Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
cristinamh spune:
of, am zis sa astept si eu sa se faca 16 in america, da' fusera fetele mai rapide!!
asadar, de la micutza noastra familie, 

EMMA!!! speram ca ai suflat frumos cele 3 lumanari, da' las ca ne pune mami poze sa te vedem ![]()
si
de la noi!
mami, sa-ti traiasca fata! si daca nu crezi, chiar au trecut 3 ani!!!
iuliana76, nu dau decat sala acum. dar sper s-o iau...
ma, are cineva o reteta cum sa scap de plozi si sa invat?? ca zau ca nu prea imi iese!!
si cum ma simteam prea bine, m=am pricopsit cu o raceala... imi curge nasul, ma doare capul si gatul... naspa e ca nu ma pot trata, paracetamol, faringosept si vic C... sper sa aiba ceva efect ca nu stiu cat rezist asa.
.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mihaela_s spune:

EMMA !!!!!! Sa cresti mare, la fel de frumoasa si isteata! iuliana si alex sa va traiasca printesele, astazi Emma in mod special.
multi de la Diana si Silvia!
iuliana76 sa aveti o vacanta super in Italia. Si o viata la fel in Canada, sa va fie de o mie de ori mai bine decat aici!
la toti, asteptam vesti de pe continentul de peste ocean.
anka sa folosesti cu mare placere(desi vad ca asa e
) masina noua. Si zi asa, 2 luni fara Eliza mai? Io ma gandesc cum o sa stau 2 saptamani fara Silvia, asa greu vor trece...
cristina, bafta multa la sala! reteta n-am din pacate, la mine singura e mama, dar la tine nu merge
.
Mihaela si fetele mele
Sasha.p spune:
La multi ani, Emma, sa fi iubita si fericita alaturi de ai tai !
Mey, ori m-am prostit, ori m-am prostit .... am cautat icon-ul cu Happy Birthday si nu il gasesc.... , dar e luni dimineata e de inteles !
Noi am fost in wee la tara, la niste prieteni si a alergat Sasha de mi-a dormit ieri dupa amiaza de la 15.30 la 19.30 si ar mai fi dormit dar l-am trezit eu ca trebuia sa plecam acasa, am zis ca nu mai doarme noaptea trecuta dar pe la 23.00 dupa baie cerea sa doarma. Chiar m-am speriat, l-am controlat toata noaptea sa nu faca cumva febra.
Anka - sa uzi masina ... Apropo, daca tot esti fara copil, ca sa nu ti se faca dor de Eliza, nu il vrei un pic pe Sasha ?!.... Stai, nu da ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
danat spune:
LA MULTI ANI scumpa Emma sa fii sanatoasa si frumoasa, sa ai parte de multe bucurii alaturi de parintii tai si surioara dulce! 

