Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da gropita si liniuta? Portofelul pe surprize Tuborg? Mai tineti minte?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Bey de ce nu ziceti asa? Eu il stiam de "castelul"..ehe...chestie de semantica!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

IRINA, am jucat de toate, da' frunza asta nu stiu ce e.
Mie imi placea elasticul cel mai mult. Am avut o perioada cand innebunisem cu jocul ala.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica bagi unu nou capitol ca acums e poate...nu de alta dar acsui fug madamele la culcare si maine ciucicu deschide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Are dreptate Irina, daca tanti e cu capu', ca eu o stiu doar din vedere, stiu ca sta cu mine in cartier, da cam atat.
Si taica-mio ma freca cu ochelarii pt ca era si este un TERORIST care toata viata mi-a facut zile amare....isi putea permite niste cacati de ochelari (mai ales ca erau din aia de tocilari, cu rame groase si se prindeau cu sarme dupa urechi) dar asta era stilul...m-a batut cu cureaua de nu am stat pe cur o saptamana pt ca mi-am pierdut un surubel de la stilou....stiti ca in capatul opus penitei era un surubel....noa pe ala l-am pierdut....va dati seama, era stiloul mamei cu penita de aur....cred ca taica-mio voia sa i-l dau peste mormant[:d]

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irino pai si pe mine ma batea mama... de fiecare data cand luam 10 la scoala. Frate ma incingea si zicea "vezi ti-am zis eu sa inveti, ca iei 10"!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Am intrat pe linku' ala dat de Ioana. Pe mine m-a apucat nostalgia, chiar asa, ce fericiti eram, fara TV, fara tampenii, era marfa de marfa. Plus ca citeam la greu.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ursoaico era nebunie cu surprizele alea...dar tot nu mi-a zis Irina cum ramane cu laditza si coci!!!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Pe mine nu m-a batut taica-miu niciodata. De la maica-mea mi-o mai incasam, da' pe merit

toujours optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bai si eu am mancat bataie de la taica-mio de m-am rupt...mai ales pt note....ca in clasa a 4-a a vrut sa ma spanzure de lustra din sufragerie ca am luat 6 la geografie (incurcasem punctele cardinale intre ele....ca tot omu')

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput