Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sunteti niste puturoase!
Intru si eu 2 minute azi, SAMBATA, DE LA BIROU, unde zac de la 10 si nu mai termin, zic, GATA, PA, PLEC ACASA, DA' SA CETESC NITEL pe forum, si cand colo, n-am ce ceti!
Ru-shi-ni-ca!
Cris, cu educatia.... toate eforturile noastre se vor narui in urmatoarele 2 luni, ca de maine trimit fata la Constanta. Ieri am avut serbare (un mare balamuc, parerea mea :) ) - adica serbarea faina, numa; ca fi-mea n-are chef niciodata sa presteze demonstrativ.... La plecarea de acasa, mama me, ce facu??? dadu fata cu ruj, ca s-a dat pe sine, si a vrut si Eliza!
Bai nene, e o mare problema!
Dar asta e, ma pregatesc psihologic pentru naruirea educatiei, ca si asa n-am de ales.... ce sa fac cu ea vara acasa? sa o iau la birou 12 ore pe zi? No way!
Asa ca o sa fiu o relaxata dpdv al copilului.... astea 2 luni. Dupa aia, mai vad eu
Acuma ma duc acasa, daca bag viteza ajungem si pana in Obor sa luam niste incaltari pentru domnisoara.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

IO,adica noi,supravietuim in continuare!Si inca bine!
Pitica e super cuminte (drept care am chemat si fo 3 doftori sa-mi spuna ca-s neuna si ca asa e ea mai cuminte decat frasu' pe care il aveam drept etalon),Raduc e extra super protector si iubicios iar eu sunt in culmea extazului.

Cu Radu ma inteleg din ce in ce mai bine.Vorbste perfect si repeta tot (azi a repetat saracu - din proprie initiativa ca nu l-a obligat nimeni-spuma poliuretanica pana i-a iesit,dar a fost tare mandru de el!)
Ce ma enerveaza insa e ca nu se joaca cu nimic!Daca stam acasa, sta numai cu mine sa gatim impreuna, sa spalam etc.NU pune mana pe nici o jucarie, la tv nu se uita,nu mai vrea sa deseneze/coloreze...

Hai ca ma duc sa mai pun nixte poze cu ei.va pupez.

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

IRINUCA sa-ti traiasca fetitza! E chiar o frumoasa! Ai 2 copilasi superbi.
Ma bucur ca si Raluca e cumintica ca si Roxana mea.
E asa de usor cu asemenea puisori...

Noi ieri ne-am intors de la mare. Per total a fost bine, dar in ultima noapte Oana a vomat tot ce mancase seara (banuim o indigestie ), iar drumul de intoarcere a fost de cosmar: a mai vomat de vreo 5 ori (absolut tot ce manca sau bea) si pe ea si pe mine si-n masina .
Am ajuns dupa vreo 6 ore extenuati.
Am bagat-o de aseara pe antibiotic si regim usor iar acum e bine.

Roxana e bine si ea, parca mai grasutza draga de ea.

POZE DE LA MARE

Acum dau fuga sa vad pozele de la intalnire.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, si noi...
am fost la tara... am pus si poze... am reusit sa reparam si pc-=ul... acum mai am de instalat pe el tot ce se poate. am gasit si-un programel care ii restrictioneaza luoi andrei accesul mai peste tot, nu-l mai lasa decat sa deseneze si sa asculte muzica, nema YM, atat ca trb sa am grija sa nu-l las pe contul meu...

dana, asa un dor m-a apucat de mare... nici nu-ti pot spune!abia astept sa plecam si noi, cu catel si purcel.

