Bebei de Martie - Aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Virgi in primul rand bine ai venit pe la noi si sa va traiasca bebita...ai un nick super ce-mi aminteste de o persoana foarte draga mie...despre diaree...exact asa de speriata am fost si eu...in prima noapte petrecuta acasa baiatul meu a facut o diaree nasoala...se deshidrata si toata noaptea l-am tinut la san...a doua zi a venit un medic si i-am dat lapte Milupa NH special ptr diaree, debridat si zeama de orez fiert....puneam 400 ml apa si o lingura orez bine spalat si il lasam sa scada la 100 ml...aia a baut bebe si si-a revenit...apoi i-am dat Children Tea de la Hipp care are si un pic de menta si nu a mai avut probleme...ai grija sa nu te inseli...de obicei ei au un scaun subtire si zgomotos din cauza aerului din stomac...Pupici sa treaca repede!

Mara ptr eritem nasul meu zicea ca a folosit cu succes Nidoflor crema...cam epuizase toate variantele si decat asta a fost buna...acum tu stii ce e mai bine...Va pup si pe voi si daca e pana in 20 o sa incerc sa te ajut si eu...scrie-mi pe mihaser@yahoo.com cum sa procedez

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mario si Andrei Ioan sa cresteti mari!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

MARA - cand a facut maia chestia asta la fundulet, am primit de la nasa care e asistenta la pediatrie, o chestie preparata de ei in laborator, cu tot felul de minuni prin ea. E ca o mixtura cu apa distilata. Nu stiu exact ce contine, dar cert e ca intr-o saptamana s-a vindecat complet. Nu stiu la voi cum e, dar la noi era rana urata, pielicica se ducea ... urat de tot. Incearca la spital daca ai pe cineva, eu incerc sa aflu compozitia si daca o primesc o scriu pe forum. Face minuni!

ANDREEA_G - bafta maine la botez, de fapt azi...sa aveti vreme frumoasa, copil cuminte si preot cu har ... Abia astept sa vad pozici cu Thea, tare draga imi e ...

FETELOR, va multumim tuturor celor care ne-au apreciat minunea. Eu stiu ca toate avem copii frumosi, ca fiecare si-l vede pe al ei cel mai frumos ... dar mie mi se umple inima de bucurie cand zice cineva ca e mumoasa...
Saru-mana tuturor!!!

Eu intru mai rar (nu ca mi-ar simti cineva lipsa!!!), pt. ca sambata viitoare avem si noi botezul si ma pregatesc si eu cum stiu. Sper sa iasa bine, Andreea, sa vii mama cu sfaturi, daaaa????

Va pup pe toate si va doresc un week-end placut!

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Mihaser, mersi mult, o sa-ti scriu pe mail, nu e foarte complicat, am doar cateva intrebari la care trebuie sa-mi raspunzi. Nidoflor zici? Din cate sctiu si asta are o tona de contraindicatii la bebelusi. Daca te ieei dupa prospecte, n-ar mai trebuie sa folosim nicic un medicament.
adar, si la noi e foarte urata zona, s-a luat pielea pe o portiune de vreo 10 centrimetri, pe fiecare fesa in parte. La inceput a avut niste bubite, care s-au spart si uite asa am ajuns in halul asta. Daca poti s-o intrebi pe nasa ta ce continea mixtura minune si cu ce as putea sa-l dau eu pe Iustin, ar fi minunat. Mi-e nu stiu cum sa folosesc Dermazinul ala, mai ales ca trebuie sa umblu numai cu manusi sterile. Cica nu trebuie sa-l atinga de piele decat persoana care se trateaza cu el. La nou-nascuti crema asta da icter nuclear - habar n-am ce-i ala, dar banuiesc ca nu se mai oxigeneaza celulele din corp. Ma ia cu dureri de cap, numai cand mi-aduc aminte ce am putut sa citesc pe prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

am mai pus si noi doua filmulete:
1 si 2

Catrinel_17,
am "petrecut" cu cupilu' in poala, cum altfel? dar tati ne-a adus o camera foto digitala noua (ca sa fac si mai multe poze, dar si filmulete), trandafiri, pizza si un tort de ciocolata care stia el ca-mi place (stiu ca nu e voie ciocolata, da' de ziua mea mi s-o permite si mie )

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

tcelen, merci de complimente ... si a ta e o scumpa tare ... are niste ochi!! crezi ca o sa ii ramina albastrii?
si a mea ii are albastrii acum si sint tare curioasa daca o sa ii ramina asa.
va pup. ma duc sa pregatesc bebeul pentru noapte, sa o schimb, sa-i mai dau ceva sa pape si sa sper ca o sa doarma toata noaptea ca le-a cam soilit azi

