarte mult!da e prima si sper sa nu mai lipsim niciodata asa de mult,maine o sa pun poze facute zilele astea cu ea sa vedeti cat a crescut!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
POZE FAMILIE SI COPII
POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp:POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
alinaalex spune:
Buna sweara tuturor!
Baietzii mei s-ai culcat, asa ca intru un pic si pe la voi.
Noe, stau f. calma, nu ma deranjeaza ca se trezeste noaptea, ca oricum o tine tot asa pana la amiaza, apoi si eu dorm cat doarme el. Da sa vezi faza: ieri i-am cumparat patutz nou, de lemn, alb, mishto de tot, cu saltea reglabila pe 3 nivele, i-am mai luat si lenjerie de pat cu aparatori laterale. Avea patutz, din ala tip tzarc, pe care l-am primit de la o prietena, dar care era un pic folosit si cred ca nu se odihnea asa bine in el. Ala va fi folosit de azi inainte daca mergem in concediu. In fine, asta noapte, prima in patutzul nou, a dormit de la 11 pm. la 6 am.!!!
O fi de vina patutzu', nu stiu, sau o fi fost obosit, ca l-am cam flendurit prin oras si n-a dormit...Vedem noi noptile urmatoare.
Simona Toma , felicitari pt. bb grasunel!!!
Ce gigantism,las' ca nu-i nici o problema ca e copilu' gras si marisor, ii merge bine, de aia. Sa stii ca si al meu avea deja la 7 saptamani, deci nici 2 luni, fix 6 kg si 60 cm, adica corespunzator varstei de 4 luni, da si papa la greu tot ce intra pe guritza! ![]()
Apropo, fomila lu' mami are deja 7 kg la 2 luni jumate!
Adica a mai plusat cu un kil.
Vigantolul eu i l-am dat de la bun inceput direct in guritza, 2 picaturi. Asa m-a invatzat maica-mea, care e pediatra. Asa sigur nu se pierde. La inceput se stramba , acum s-a obisnuit si nu-i mai pasa.![]()

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
Revin la bebei cu kile multe: cred ca recordul l-a batut Matei a lui MP, ca i-am vazut pozele si sub una scria 2 luni si 7,5 kile!
MP, tot am vrut sa-ti zic, mai da frumosi copii ai! Vladutz e bestial, da' de ala micu' nici n-am cuvinte! Super! Sa-ti traiasca!
Aida,

,
sa ai parte de tot ce-ti doresti in viatza , multa sanatate, fericire , iar micuta Alexandra sa-ti aduca numai bucurii!!!
serendipindity spune:
Neatza, fetele frumoasele!
Cred ca m-ati dat disparuta, n-am mai intrat de un secol pe forum. Si ce dor mi-a fost de voi! Sa stiti ca nici io nici bebe nu suntem de vina! Ne-a taiat cineva cablul de la internet si am zacut in suferinta vreo 2 saptamani. Da' acum s-a rezolvat.
Aida, scumpa, "La multi ani" pt ieri.

Imi trimiti si mie un PM cu mailul tau? Saru'mana!
pe tine si pe Alexandra.
MP, da' mult mai scrii, fetitza! Ia zi, cand ne vedem in parc la Moghiorosh, sa le faceti cunostinta la flacaii nostri? Duminica? Ma relaxez si io cu ocazia asta, ca de dimineatza la 11 am examen la o prostie de materie, cica ii zice Teorii moderne ale comunicarii. Sunt treaza la ora asta pt ca-mi dau dureri de cap unii cu teorii care de care mai fioroase, despre echilibru, simetrie si disonanta cognitiva.
Care esti, frate, psiholog pe aci de formatie, sa-mi explici si mie ce vor sa spuna nenea astia? Ioi, ce naspa e cand esti in sesiune si mai ai si un bebe de crescut

.
Tzupurashu' meu s-a iritat rau de tot la poponeatza, i s-a jupuit pielea, cred ca de la kaka, ca de uleiul si crema cu care il dadeam nu prea avea cum. Vedem maine ce zice tanti doctoritza. In rest, am crescut, avem vreo 5 kg, la 5 saptamani si 3 zile. De, baga mami lapte praf la greu, ca din productia proprie n-are nici cat sa umple un biberon pe zi. 

Hai ca ma bag la somn, ca-mi da dureri de cap cartea aia. Imi tineti voi pumnii duminica, la 11, da? Ma bazez.
la toate!
kim spune:

LA MULTI ANI, AIDA! Sanatate multa si bucurii nenumarate iti dorim (n-am intarziat, inca mai e 8 iunie la noi), si profita la maxima de aceste minunate momente din viata ta. 
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Catrinel_17 spune:
Neata!
mi-am mai revenit cu capu' ![]()
mara, te dadui disparuta, ca pe tcelen!! zi cu proiectu' ala, mai faci ceva? ai grija de tzupurash... pupici si bafta!
alinaalex, cool cu patutzul, ce chestie, asta sa fi fost problema? sunt curioasa daca il tine asa.
aida, cum ai petrecut?
ciuf, esti mai bine?
doublemom ce-o mai fi facind oare...
mai Pyspy mi-am amintit de tine cu durerea de cap... cum te mai simti, ti-a trecut atunci dupa mediamente? Io am impresia ca am si gatul intzepenit, oi fi tot stressata
da' asa mi-l tin de incroshnat cind ma uit la Oana cind papa... sunt nebuna, cre ca-s irecuperabila, sper sa nu ma mosteneasca asta mica cu tot felul de stressuri, isterii si paranoia. ba ca una, ba ca alta. cum naiba pot fi unele mamici asa cool (Luiza, sa mor io, ce te invidiez´, hai zi ca la primul copil nu ai fost asa... pliz....)
pupez gasca
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)