irinuca, lasa ma, ca peste 6-7 luni, povestesti si tu cum o cafteste radu pe raluca...
la noi parca mai se lasa cu pace, dar nu-i da nici o jucarie, cat ca sunt ale ei. pitica a inceput sa misune cu premergatorul, da iama fix in trenurile insirate frumos pe covor.... andrei se enerveaza, o duce pe hol... iris o ia de la capat, tipete si urlete s-o pun in patut. asa ca e veselie mare!!
cand mananca iris cu lingurita, vine andrei s-o "ajute". dar... o invata cum sa scape mai repede de mancarea din gurita, s-o sufle imprastiat. si maimutica mica il imita perfect!
am ajuns si noi la facut tot ce face andrei. mananca andrei, vrea si ea... si cum nu i=am dat decat fructe, e f greu... si e pofticioasa, te priveste in ochi si se linge pe buze. i-am mai dat sa guste, ca nu rezist eu s-o vad asa.
ieri la tara, andrei era in piscina. ea pe margine. scandal nene, nu gluma! tipa si se intindea, ce, ea era mai fraiera?! incepem sa ne cam temem de plecat la mare, dat tot plecam cu amandoi. nu ne asteptam insa la un concediu "odihnitor"

ma duc la treaba
ca mai e si de-aia de facut
da' revenim...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - am apasat pe "poze" la ultimul tau mesaj si mi-a intrat link-ul de scris mesaje .....
Noi am fost iar la mare de joi pana duminica, in BG, a fost super ! Tot la "all inclusive" si chiar ca nu ai nici un fel de treaba, unde mananci, ce ii dai copilului, ce bei, cafele etc... piscina, separat pentru copii, ce sa zic, merita fiecare banut. MAi ales ca tocmai am vazut dimineata la TV cat s-a facut ieri pe drumul CTA - BUC .... 6 ore.... Pai am facut noi 5 ore jumate, pe 380 km cu o vama de trecut si oprire in duty free ...(care in total a fost cam o ora jumate).
Anka - asa cum iti ziceam in parc ... daca as avea si eu 2 luni (sau macar o luna) de "spalare de creier", adica fara copil .... nu mi-as mai dori pe cineva cu care sa il las ca sa pot eu sa ies, crede-ma ! Oricum varianta de care am discutat intra in calcul si chiar vreau sa vorbim !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hornoiuc/detail?.dir=/8ce7re2&.dnm=91f1re2.jpg&.src=ph

da ma sasha, ai dreptate!!!
uite l-am dat mai sus

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Intai sa va zis fo' doua vorbe si apoi ma duc sa vaz pozicile...
Cris - daca fiu-tu e mutulica si bezmetic, de ce crezi asta despre Raducu??? Io pun pariu ca el nu o va cafti pe Raluca, nici nu o va calari, si nici nu o va invata sa scuipe imprastiat! na!
Sasha - tura asta de mare a fost alta decat ailalta? Ca eu sunt rupta de calendar... Cu ca am vorbit noi... sa stii ca doamna asta vine la mine sambata, si pot vorbi cu ea daca te decizi. Nu situ in ce masura are chef de stat cu copil mic, dar la treaba te-ar scuti 100% Tu daca te hotarasti, eu vorbesc cu ea, macar de principiu...
Mai, pana la Cta nu se fac chiar 6 ore. Mama aseara a facut 4 ore jumate (cu jumate intarziere din astea 4). Oricum, e mult. Noroc ca mai e un intercity, care e curat si civilizat. Macar are aer conditionat, chit ca face 4 ore. Noi vom merge la Cta dupa ce imi vine masina... tura trecuta cu Matizul ne-am copt ingrozitor!
Irinuca - ma duc sa vad pozele. Sa dea Dumnezeu sa fie intotdeauna copiii tai asa cuminti Sunt niste minunati. Iar Raducu este un gingas si un bland, ca de cea mica ce sa mai spun!