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutta spune:

serendipindity, eu am o creme (Zincofax(ne parfumat), unicul ingredient medical care-l contine e oxidul de zinc de 15 %),pe ambalaj scrie ca e pentru prevenirea si tratarea eritemelor fesiere(la farmacie mi-au zis ca asta ne parfumat e bun pentru nou nascut). Eu in primele 2 saptamani ii dadeam funduletul Mihaitzei cu el la fiecare schimbat de scutec, apoi doar pe noapte - preventiv, si nu am avut probleme. Nu stiu daca gasesti aceasta crema in Ro, dar la sigur sunt altele pe baza de oxid de zinc cu aceilasi procentaj. Sanatate micutului si sa treaca eritemele cat mai repede. A, si succese mari la sustinerea proiectului, examene sau ce ai.

aida_o, La Multi Ani (cu intarziere) alaturi de cei dragi, sanatate, fericire si sa ai parte de multe lucruri frumoase.
Am vazut filmuletele cu Alex, e o scumpete. Am vazut ca o pui deja in balansoar, ce model ai? Eu azi m-am tot uitat prin magazine la balansoare, dar mi s-a parut ca la toate scaunul nu se culca suficient pentru noi nascuti.

Noi azi am iesit prima data la cumparaturi cu Mihaitza, se pare ca tare i-a placut, ca a tot dormit cat ne-am plimbat noi in cautarea rochitei pentru botez. Botezul il facem acum duminica.

Am o intrebare la toate mamicile, la bebei vostri buricutul s-a vindecat de tot? La ce varsta?
Noi avem deja 7 sapt si tot mai curge un pic de lichid galbui, credeam ca e normal asa, dar intr-o zi a curs si sange, am sunat la 'info sante' si dupa ei nu e normal sa nu fie vindecat la varsta asta, am fost la medic si ne-a prescris un unguent antibiotic de 3 ori pe zi, zice ca e posibil sa avem o mica infectie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Olguta,neaparat ia legatura urgent cu pediatru!Nu e deloc normal la 7 saptamani sa-i curga micutei sange din buricut,of,of.

Noi nu facem prea bine;marti dimineata ,o plecat mandrul dimineata la munca ,vesel nevoie mare,o stat cu noi sa ma impace ca eram verde de suparare ca nu mi-o ajuns pasaportul american al lui Rudy(mariama1976,inca bebe nu are cetatenia romana,ia si asta ceva alergatura,dar o sa ma ocup curand si de asta) si in mai putin de 2 ore....primesc un telefon,era la spital,la urgenta,facuse un accident de toata frumusetea.Are 1 picior rupt si 2 coaste de la volan,dar bine ca-i doar atat.Am trecut printr-o spaima de nu pot sa descriu in cuvinte.Stam mai ult pe la spital acum,cu Rudy cu tot,caci ne vrea acolo.Vin acasa doar sa-i mai spal hainutele micutului si sa ma mai odihnesc un pic.Sper sa-i dea drumul acasa macar pe saptamana viitoare caci eu am oroare de spitale.Va pup si revin cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Serendipindity, Stefania a avut eritem fesier(dermatita de contact sau alergica sunt altceva) de i s-a luat pielea. Dupa doua saptamani de chin si incercat 15 creme(fara exagerare, in fiecare zi ii cumparam cate 2-3), am dat peste o dr. pediatru mai in varsta, care mi-a dat o sticla de 1,5 l cu acid boric, de la nepotica ei. Si am sters-o la fundulet la fiecare schimbat de scutec(musai la 3 ore, nu mai rar) cu acidul boric si apoi o tamponam cu pudra, dupa ce se usca pielea dupa acidul boric. Miraculoasa pudra! Ieftina si eficace! In doua zile nu a mai avut nimic. Ramane sa gasesti o farmacista sa-ti prepare acid boric. Ca la noi farmacistele parca sunt vanzatoare de boutique, toate vand niste marfuri la care au pus un adaos, nu mai prepara una ceva!
Ema, la faza cu parul nu-ti face griji. Eu 3 ani m-am chinuit cu aceeasi problema, am facut zeci de tratamente, care mai de care mai vestit si mai scump si pe la saloane ma imbrobodeau tot felul de stylisti aparuti din senin, degeaba! Pana am dat de o tipa tanara la un salon care mi-a dat reteta: Cumperi o sticla de gaz lampant( de 0,5 l, ai grija ca nu prea se gaseste, se da pe sub mana pe la benzinarii), iei o capatana de usturoi de la tarani, nu de-ala de se face verde cand il pisezi, il pisezi si il bagi in sticla de gaz. Cumperi de la farmacie(se gaseste fara probleme) doua sticlute de ulei de ricin si le pui si pe ele. Si in fiecare zi, timp de o saptamana, agiti sticla cu compozitia asta. Dupa o saptamana s-a macerat usturoiul si folosesti compozitia, cu usturoiul acolo, nu-l scoti. Inainte de a te spala pe cap, te ungi(foarte putin, stergi repede cu tamponul, altfel iti arde pielea capului) pe fiecare carare(ca la vopsit), te invelesti cu un prosop si dupa o ora te speli. Fara griji, dupa sampon si balsam si uscat, nu mai ramane nici urma de miros. De 3 ani fac chestia asta, imi mai cade parul(normal, nu mult), dar se regenereaza incredibil. Am numai puf la baza parului, cum au copiii mici pe frunte, unde incepe parul sa creasca. Nu mai vorbesc de luciu si de grosimea firului de par si de elasticitate. Toata lumea mi-l admira si ma intreaba cu ce ma vopsesc(ce ce gasesc, nu iau vreuna speciala), cu ce ma spal...
Despre mirosul casei, daca alegi sa iesi din baie in ora aia nu mai vorbesc... Hiroshima n-a fost nimic. Ba pe Elena, la inceput, cand m-a intrebat disperata cu ce m-am dat de miroase asa, am pacalit-o ca e o solutie radioactiva si trebuie sa stea departe de mine ca o iradiez, de si acum, mare, tot are tendinta de a se baricada in camera ei cand ma vede cu prosopul in cap. Iar sotul s-a obisnuit in timp cu damblaua mea, ba chiar rade acum, imi spune ca ma gazeific. Dar ritualul il pastrez indiferent ce ar zice oricine, daca fata aia imi spunea sa ma dau si cu rahat ma dadeam, eram disperata.
La multi ani, Aida, pupici multi si sa fii iubita! Se accepta si cu intarziere, avand in vedere situatia dubla, nu?
AndreeaGeorgiana, tinem pumnii la botez! Sa fie intr-un ceas bun si sa iese toate cum ti-ai dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Mihaser, instalatia de celule solare(sunt 6 tuburi) a costat 17 mil. cu tot cu instalare si are un rezervor de 100 litri. Incalzeste apa la 97 de grade in 10-15 min, depinde si de soare. Digitv nu costa nimic, iti da antena si receiver-ul in custodie si platesti abonament lunar in functie de ce pachet de programe iti alegi. E mai ieftin ca la cablu, in total, cu toate nebuniile de programe, nu depaseste 12-13 euro.
Mari78, multumesc de informatii. Arata bestial hotelul ala, dar la cum sunt eu de prinsa cu gemenele, parca imi e necaz sa merg acolo si sa nu pot face de niciunele. Sunt egoista. In Tunisia sa ai grija sa te duci unde ti-am zis, nu altundeva, sa nu ai surprize... de 5 stele!
MP, am turbat cu popa ala, mi s-a strans inima cand am citit si ma obsedeaza si acum povestea ta cu Vlad. Este infiorator ce se poate intampla. Ai nervii tari. Eu pana la Dumnezeu il aghesmuiam de-i mergeau fulgii. Mai popea el maine la nevasta-sa acasa ca in biserica nu mai calca.
Noe, fetita ta este superba, ma tot distrez cu clipurile tale. Sa-ti traiasca si sa fie norocoasa, ca frumoasa si desteapta se vede clar ca este. Ca maica-sa!
Mariana, mai demult, ai propus sa contribuim si noi la site-ul asta. OK, dar spune-mi ce sa fac, cum sa te ajut, eu butonez de toate pe la calculator, dar chichitze cu linkuri si pagini create, minuni de astea n-am facut. Dar prind f. repede si imi si place sa fac!
Pentru toata lumea care vrea sa vada ceva intr-adevar fascinant, chiar cu riscul de a nu mai intra asa des pe forum, accesati adresa:
http://maps.google.com. Ei?? Asa ca e ceva incredibil cu tehnnica asta? V-ati vazut casa in care stati, dar pe a prietenilor sau rudelor din alte orase(tari)?
V-am pupat si aveti grija de comorile alea mici si mancacioase!!!

Mergi la inceput