Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
ankalaura spune:
Cristina, te mananc!!!!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
cristinamh spune:
anka, mananca-ma daca vrei tu, da' vezi ca de oboseala e carnea tare...si sa nu-ti raman in gat
avem www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20060702" target="_blank">ilustrate bataia pe covrigei si o topaiala cu emma si andrei!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
Neata fetele !
Noroc cu Anka, nu mai am nimic de adaugat fata de "povestea" ei, doar cat de tare m-a surprins Sasha cu "dragostea" fatza de Iris. A tinut neaparat sa o tina in brate, sa o pupe, sa o mangaie, vroia sa o luam acasa (Cristina, doar fi-miu vroia .... eu inca nu ... poate peste vreo 18 ani - minim - poate doar la schimb cu Sasha!)
Sasha nu a adormit in masina, doar acasa pe la 15.30 si s-a trezit pe la 17.45, marait si prost dispus (ca de obicei !)
Intrebare : vreau sa imi salvez si eu pozele, cum le transform din htm in jpeg ?
Anka - ai avut noroc de data asta cu masina ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
mireaf spune:
Irinuca , sa-ti traiasca minunea, e dulce foc! 
Si tie refacere rapida, sa faci fata la nazdravani!
Superbe pozele de la intalnire, m-am delectat cu atatia copii frumosi si expresivi! Iar filmuletul cu imparteala a fost demential. ![]()
Anka, sar'na de poveste, am citit-o cu sufletul la gura.
Eu mor de ciuda ca n-am putut veni, da toata ziulica am zacut in pat. Am avut ameteli, stari de voma, rau de tot. Plus ca eram si la kiklu.
Nu mai vorbesc ca era complicat sa ne trambalam cu ditamai carutul pe metrou, ca in taxi nu incapea.
Am fost azi cu Mihaita la doctor ca va spuneam eu ca nu calca drept, mai mult, ducea picioarele rau in afara. Am mai fost la o doctorita, nu dau nume, care mi-a zis ca trebuie puse picioarele in atele, ca are nu stiu ce, ma rog, o tampenie. Asa ca am fost la un doctor bun, prof. Jianu. Mi-am luat o piatra de pe inima, ca e f bine copilul. Mi-a zis ca e chiar bine dezvoltat pt un geaman si o sa mearga pana la 1 an. Asa ca mai ramane doar problema cu putzulica de operat la 1 an.
Noi sapt asta vom pleca la tzara, mai ales daca vin iar caldurile. Sper ca de data asta sa rezistam mai mult.
Am pus un filmulet de aseara de la baie:www.dropshots.com/mireaf
Va pupam si numai bine,
Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel(28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05
ankalaura spune:
Salutare fetele! heeei, unde's restu'? Chiar s-au carat toti in concediu???
Irinuca, sa va traiasca printesa! Intr-adevar, Raduc pare tare atent cu ea in poze! Bravo lui de frate mai mare! Pan' la urma vad ca e mai bine cu cezariana asta, daca tu chiar te-ai fi incumetat la intalneala! Pai eu imi amintesc cu groaza ca dupa nastere am zacut doua saptamani de numa-numa brrrr, grozanic! O-RI-BIL!!! Sa mai pui pozici, ca cioara-cioara, da' frumusica papusica!
Anca - eu iti doresc sa gasesti un sac cu rabdare nene. Nu stiu cum sa faci, da-i cu cafea, apuca-te de fumat! Mai ia-l cu binisorul pe copilul asta al tau, ca el de-aia se revolta! Cu cat va creste va fi mai greu... Asa ca vezi cu sacul ala cu rabdare.
Sa ii spun si eu Freiei CASA DE PIATRA si fericire multa, acuma cand probabil or fi in saptaluna de miere (stie careva ceva?)
Flori, mi-a placut de nazdravanii tai la baita!