Mergi la inceput

Am vazut pozicile - grozave! Mi-a placut Raducul cel cu picioarele in sus, pe dupa gard :) si Iris in piscina (ce mult seamana cu Andrei!), si pletoasa de Oana la plaja. Abia astept si eu urmatorul drum la mare!!!
Am pus si noi niste poze din vara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna!
Am venit si noi de la mare, desi Andreea nu vroia deloc sa se intoarca la Bucuresti. Am avut vreme buna, prima saptamana a fost perfecta, apa foarte calda si foarte limpede. Sambata pe 1 iulie a fost furtuna, a plouat, duminica a fost destul de frig dar de luni vremea si-a revenit. Mai rau a fost din cauza algelor venite in urma furtunii si care de-abia de joi au mai disparut, desi plaja era curatata zilnic. Am stat la mama la Techirghiol, am facut plaja la Eforie Nord la Vraja Marii ca acolo era parcarea in botul plajei si imi era usor sa transport bagajele din masina pe plaja (jucarii, piscina, prosoape, galeti pt umplut piscina). M-a ajutat o verisoara de-a mea, de 11 ani, care se intelege foarte bine cu fetele mele. Dupa cum v-am povestit inainte de plecare aveau diaree dar acolo in 2 zile si-au revenit. S-au procopsit in schimb cu o raceala (un virus dupa spusele doctorei). Duminica noaptea au facut febra mare (39.8) , le-am luat pe sus, in pijamale, cu masina la Constanta la Spitalul Judetean la urgenta. Doctora de garda mi-a zis ca e un virus (era epidemie), sa le dau doar antitermice 72 ore, din 4 in 4 ore, alternativ Panadol Baby si Nurofen. Daca na-u temperatura pot merge cu ele la plaja. Abia miercuri am reluat plaja si vineri am reluat baia in mare. La plaja mergeam dimineata de la 8.30-9.00 pana la 10.30-11.00. Seara mergeam de la 17.00-17.30 pana pe la 19.00-19.30. Dormeau fetele mele noaptea 10 ore si ziua 4-5 ore dupa plaja. Cu mancarea ca si la Bucuresti, o nuanta mai bine. Le-a placut la plaja, s-au balacit, mai mult la mal. Emma a mancat nisip, Andreei ii placea apa (o bea din forme). Ne certam mereu pe tema asta. Ne-am intalnit si cu Iuliana, Alex, Emma si Diana. La prima vedere Diana a cerut la Roli in brate, cum l-a vazut a intins mainile la el iar Emma tot intreba de Andreea ca mandra mea s-a dat cam greu jos din masina. Fetele s-au jucat in piscina si in nisip, s-au imprietenit, s-au certat putin pe jucarii. Diana a dat exemplu si a intrat in mare cu barcuta si asa a facut-o si pe Andreea sa vrea si chiar sa-i placa. Sambata am fost cu fetele la Delfinariu (mare dezamagire) si apoi la Mall in Constanta unde avea Roli o treaba legata de servici iar noi l-am asteptat la locul de joaca pentru copii. Seara ne-am intalnit cu Iuliana si familia ei la o terasa in Eforie (fostul Union) unde a fost foarte dragut, muzica, spectacol, dansatori, copiii aveau scaunele si balansoarea in fata scenei. Emma Iulianei s-a distrat copios, a dansat pana la plecare, si-a gasit si partener de dans, foarte sociabila si foarte indrazneata, mi-a placut foarte mult de ea. Duminica seara ne-am intors, a fost foarte aglomerat, din Constanta si pana la Cernavoda am facut 2 ore, se circula bara la bara.
Cam asta ar fi pe scurt, nu prea am timp de detalii, au fost multe momente hazlii cu fetele.
Avem si poze, nu prea multe ca fiind mai mult singura (sotul a fost doar in weekenduri) nu prea puteam face poze. am facut cateva doar in ultimele 2 zile.

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552132744&security=cRLYMA

Acum ma apuc sa vizionez ceva poze din concediile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - da, a fost alta tura de mare cu o zi mai lunga, am plecat de joi dimineata si am stat pana duminica la pranz. Iti dau email.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput