Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 29
irinadum spune:
Ioano marze adeavar ai zis.Sieu le fel gandesc...acu sper sa si fac...ca sunt cam iute..la manie...Auzi si nici tu nu ai auzit de 9 pietre?
Ursulina o secunda am crezut ca eorarul tau 
Ba unde fugiti ...inapoi ca mai e un pic.
anabordea spune:
Ioano, venisi sa pui bomboana pe coliva? Iti dai seama ca daca noi am jucat de-astea si veneam cu genunchii varza si fara n obiecte n-o sa le facem cupiilor asa..si aleia cu blugii...daca o auzeam io ma duceam la ea s-o intreb daca ii e lene sa spele...sic!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
irinadum spune:
Anda pe tine te-am uitat sa te pun pe lista ca doar tuesti panditorul traducator
. Tu ai jucat frunza?
Ursoaica spune:
Pai mai Ioana ... sa zicem ca tatal tau avea un motiv financiar ... dar disperata aia de viata ce motiv avea sa bata copilul? Da-i incolo de pantaloni ...
waw ce m-am enervat cred ca ii ziceam vreo 2 ...
Pe mine mama ma ameninta ca daca patesc ceva cand traversez stada ma bate cu mana sau cu piciorul ala rupt!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

irinadum spune:
EU ii ziceam"piua"...cum mai sa ii zici ceva...cine stie ce zgaltzaito o fi si vine cu satra dupa tine apoi? Mai bine o reclami...la noi pe secta.
T_Ioana spune:
Ala cu 9 pietre e ala cand unu "sparge" niste pietre puse una peste alta cu mingea si ailaltii trebuie sa revina pe furis si sa le aseze la loc, iar cel care a spart pietrele ii pandeste si ii atinge cu mingea si ii scoate din joc? Daca ala e jocul la noi se numea "TZIGLE"
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Mai fetelor frunza nu am jucat niciodata, dar de cocotat in pomi, de sarit garduri de infipt cu nasul in sarme in timp ce alergam ca nu le vedeam...de aruncat cu piatra in sus dupa un fluture de badminton ramas in pom, dat la o parte si tot in cap mi-a cazut...
Ma mai gandesc si va mai zic.
Aaaa de cazut de pe casa...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

anabordea spune:
saracii copii cu ce au gresit sa aibe niste idioti de parinti????
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
irinadum spune:
Ioano voi erati mai emancipati ...noi stateam la cet deci le ziceam pietre...mama de ca imi placea...bine ca regulile erau acelasi.