Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 30
Ursoaica spune:
Da gropita si liniuta? Portofelul pe surprize Tuborg? Mai tineti minte?
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

anabordea spune:
Bey de ce nu ziceti asa? Eu il stiam de "castelul"..ehe...chestie de semantica!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
pisoi3 spune:
IRINA
, am jucat de toate, da' frunza asta nu stiu ce e.
Mie imi placea elasticul cel mai mult. Am avut o perioada cand innebunisem cu jocul ala.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
irinadum spune:
Ursoaica bagi unu nou capitol ca acums e poate...nu de alta dar acsui fug madamele la culcare si maine ciucicu deschide.
T_Ioana spune:
Are dreptate Irina, daca tanti e cu capu', ca eu o stiu doar din vedere, stiu ca sta cu mine in cartier, da cam atat.
Si taica-mio ma freca cu ochelarii pt ca era si este un TERORIST care toata viata mi-a facut zile amare....isi putea permite niste cacati de ochelari (mai ales ca erau din aia de tocilari, cu rame groase si se prindeau cu sarme dupa urechi
) dar asta era stilul...m-a batut cu cureaua de nu am stat pe cur o saptamana pt ca mi-am pierdut un surubel de la stilou....stiti ca in capatul opus penitei era un surubel....noa pe ala l-am pierdut....va dati seama, era stiloul mamei cu penita de aur....cred ca taica-mio voia sa i-l dau peste mormant[:d]
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Irino pai si pe mine ma batea mama... de fiecare data cand luam 10 la scoala. Frate ma incingea si zicea "vezi ti-am zis eu sa inveti, ca iei 10"!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

pisoi3 spune:
Am intrat pe linku' ala dat de Ioana. Pe mine m-a apucat nostalgia, chiar asa, ce fericiti eram, fara TV, fara tampenii, era marfa de marfa. Plus ca citeam la greu.
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
anabordea spune:
Ursoaico era nebunie cu surprizele alea...dar tot nu mi-a zis Irina cum ramane cu laditza si coci!!!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
pisoi3 spune:
Pe mine nu m-a batut taica-miu niciodata. De la maica-mea mi-o mai incasam, da' pe merit![]()
toujours optimiste
T_Ioana spune:
Bai si eu am mancat bataie de la taica-mio de m-am rupt...mai ales pt note....ca in clasa a 4-a a vrut sa ma spanzure de lustra din sufragerie ca am luat 6 la geografie (incurcasem punctele cardinale intre ele....ca tot omu')
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"