Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
lasa ma sasha, nu mai plange dupa prima pagina. io oricum intru direct din "history", asa ca habar n-am pe unde isi mai face siesta subiectul nostru.
ma chinui acusica sa pun niscai poze cu copiii, sa vedeti ce-au mai crescut puii de bufnita. io nu ma mai satur de ei! cum de altfel nici ei nu se satura unul de celalalt. andrei nu sta fara iris, iris il soarbe din priviri, in parc sta cu ochii pe el ca pe butelie.
reby, multumim e invitatie, cred ca deja devine traditie
.
cred ca tot asa, pe toamna, o sa fie lumea prin bucuresti, si cu intalnirea eu propun sa fie pana pleaca iuliana76 in canada... ca sa mai vedem si noi fetele...
ah, si mai aveam o intrebare (mama ce mi-o iau eu o data si-o data
). a nescut irinuca... cine preia stafeta
???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
Cristina - ( sa vezi ce mi-o iau eu acum ...) o preiei tu din nou ? Ca eu .... doar ma laud ....
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Sasha.p
Cristina - ( sa vezi ce mi-o iau eu acum ...) o preiei tu din nou ? Ca eu .... doar ma laud ....

pai sa stii! o cam cauti cu lumanarea...
si totusi, daca as avea 4 camere si un job bun, mi-ar place. cand eram mica mereu ziceam, daca eram 3, puteam juca elastic...

Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by Sasha.p
Cristina - ( sa vezi ce mi-o iau eu acum ...) o preiei tu din nou ?
Anca si Sasha
NU MA LASA SA MOR DE RAAAS!!!!!!! AR FI BETON!!!Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Sasha.p spune:
Cristina - 4 camere e ok, dar un job bun si 3 copii ...nu prea cred, ar insemna sa ai vreo 2 bone la copii ca sa poti sa iti tii acel job bun, crede-ma !
Eu stau acum sa pun in balanta daca sa accept sa nu postul de director la dir. juridica, pentru ca inseamna si lucru peste program, iar bona inca nu mi-am gasit pentru dupa-amieze.....(apropo, Anka, vreo veste pentru mine ?)
Anca si Sasha
cristinamh spune:
pai ma sasha, da' uiti ca am barbat bugetar?? job bun vreau pt mine, ca de restul se ocupa el
.
da' intai jobu', casa si... daca nu faci tu bb2 poate ma mai gandesc eu
. apoi, mai sunt destule pe lista berzei...(si as enumera, poate le nimere barza de toamna...) de ce te-oi fi gandit tu fix la mine!?
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
dana_ene spune:
EMMA, 

!!!!!!!!!!!
Superba petrecere, asa cum de altfel ma asteptam cu o mamica buna organizatoare.
Frmos de tot.
Iar mandretile de fete, ce sa mai spun... 
Cristina, chiar ca s-au facut mari puii tai
.
Te gandesti la alt bebe ?????????????
WOW ! Bravos !
(Apropo de listutza, la mine modifica-i te rog numele aleia mici, ca-i ROXANA ELENA, nu tot Maria ca sora-sa si e nascuta pe 7.02.2006. Saru' mana !)
Danat, stiu cum e cu dorul ala cumplit de copil, de te doare sufletul...
Drum bun, Iuliana76 ! Numai bine !
Eu pana pe 1 august o sa fiu fara net, fiindca ne schimbam furnizorul.
Asta ca sa stiti de mine.
Si-am pus si cateva filmulete cu Roxana la semnatura.![]()
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Sasha.p spune:
Cristina - normal ca la tine ma gandeam cu jobul ... Si chiar am glumit, sa stii, normal ca iti ajung 2 ....
Anca si Sasha
iuliana spune:
Am pus si eu poze de la studio cu Emma http://community.webshots.com/album/552327513mbYhSZ/3 .
Pe mine sa ma scoateti din schema ca mie imi ajung 2 plozi...adica, poate ca daca as avea vreun meleon de parai, as mai face unul, ca nu as sta cu grija ca nu am bani de scoala. Asa ca e rindul unei prospaturi cu numai cu un copil
.
Diana si-a mai revenit cu cacuta, dar Emma inca face moale. Mama ei de Romanie. De la dr. nu mi-a dat nici un medicament si cica analizele la caca sint bune. Daca pina luni nu isi revine, mai duc caca la analize inca o data. Sint deja 15 zile de diaree si imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Ei, acu' 2 zile Diana a muscat-o pe Emma de 2 ori de tricou (asta mare o zadaraste continuu) si a si tras-o de par si i-a dat si peste mina Emmei. M-a distrat faza, dar ma astept la razboaie serioase:). De luni Emma a inceput la gradinita nou, a plins si luni si miercuri dimineata, dar miercuri la prinz era ok, bucuroasa ca facusera baie in piscina si ca gasise pantofi si o rochie de printesa
. De fapt era in costum de baie si cu pantofi. Azi dimineata mi-a zis ca "Emma pinge a scoala" si i-am aratat poze cu mine de la gradinita, i-am spus ca eram mai mica decit ea si venea jana (maica-mea) sa ma ia si nu plingeam. Azi nu a mai plins la gradi, dar ramasese singurica (eu o urmaream din clasa ca ei erau afara) si imediat a venit o educatoare si a luat-o in brate. M-am bucurat. Oricum, nu a plins mult zilele trecute ca miercuri m-am dus inapoi acasa sa ii aduc costumul de baie si am revenit peste 15 minute si era linistita. O luna de zile cit a stat numai cu noi s-a simtit si tare ma bucur ca am dus-o aici pentru o luna. Din august incepe la cealalta (luni, miercuri si vineri) si din septembrie la inca una (marti si joi numai 2 ore). O sa ii prinda bine sa fie ocupata 5 zile pe saptamina, plus ca martia si joia merg si eu cu Diana la playgroup (clasa Emmei e vis-a-vis de sala playgroupului) de la 10 la 11, iar Emma va merge de la 9 la 11.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
mai, da' ce liniste aici la noi!!!
sa inteleg ca toata lumea a plecat in we??
ca noi am fost la tara, la curte, am zis macar de 2 zile de canicula sa scapam. andrei are parte de o alergatura pe cinste, plus piscina sa se balaceasca, iar noi de o casa racoroasa la somnul de dupa-amiaza. ca in piscina (desi incap) nu m-a lasat sa intru 
.
am gasit cum sa-l fac pe andrei sfintisor in masina... cu un mp3 player. isi da drumul la muzica si priveste pe geam, nu ne baga in seama decat sa-i dam apa.
partea cea mai frumoasa e ca a inceput sa le invete si sa cante si el. nu va ganditi ca si vorbeste, nuuuuu, dar vad ca ureche muzicala are, ca dupa lalaitul lui si cele 2-3 cuvinte imi dau seama f bine ce cantecel ruleaza.
sor-sa e topita dupa el. nu-l scapa o clipa din ochi, si e de ajuns sa se uite andrei la ea ca rade in hohote... e terminata si asta dupa apa, sau dupa orice face fra-su.
dar ce m-a distrat cel mai tare erau chiuiturile dupa pisica. cum vedea cate una sarea aproape de la mine din brate! nici andrei nu se mai bucura asa tare!
ah, si inchei cu mentiunea ca peste doua saptamani la ora asta sunt pe plaja, cu o baie la activ cel putin. abia astept, ca nu mai pot!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)