Hai ca ma duc sa spun povestea de seara. Pupici
Freia spune:
Multumim Cristina si Anka de urari. luna de miere in Septembrie. sunt varza de oboseala, dar a fost frumos :)
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema
cristinamh spune:
freia, noi mai uram, da' pune-ne si-o poza-doua!!! vrem si noi sa va vedem!!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
liliac1 spune:
Fetele mele, gata, v-au topit caldurile??
Ca pe mine ma terminasera dorurile de duca dupa fata..asa ca am stat frumusel in umbra si-am privit...numai ca in ultima perioada am dus si dorul povestilor vostre. Noroc de aparitia Ralucai, pe care-am admirat-o-n poze, tare frumoasa mai este si tare mica...(irinuca sper ca ma intelegi, nu de alta dar copilul meu parca a fost mai mare
adica 3,1 kile si 46 cm)...
Adevarul e ca acum de cate ori vad un bebelin am parca un shoc si de fiecare data exclam: Wow, ce mic este!!
V-am admirat si pozicile de la intalnirea cu iuliana, dar pacat ca au participat putine fete; banuiesc ca nici vremea nu prea a fost favorabila plus concediile astea care tot dau navala peste noi ![]()
Flori tare-s simpatici nazdravnii tai si mai sunt si dulci pe de-asupra!! La tara va fi bine pentru ei, ca ii poti scoate la aer, au o gramada de chestii de "vizitat". Andra ma anuntzase telefonic ca are treaba cu vacuta, adica o spala, o pieptana si-o dadea cu spray-ul subtilizat de la o matusa din geanta!! Adica avea treaba, nu gluma!
Eu, stiti ca m-am chinuit ingrozitor de tare cu permisul...ei, de ziua Americii am devenit sofer!!! Urmeaza procedura aia finala pana imi dau "cartela" cu pricina si gata, s-a terminat cosmarul meu!! De-acum am devenit cosmarul altora, in primul rand al sotului care deja se gandeste cum sa faca sa nu ma lase sa foiesc bunatate de masina noua. Daca pana acum ma amagea ca ma lasa sa conduc daca o sa am permis, s-a trezit dintr-o data ca ma lasa sa conduc dupa ce-i face rodajul. Si pana acum n-avem decat vreo 6-700 Km facuti, asa ca mai am de asteptat...
Oricum, sunt bucuroasa ca am terminat odata cu acest permis, ca-mi statea pe creier.
Ei, si pentru asa o "reusita", al meu sot mi-a facut un cadou: ne-am dus cu 2 zile mai devreme sa aducem fata acasa, adica aseara ne-am intors de la servici, urcat in masina si plecat dupa fata!!! Nu stiu de ce dar ma asteptam sa fie altfel intalnirea cu fii-mea...
Numai ca, Andra mi-a sarit inainte, ne-a imbratisat, ne-a pupat si pana am plecat a stat numai in brate la mine...daca faceam 2 pasi ma intreba: da unde te duci?? pot sa merg si eu cu tine??
Draga mea fata a crescut!!
Ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred! Am gasit-o parca mai mare, mai intelegatoare, mai inteleapta si cred ca un pic mai "educata"...
Ne-a povestit de fiecare "fratior" (orice copil cu care se joaca, devine automat fratiorul sau fratioara ei) al ei de prin sat, mi-a aratat imprejurimile, ce sa mai, am gasit parca alt copil!!!
Si daca ultimul nostru traseu de la tara pana acasa a fost un cosmar, ei, de data asta a fost poate cel mai frumos traseu!!!
Imi venea sa o pup continuu, iar ea facea ce facea si ma lua in brate! A fost emotionant...
Azi dimineata, cand ne-am trezit, parca eram stangace. Parca nu mai stiam sa ma ocup de ea sau poate era dorinta aia de a-i oferi cat mai multe si cat mai..."altfel" ca doar sunt maica-sa...
Tot azi am avut prima explicatie despre generatii...
Citeam Scufita Rosie, si ma intreaba: "Mami, bunicuta este mamica scufitei rosii??"
