Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamh spune:
mai, o sa mor aici privind poze de la mare, si mi se pare ca nu mai apuc si eu sa plec 

iuliana76, mortale fetele, imi place aia cu toate 4... asadar ati facut pana la urma intalneala la mare!!
io inca pe uscat, am un car de draci, ca trebuia sa-mi dea dorasul de la scoala sa ma inscriu la examen si nu e gata. m-am mai racorit un pic la telefon, ca nu era gata acum de dimineata, SPER diseara sa-l gasesc semnat si maine intr-un final sa ma duc si eu sa ma inscriu. nu de alta, da' dare as vrea sa ma duc la mare macar cu jumate luat
.
in schimb, fi-mea a facut azi dimineata un kk apos rau, a vomitat lapticul de dimineata...acum e nervoasa... si sper sa scapam o data cu dintele asta, ca de 3 zile nu are stare.
andrei a jelit toata noaptea dupa suzeta, dimineata a inceput-o cu mofturi.
asa ca "toate bune si frumoase" la noi acasa
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Ne intorseseram si noi pe la cashile noastre. Am pus si eu 11 pagini de poze:) http://community.webshots.com/album/552205667fSYzNa . De miine intru iar in priza pentru ziua Emmei de duminica. Pup fetili cucuietili!! :)
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ankalaura spune:
Salutare!
Si eu tot intr-o fuga.
Sunt tare bucuroasa ca a venit masina! Am pus cateva pozici aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ankalaura/album?.dir=2defre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ankalaura/my_photos
Este si Matizica praduita :)
Sunt tare incantata de masina. Este super super. Silentioasa, merge lin, nu se aude nimic dinauntru, ceea ce e un pic straniu. Parca pluteste (desi daca luam in considerare gropile din Bucuresti...), ei bine, ea chiar merge parca pluteste.
Sunt tare incantata. Trebuie sa ma obisnuiesc vreo 2 zile, ca e tare mare diferenta de la una la alta...
Hai pup, ma duc sa mai citesc din cartea tehnica :)
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:
anka, mei, sa le stapaniti sanatoase pe amandoua! si io care credeam ca le-ati pus una langa alta pe cele doua "fete" si le-ati pozat!
mi-e mila tare de matizoi, parca era daciutza mea cand mi-au furat bordul... desi a mea a fost violata cu grija, nu asa brutal ca matizoiu'
iuli, am stat ieri si m-am uitat la poze... mai aveam nitel si boceam uitantu-ma la apa si la nisip. si-am vazut ca te-ai bronzat
, ca alba ca zapada erai
.
si vazui cum cele doua iuliane ale noastre au pus la gramada cei 4 pitici si-au stat la soare
. f frumos!
asta ma face sa ma gandesc la intalnirea aniversara de anul asta... n-am putea oare face pe undeva afara din buc?! o padure, un nisip... ce ziceti!?
acum stiri de la noi. nazdravanul meu, satul de premergatorul lu sor-sa, si-a mutat centrul de activitate in balcon. nu de alta, da' fata nu poate trece de prag sa-i faca lui vraiste trenurile. asa ca iris ajunge la prag si urla la el, iar asta rade de nu se poate...
alta traznaie...
se suie pe birou si-o cheama pe sor-sa, ii intinde un picior si fraiera il suge... chestie care ma scoate din minti, ca nu stiu cum sa-l opresc!
si "noutati"... avem muci. atat cat sa ma enerveze pe mine, ca trb sa-i sterg nasu din 5 in 5 minute. si nu vrea sa sufle sub nici o forma! acum punem "nasu stricat" pe seama degetului care il zgarma toata ziua... si la fiecare curatare facem morala necesara... vezi, daca ai stricat nasu... nu mai putem sa-l reparam si curge. poate tine, desi ma indoiesc...
ultima mea tristete e examenul auto... n-am timp si pace sa citesc ziua, mai fac 2-3 teste... dar sa stau cu legislatia in brate nu=mi iese. va trebui sa ma scol noaptea, ca altfel nu am liniste. s-au dus vremurile cand invatam cu muzica deasupra mea, de oboseala acum nu trb sa aud nici musca!
si pe 4 am examen. alta suparare, ca trb sa stau in bucuresti de ziua lui andrei. io care visam sapt viitoare sa vad marea, acum ma gandesc ca voi avea parte de maica=mea, care mai mult ca sigur se va autoinvita daca isi da seama ca suntem in bucuresti 
.
si imi dau seama ca de sambata incepem sa le uram LMA piticilor nostri!! doamne... 3 ani...!! o sa pun si listutza la inceputul subiectului.![]()
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
iuliana76 spune:
Buna!
Am fost ocupata pana peste cap dar mi-am facut ceva timp pentru poze.
Am vazut pozele de la intalnirea voastra, si aici a fost cam frigulet afara, dupa cum erau imbracati piticii. Multe absente, ce s-a intamplat cu fetele celelalte?
Am vazut pozele Cristinei de la tara, mi-au placut foarte mult, mai ales cea la cules de caise, vreau si eu, n-am mai cules fructe din pom cred ca din generala
.
Am vazut-o si pe Raluca Irinucai, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa. Frumusica foc, bineinteles, in gasca noastra vad ca se fac numai bebei frumosi.
Am vazut pozele Elizeit pozele Iulianei, multe, multe dar am reusit sa le vad pe toate. Ca de obicei, Emma si Diana niste cochete, domnisoare in toata regula, frumusele foc.
Noi suntem cu casa vraiste, de cateva zile strangem tot, pe 20 iulie trebuie sa eliberam si va dati seama ce trebuie sa fie cand impachetezi 3 camere si o bucatarie, dezordine mare, eu le strang , fetele mi le imprastie si tot asa. am dus o gramada toale la mama, sa le imparta ea sa faca ce vrea cu ele, am aruncat o gramada hartii si diverse obiecte, am dus la soacra-mea carti, casete, CD-uri o valiza, si inca am casa plina. Nu stiu cum ar fi aratat daca stateam aici de 20 de ani ca noi in cativa ani am strans o gramada de lucruri inutile, si noi nu suntem adeptii pastrarii. Marti si miercuri vin unii sa ne mute mobila in locurile pe unde le-am impartit, deci de miercuri seara vom dormi la soacra-mea.
Pe 24 vom pleca in concediu 2 saptamani, mergem in Italia, cu masina. Problema e ca pentru a trece granita trebuie sa avem scaun de masina pentru copii. Eu am doar unul, pentru Emma. Imi trebuie si pentru Andreea, asa ca vin si eu cu o rugaminte catre voi: poate cineva sa-mi imprumute un scaun de copil pentru 2 saptamani (sau chiar 3, il iau cu 1-2 zile inainte, il returnez dupa 1-2 zile de la sosire). Voi avea grija de el, ei ii place cu masina, nu varsa, nu vaface pe el ca ii voi pune pampers, nu-i voi da sa manance in scaun.
Pe 6 august vom fi in Bucuresti, pe 9 sau 11 voi pleca din nou la mare pana pe 20. Pe 26 august se insoara frete-meu , vom fi nasi si uite asa va trece si luna august. Pe 21 septembrie avem bilete de avion, via Montreal.
Cam atat, va las ca am treaba sa-mi pun si-n cap, mai vorbim, sper sa gasesc la voi un scaun, please!!!!!
Iuliana
cristinamh spune:
iuliana, deci pe 21 plecati... de tot. spor la impachetat, nici nu vreau sa ma gandesc cum faci bagajele pt ce iei cu tine...
cu scaunul nu te pot ajuta, nici eu n-am... la mine e pt andrei un suport de carucior, facut scaun, da' se vede de la o posta ca nu e scaun de masina... am doar pt iris.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
roisin spune:
Iuliana, eu iti pot da cu siguranta un scaun din ala gen scoica, desi nu e bun decat pana la 1 an, cel putin teoretic.
Scaun mai mare as avea, dar in perioada aia mergem si noi la mare si nu ne putem lipsi de el. Deci, daca te coafeaza o scoica (pitica mea nu mai prea incape in el, sa-ti spun drept, da' ea e o capra lungana, ai vazut si tu), ne putem vedea saptamana asta sa ti-l pasez.
Bafta la impachetat si mutat.
Anka, sa stapanesti sanatoasa masina si sa n-ai niciodata probleme cu ea!
Iuliana, bine ca ati ajuns acasa! O sa incerc sa vad si eu niste poze si sa mai citesc mesaje din urma, n-am mai intrat pe aici de o suta de ani... ![]()
ankalaura spune:
Iuli76, iti dau eu scaunelul Elizei. Ea este la mama pana in septembrie-octombrie, deci scaunelul zace in debara. Este bun dupa 8 luni, pana la 3,5 ani, deci eu zic ca ar merge la fix. Si chiar nu am nevoie de el in urmatoarele 2 luni.
Mai, voi plecati de tot? Ia dati si mie id-ul vostru de mess sau skype, ceva, ca si noi vrem sa plecam. Sa imi dai si mie niste detalii, ca habar nu avem cum se procedeaza. Adica avem ceva idee, ca deja ne informam, dar as vrea de la "sursa".
Oricum, tot binele din lume sa il gasiti acolo, ca aici nu e chip.
Cu bagajele, eu nu m-as incarca prea tare. Avem niste prieteni care au plecat, si la inceput au inchiriat un apartament gata mobilat. iar apoi, au inceput sa isi cumpere de acolo, pentru ca efortul financiar nu e mare. Adica nu e ca aici, ca tre's a faci economii 5 ani ca sa iti iei un pat fir-ar sa fie! Bafta multa si nu priviti inapoi!
Noi suntem deci fara copil, si e tare bine!
Azi am avut un adevarat program de sambata. Doamna care ma ajuta la curatenie a venit azi, eu am calcat ceva, pana in pranz am terminat. Apoi mi-am dedicat 3 ore de infrumusetare (la domiciliu, fireste, singura), chestie pe care n-am mai facut-o de cativa ani!!! maine am program artistic de manichiura si pedichiura (tot eu personal ma fac bela - inca n-am gasit manichiurista sa imi faca unghiile mai bine decat mi le fac singura!) si de maine incepe colroarea - in fiecare zi cate o oja! Ei bine, asta n-am mai facut de cand eram la mama!!!
Daca ma enervez, ma sui in masina si dau o tura ![]()
Pana acum, singura constatare e ca e al naibii de lata (fata de Matiz :)) ), e al naibii de silentioasa, si consuma mai mult decat Matizul
Iubesc aerul conditionat si CD player-ul (ca Matizelul a ramas fara de la furt) Pana si itsy Bitsy imi vine sa ascult!
hai va pup, mergem sa vedem vreo 2 filme, sa recuperam cat nu e Eliza ca sa ceara desene ![]()
Eliza
iuliana76 spune:

EMMA 

Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o viata frumoasa!!!
Andreea cand se uita la pozele de la mare spune Emma alalata si Diana. Tine minte cu cine s-a jucat pe plaja.
Bine ati ajuns acasa!
Anka, merci mult de oferta, ti-am dat un PM.
Roisin, merci mult de oferta.
Cristina, bafta multa la examen, iti tin pumnii sa iei din prima.
Iuliana
ankalaura spune:

Printesa Emma!

to you!
Sa fii sanatoasa si cuminte iti dorim! Iuliana, sa va traiasca printesa, si sa va faca fericiti in fiecare zi!
Eliza