Iuliana76 felicitari pentru Canada, super miscare! Vad ca aveti o vara plina. Sa aveti concediu placut in Italia!
Ankalaura felicitari pt masina, sa ai drumuri bune si usoare cu ea, sa strabati zeci de mii de km fara nici o problemutza cat de mica!
Cristinamh sanatate multa mai, tu racesti in miez de vara???
Noi am fost in we la tzara sa ne vedem puiul, care a fost foarte lipicios cu noi si dulce fooooc. Mi-e un dor de el de ma doare inima, dar imi dau seama, vazindu-l cat de vesel e si rosu in obraji ca pentru el e de 1000 de ori mai bine acolo decat in Bucuresti. E rosu in obrajori si are buzele rosii, aerul si mincarea cat de naturala se poate, isi spun cuvantul.
Pe drumul de intoarcere am stat peste o ora linga urziceni, la o coada de cativa km din cauza unui accident ingrozitor, care m-a intors rau pe dos. Nu stiu ce e de facut sa le vina mintea la cap oamenilor astora, sa nu mai riste atit de mult, mai ales la viteze mari...uooof!
Hai ca nu vreau sa stric dispozitia subiectului dar, deh, si astea fac parte din peisaj.
O saptamana buna tuturor!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
iuliana spune:
Acum ca mi-am gasit si eu un pic de timp de cind am venit din "vacanta". Ce sa spun, am venit mai obosita de cit am plecat si cu milioane de nervi. Bine ca a trecut si am venit la casuta noastra, ca tare bine mai e. Imediat ce am ajuns ne-am apucat de pregatirile pentru ziua Emmei. Din pacate ea nu a fost in forma cine stie ce pentru ca inca mai este bolnavioara. O apucase diareea inca din Romania (a doua oara
intr-o luna) si nu va spun ce chin pe avion. Si, uite asa, sint deja 6 zile de cind face apa in loc de caca si chiar cu urme de singe (probabil ca i s-a iritit intestinul gros). Vineri am fost la lab. sa ii duc o proba de cacuta pentru analize si o sa sun azi sa vad care e rezultatul. Mititica, ii e frica sa manince orice ca "nu-i bun, fac caca moale":(. Diana are si ea diaree, dar nu chiar asa de grav ca si Emma si, oricum, ea maninca mai bine, probabil ca de aia nu e asa de grav. In Romania Diana a slabit vreo 300g, Emma e la fel de slabuta, iar acum cu diareea cred ca a mai si scazut in greutate.
Petrecerea a iesit bine, un adevarat tambalau si munca. Eu nu prea am stiut ce a fost, ca parca am fost anesteziata de oboseala, dar lumea spune ca a iesit bine. Emma a primit o gramada de cadouri cu printese si bijuuri pentru fetite-printese, iar cind a vazut tortul era sa dea in plins de fericire, la fel si cind a vazut papusica Alba ca Zapada de la Diana, cica
, dupa care jelise in magazin cu vreo zi inainte (o vazuse si nu i-am spus ca o cumpar ca am vrut sa i-o dau de ziua ei). Diana m-a chinuit continuu ca face scandal la lume straina si m-a calarit constant:(, poate si de aia nu m-am relaxat si eu un pic la petrecerea fi-mii, dar poate si pentru ca ma stresez de nota 10 cind dau o petrecere, fie ea pentru adulti sau copilasi. Am facut papita buna pentru parinti si special pentru copii.
Inca mai e dezordine in casa. Si sa va mai spun ca dormim toti 4 in pat ca, dupa o luna de dormit cu mindrele, urla ca disperatele cind le pun la ele in pat. Am mai si dat vreo40$ degeaba pe un pat gonflabil tip castel ca am zis ca poate-poate, o incinta pe Emma si reusesc sa o pun in camera ei. Dar sa ne mai revenim si noi din oboseala si incepem iar maratonul "mutat mindre la ele in camere":((.
Poze de la ziua Emmei aici http://community.webshots.com/album/552327513mbYhSZ .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
iuliana, mai, am ramas eu fara grai cand am vazut poza cu tortul... da' sa-l vezi pe viu...
stii ce m-a distrat cel mai tare
?? cand mancau copiii, parca erau in evul mediu, fiecare nobil cu valetul lui care sa-l serveasca
. f misto!!
si o intrebare... baloanele erau cu heliu?
cat despre restul, gandese-te ca au trecut, ca atatia ani n-o sa mai dai pe-aici, poate revine si lumea la sentimente mai bune. daca nu, ce-ai de pierdut?!
io invidiez mamicile fara copilasi acasa. ca de 3 zile ma chinui sa-mi retez unghiile (de alte bibilituri nici o sansa
), si nu reusesc! azi a fost mama aici, da' zau daca am simtit vreo diferenta...
am fost si cu fata la control, sunt tare tare fericita, a luat aproape juma de kil in greutate. si in plus nu mananca decat ceva fructe, cam la 2 zile. in rest, laptic. nu stiu ce-i cu norocul asta pe capul meu...
alte maruntisuri de pe la dr... o sa facem si varilrixu' in functie de buget, la sf lui aug sau in septembrie. vestea buna e ca e 1,2 mil prin comanda la policlinica, nu 1,7 cum l-am gasit in farmacie...
hai ca ma opresc, ca am mintea risipita.. si iese asa un mesaj dezlanat... ma duc sa hranesc plodu cel mare, si sa-l culc pe-ala mic, care are chef de joaca.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mihaela_s spune:
Noi am fost tare umblareti in ultimele we-uri, am prins gustul ungariei care e aici la o azvarlitura de bat de noi, asa ca am fost in cateva randuri intr-o statiune cu apa termala, iar duminica asta pentru ca a fost rece, am descoperit la Debrecen distractie pe masura(aquaticum, un spa acoperit). Aveti aci poze si poze.
Am uitat sa va spun ca saptamana trecuta am avut si noi serbare.
Eu mai am 3 saptamani pana la concediu, incep deja sa numar pe degete(si pe alea de la picioare, ca azi e gata
) ca nu mai pot!
n-am apucat sa vad pozele iulianei, poate maine.
Mihaela si fetele mele
reby spune:
LA MULTI ANI, draga EMMA, sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Iar pentru parinti, sa le vedeti pe printesele vostre implinite, si sa va aduca numai bucurii.
Ne pare rau ca nu am reusit sa ajungem la intilnire sa ne vedem, dar cum Sinaia nu se compara cu minunatul cartier Giulesti, care se inunda la fiecare ploaie mai taricica, o super invitatie aparuta pe neasteptate ne-a facut sa plecam la munte fara sa ezitam in week-endul respectiv.
irinuca: felicitari, sa iti traiasca printesa-frumusica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare, sa va bucure;
ankalaura: sa stapinesti sanatoasa masina si la cit mai multe drumuri cit mai placute;
pupici speciali pentru vecinutele noastre din Giulesti, Andreea si Emma, daca am inteles bine veti parasii minuntatul spatiu mioritic? Poate mai reusim o intilneala pina la plecarea din tara?
S-a deschis sezonul aniversarilor de 3 anisori,si ne face mare placere sa va invitam la o intilnire la noi-la curte, cind credeti ca o sa fie mai mare gasca, dupa concedii?.
Toate bune,
Reby si David
iuliana spune:
Felicit si eu pe Irinuca pentru noua achizitie:) si pe Anca pentru Chevy !!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
Sasha.p spune:
A fost doar o zvacnire .... Doua zile pe prima pagina .... Nici macar trei ca orice minune .... Ne consolam ca suntem pe pagina 2 si nu pe 3 ca in alte zile ....
M-am sculat cu fatza la cearceaf .... Si imi place la nebunie sa pun puncte puncte, dupa cum probabil ati observat ....
La noi nimic nou, astept cu nerabdare concediul, ultima zi de munca = 4 august, nu stiu daca va fi gata casa de la munte ca am ajuns la fundul sacului si mai sunt o multime de facut, asa ca nu stiu unde vom fi in vacanta.
Sasha tuseste din nou

, tot incerc sa gasesc o vineri in care sa ii fac vaccinul de pana in 3 ani, dar ba am fost noi plecati, in wee asta e plecata pediatra, etc etc
Cine a mai ramas restant la acest capitol, cu vaccinul ?
HAi ca mai vorbim ... ca inca nu m-am trezit ca lumea
pupici
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003