Ii explic frumos ca bunicuta e mama mamicutei scufitei rosii...asa cum m-am priceput eu mai bine. Oricum, ca exemplu ma dau pe mine cu maica-mea si cu Andra!
Fata concluzioneaza: "Adica tu ai iesit din burtica la bunica si eu am iesit din burtica de la tine, nu??"
Macara a inteles ceva...
Hai ca m-am lungit si m-am latit cat o placinta...
Va pup si va doresc o zi de vara racoroasa!!!
Liliana&
Andra-Maria
Andra - Mai 2006
ankalaura spune:
Auzi, placinta soferita ce esti!
Sa stii ca barbatu-tu cauta scuze, n-o sa vezi masineta in vecii vecilor, asculta tu la mine!!
Dupa ce se termina rodaju', vine iarna si polieu', o sa zica ca la primavara! Pan' la primavara tu uiti cum se conduce, si o sa zica ca sa fie si el cu tine!
O sa te cicale de o sa te omoare, asculta tu la mine! Apoi o sa zica, 'hai las' ca merg eu, ca ne grabim', ca si cand tu te-ai tarai!
Asculta tu la mine, ia-ti masina nene, ca cu hazbanzii nu o scoti la capat!
Fii atenta, ca barbatu-miu are si de la serviciu, peste zi, masina, si la inceput nu mi-o lasa nici pe a noastra, pe motiv ca tre' sa il duc eu pe el si apoi sa ma intorc nu sh cati km pana la mine...
Eheeee... ne si certam pe tema asta!
Acuma i-a trecut, mai precis de cand am avut masina de la firma. In prima zi ma suna sa vada ce e cu mine.
Dupa cateva zile s-a potolit, acum ma roaga sa iau masina cand are el treaba.
Iar cand va veni masina mea (ca mai am fo 5-6 zile de asteptat), ia sa vaz eu, cine se va ruga de cine pentru masina, ha??
cristinamh spune:
lili draga, felicitari!!
ca de obicei, mesajele tale ne fac sa radem... in familie
. deh, azi dimineata am fost la tren sa ne recuperam taticul din dotare.
mai, daca s-a cumintit andra, inseaman ca va aventurati la bucuresti
??
anka, nu ma mai speria mai cu "procurat" masina... ca cheile stau la mine
. io , ca sa ma laud, am terminat scoala. (da' mai am meditatiile, ca am o mica-mare problema cu asigurarea prin intersectie). luni imi iau dosarul, ma duc sa ma inscriu, dau sala, si daca o iau, data viitoare dau si traseul. io zic c-o iau... si traseul... na, n-oi fi io ultimul sofer din lume care sa nu ia permisul. 

acum altele...
cum ziceati sa reeducam copilul?? ca andrei parca a innebunit. nu mai are stare. o fi si de la caldura, nu stiu... dar bine ca a venit ta-su ca incepeam sa albesc! e calare pe sor-sa toata ziulica. nu conteaza ce, macar c-o ciupeste nitel daca sta linistita. nici gand sa doarma bietul copil...
vorbeste in continuare limbi straine. adica eu pricep, e un fel de pasareasca fara R. aseara dialog...
"- mami, cutia ahe" (mami, cutia lu alex... isi uitase alex la noi cutiuta pe care s-au batut ei doi, una de tic-tac)
"da, mami, e a lui alex"
"mami (cu un ranjet cat fata), paca ahe cutia" (mami
plange alex dupa cutie)
si se duce si-o ascunde...
cam la stadiul asta suntem noi... si tot nnu vrea sa repete dupa mine. dar l-am invatat sa se semneze... A H , cu tastatura, ca nu folosim creioanele decat sa face "tzerc". la numarat, numara singur, dar sa nu incerci sa te bagi... ca nu mai vrea.
LEU... incapatanat... daca n-as avea 2 sa stiu cum e, ma termina unul singur!!
cam atat, ma duc la nani, ca plutonul nu doarme decat daca se da "stingerea"![]()
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)