Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 28
anabordea spune:
Ba Irina, de piua am auzit, dar nu in gura!!!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
teolinda spune:
9pietre?
Habar nu am 
URSULINO - dar bagati laptic nu gluma, cred ca bagati si pt noi. Auzi tu si la 23. Pai al meu de la 20:30 nu mai baga nimic in gura frate, baga somn pana dim. Aseara a dormit de la 20:20 pana la 7:30
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anabordea spune:
Si ce-s alea 9 pietre sau laditza sau coci?????
Ca de-a aprozarul m-am jucat dar nu si astea...
Si mai juacm si flori, fete sau baieti....Na!
Ana, mamica de
Daria Oana (6.01.2006)
Album
irinadum spune:
Mama auzi sa nu stie frunza...vai demine cati ani din copilarie au pierdut copiii aia
...auzi sa nu stie frunza...nu imi revin
...mai bin ema duc sa trag si eu o frunza de tigara... ca vad ca amea cuscra doarme...Denisa cauta ce e mai rau...Ctalina o fi la fugarelaa...Anasebe doarme in front...Ioana e cubrazilienii....Maraki cu telenovela...baaaaaaaaaaaaaa...nu mai parate nimeni pe nimeni?
teolinda spune:
Mamicilor eu gata, plec sa fac nanica linistita ca maine dim nu ne mai injura nimeni ca am vb prostii pe-aici ci am reinviat copilaria.
Somn usor!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Pai mami si a mea baga somn de la 21 dar eu mama denaturata o trezesc, o mufez si cand termina aerul afara si somn in continuare pana cand se trezeste ea.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

anabordea spune:
Atunci ma retrag si io...Ca daca ma screm va mai spun jocuri d-astea!...
Noapte buna!
Ana, mamica de
Daria Oana (6.01.2006)
Album
T_Ioana spune:
Mai, sa va povestesc o faza:
Eram in anul de gratie 1991, vacanta de vara la bunica materna, cu cei doi plozi ai surorii mamei de la Cluj. Vara-mea cu un an mai mica varu-meu cu un an mai mare. Si ne jucam ceva "Matza"(te-am spart Irino), adica un fel de leapsha, prinsa etc. Si ca sa nu ne plictisim am cooptat un gipsy din vecini, sa ingrosam randurile. Ei, ala ma fugarea si cand a reust sa ma "atinga", in loc sa o faca finut, mi-a dat o scaltoaca de am plonjat vreo 4 metrii pana in pietrele care erau la baza gardului (pietre din alea de rau de 250 kg bucata) unde evident ca m-am infipt cu cabesa. Cand m-am ridicat eu ca o floricica, toti 3 se uitau ingroziti la mine dupa care au luat-o la fuga spre raul din apropiere. Eu ofticata ca m-au lasat singura am intrat in casa unde in trecere pe langa o oglinda am vazut ca imi siroia efectiv sangele din cap (nu ma lovisem rau asa ca nu mi-am dat seama ca mi-am spart capu') dar faza nasoala era ca MI-AM SPART OCHELARII........si refrenul asta il auzisem vreo 2 saptamani de la taica-mio, inainte de vacanta:"Ioana, ochii si ochelarii, ca te ia mama naibii de le faci ceva"
Va dati seama ca m-am terminat nervos ca o lumanre, bunica-mio i-a trimis pe cei 2 verisoroi cu mine la dispensar sa ma coase careva ca aveam ditamai zbenghiul la arcada.....iar in timp ce dr ma broda eu doar atat stiam sa spun:"Ochelarii mei, ochelarii mei, ma omoara tata"! Saracu dr a zis ca imi cumpara el altii numai sa nu mai plang si sa-i dau draq de ochelari.
Acuma de ce v-am povestit asta....pt ca mi-am promis sa nu-mi terorizez niciodata copiii si nici sa-i faca sa se simta vinovati pt toate cacaturile.....zilele trecute am vazut o mamica la mine in cartier cum isi palmuia cupila de 3 ani jumate ca si-a patat blugii cu inghetata, si ma gandeam cum peste cativa zeci de ani copila aia isi va aminti incidentul asa cum imi amintesc eu faza cu ochelarii.....ca sa vezi ce poate sa fie in sufletul si mintea unui copil!
Sper ca am fost cat de cat coerenta..............
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Pana scriu eu un mesaj voi dispareti!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

pisoi3 spune:
Gasca de schimb 2
, io studiez, da' tot am intrat sa va salut.
LILIANA
, pai pleci acu' cand intrai si io?![]()
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica