Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cristina - ce user aveai pe skype ? ca mi l-am instalat la birou (sa vedem cat tine pana ma deconecteaza uratii astia !). Apropo, stii cumva care era userul meu, ca l-am uitat si pe ala si mi-am facut altul. Rozaaaaa, rozaaaaa.............

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Salutare fetele, vad ca discutati lucruri frumoase pe aici. Am mai intrat de cateva ori de acasa dar nu am avut timp de scris.

mi-a placut sb despre personalitatea nazdravaniloir nostri. Si Andrei este f rasfatat și eu ma ințeleg in cea mai mare parte f bine cu el. Daca vrea ceva ce nu are voie, nu primeste sau daca face urat pe afara intram imediat in casa... si uite asa incepe omuletul sa se cuminteasca.

Noi nu venim la intalnire, eu plec la mare cu serviciul saptamana viitoare si iarasi ratam intalnirea

Vacanta placuta !
si zile racoroase

Andrei nu suporta bine caldura, si e nasol

mai vorbim ma duc sa mai lucrez ceva

pe curand sper

E cineva la mare saptamana viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BEY! Anca, userul tau era ancapetre legat.
Eu am tot ankalaura, ia baga-ma in lista skype.

Mihaela_S Sa vizitati si Benidorm! Sa vedeti frumusete. Frate-miu sta in Teulada (in provincia Alicante, sau regiune, judet, cum i-o spune!) Si o sa va mai zis eu de un loc misto, un safari de fapt, care nu e departe, si poti sa mergi sa mangai camilele pe burta daca vrei :) Cred ca le-ar place mult la fete!

Bai, sa nu ploua! Pentru noi e ok varianta cu orele 11.00.
Noi avem serbarea pe 7 iulie, abia o astept, sincer! Nu ca sa vad eu reprezentare, ci ca sa o duc odata pe Eliza la mama! Mai am de asteptat masina, ca si de asta depinde transferul copilului la Constanta. Bai nene, murim de cald, saracuta e transpirata tot timpul (noi n-avem aere conditionate si nici nu stiu daca vom avea curand...) si mai nou, sambata si duminica doarme singura (cred ca se satura de noi peste weekend), dar de luni pana vineri, ma striga (iar eu adorm langa ea). Alteori vine ea peste noi si pleaca ta-su la ea in camera, ca murim de cald...
Hai va pup, ca am un milion de lucruri de facut, ca se inchide luna fir-ar sa fie!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Salutare gashka! Ce de lume, ce s-a inviorat atmosfera, in ciuda vremii.

Cred ca venim si noi duminica, asta daca nu ploua, ca avem carut deschis si nu ne putem expune.

Pup si eu si le urez LMA cu intarziere sarbatoritilor de ieri si pe fetita Irinucai!

Vacanta placuta celor care experimenteaza marea/tzara si racorire placuta mai ales.

Am inceput sa pun filmulete cu baietii aici: www.dropshots.com/mireaf (m-am inspirat de la Cristina, maestra )

Bei, fi-mea vrea pantofi cu toc, c-a vazut ea la magazin. Dupa aia tot ea zice (ca i-am spus noi) ca va purta cand va fi la scoala(a se citi liceu). Dupa care zice ca n-o sa se mai uite nimeni la ea cand o sa fie mare...

Hai ca va pupam
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel(28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, io ma bag iar la prognoza... io zic ca ploua, da' dupa ce plecam noi din parc

nicoleta, vacanta placuta!! lasa mai, ca tot o sa prindeti si voi o intalneala pana la urma!!

sasha, e ori chornoiu, ori hornoiuc... alte combinatii nu folosesc...

danateu, ma gandeam eu ca va intoarceti duminica... da' poate va intorceati in timp util

cu sofatul... is pericol public. rezumat asa din ce-mi zice instructorul... is pericol public... nu prea am idee ce inseamna concret cedeaza trecerea si asigurare la viraj... ca pana nu invat astea doua, nici sa nu ma gandesc sa ma prezint la examen... pana una alta, o sa ma duc sa dau sala. si speram ca dupa ce o iau, la urmatoarea tura sa dau si traseul. sala nu mi se pare prea grea, pe hartie e simplu. la volan e aiurea... da' acus zic io, nu m=o apuca craciunul fara carnet! mai am cateva ore si termin, o sa ma inscriu la examen.
saptamana viitoare cred ca se intoarce si tati acasa, asa ca sper sa am timp de invatat. si normal, sa am cu cine sa ma mai duc in poligon, sa mai exersez... ca prin oras o sa merg cu instructorul. deh, ore suplimentare.. ce sa fac... ca la scoala... elevii slabi, mai baga o meditatie ca sa ia "capacitatea"

si in incheiere, uram "CASA DE PIATRA" LU' FREIA SI LU CAPSUNICA, care azi au primit la primarie hartiutza roz. &

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

am descoperit-o pe raluca!!!!!!!!!!

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetili, dragutili...

Mda, suntem bine, acasa si fericiti....

Multumim mult pt. ingrijorari si scuze ca n-am apucat sa va scriu mai devreme.

Deci:Luni dimineata la 7 m-am internat pt. cezariana si dupa toaleta de rigoare la 9. 30 s-a nascut Ralucutza.
Desi nu s-a vazut nimic la ecografie, pitica avea o circulara de cordon extrem de stransa, fapt pt. care a avut 2 zile mainile si picioarele vinete.
A avut 3200kg si numa 46 de cm.

Am stat in spital 2 zile iar miercuri am si venit acasa.De atunci..doarme incontinuu pt. ca are icter si nu prea are puteri de altceva.

E frumusica (deh..cioara..)si cumintica si mi-e taare draga.
Cu Radu..surpriza totala..nu se mai dezlipeste de ea, o pupa, o urmareste peste tot si e fooarte grijuliu.Sa vedem acum cat il tine.

Am veni si noi la intalnire dar daca e vremea asta..nu m-as risca sa ma prinda ploaia cu pitica pe drum.Vedem

Poze gasiti la noi in album.

Va pup si va mai scriu.

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

irinuca, mei, sa-ti traiasca! o dibuisem deja, ca nu mai aveam rabdare... si m-au dat gata pozele cu raducu! cum sta el si-i numara degetelele... si cele comparative cu piciorusele is f misto!!
cu circulara aia m-a luat cu frisoane! pana la urma, bine ca a fost cezariana mai devreme!!

fuseram la intalneala!!!
acusica pun poze pe contul comun, http://pg.photos.yahoo.com/ph/aug_sept_2003/my_photos, o sa fie album aici! cine mai are poze de pus, sa dea un buzz dupa parola contului...

Mergi la inceput

pusei gramada de poze...
da' nu mai am timp (a se citi pic de somn) sa le redenumesc. asadar, au fost:
iuliana cu emma si diana (inconfundabile!)
sasha cu nazdravanul (in verde)
ankalaura cu eliza (in costum de blugi)
felicia0606 cu alexandru (geaca bleu, pantaloni scurti)
stefi2003, cu cezar (ochi albasti mortali, tricou albastru) si maria (lipicioasa rau!!)
si subsemnata cu cele doua odrasle...

acusica vad ca frate-miu si-a pozat nepotu', in loc sa pozeze copiii... hmmm trb reinstruit copilu!
si uitam sa raportam ca mi-am pierdut odrasla mare... alea 5 minute cat l-am cautat am zis ca innebunesc... am sperat eu sa fie ca data trecuta, cand n-o gaseam pe miruna, si ea era pe topogan, numa' ca fi-miu era la mama naibii, la masinute...
o s-o iau curand razna... unde gasesc bratara de identificare? ceva sa=i pun la mana nr de tf si nume... ca e jale . sau sa-l si tatuez, pt orice eventualitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare, na, sa fiu eu prima!
Ne intorseram de la intalneala, sincer sa spun, mie mi s-a parut una din cele mai reusite! Poate pentru ca vremea a tinut cu noi si nu ne-a topit soarele, poate pentru ca deja pentru mine era a nu mai stiu cata intalneala si deja cunosteam lumea (in afara de Stef2003 si Feli0606, pe care le-am intalnit prima data), sau poate pentru ca deja copiii nostri au mai crescut, si altfel te intelegi cu ei...
In afara de Andrei a' lu' Hornoiu, care nu se putea sa nu fie primul mentionat, care a zbughit-o de langa ma-sa, de a bagat-o pe asta in sperieti ca nu-l mai gasea.
Dansul se carase frumusel de unul singur la masinute.
Eeee, sa incepem cu inceputul... Eu am fost prima! Nu se pune Sasha, care a ajuns primul ca mamica lui, dar s-au dus la dat in masinute. Nu mai spun ca am lasat masineta la mama naibii la Palatul Copiilor. Am trecut pe langa vreo enshpe mii de locuri de joaca, pe Hornoiu o sunam ca disperata din 2 in 2 minute, pana cand am ajuns la fata locului, de care din nou m-am indoit pen' ca nu mai era nimeni.
Deci, am ajuns la locul cu pricina, pe care de acuma il vom numi "La cereale cu laptic", pentru ca Eliza asa i-a spus (pen' ca a fost sponsorizat de Nesquik).
Buuuunn... Cristina imi spusese ca Sasha e acolo, deci iar telefon "Unde sunteti bai?" "Pai la masinute, acuma venim". M-am luat si de o mamica ce se uita la mine mai cu insistenta, ori asa mi s-a parut mie, m-am gandit ca o fi vreuna noua pentru mine.. Ei bine, saraca n-avea nici o vina, da' ea nu venise la intalnire. Am vazut apoi ca era cu o fetita mare, care nu putea fi din gaska de nazdravani.
Buuunnn... Au venit Anca cu Sasha, am stat la o parola. Asta cu moaca de US Army tot invartind niste bete nu de alta, da' ca sa o enerveze pe maica-sa care si asta sta prost cu nervii.
Dupa cateva 15-20 de minute, veni si Felicia0606 cu pletosul ei de Alex.Deja era aproape ora 13.00, si noi ne intrebam unde s-or fi ratacit totusi Cristina cu familia americana, ca ar fi trebuit sa ajunga maxim la 12 jumate...
Si ia-ta-i ca vin, cu alai, de ne-am ingrosat si noi randurile ca aia numa' a intalneala organizata nu semana....Iuliana cu sot din dotare, Emma printesa si Diana surioara plus ca, la familia lui Hornoiu, era si unchiul din dotare in lipsa taticului, si evident nazdravanul Andrei si mititica Iris.Acuma nu v-oi povesti de toata catararea pe scarite si tobogane, dar cert e ca nu trecu mult timp, si Andrei a disparut! Eu n-am luat treaba in serios, mi-am zis ca e pe aoclo pe undeva, dar iata ca nu era chiar asa.... Maica-sa, disperata, gata sa caute niste gardieni sa il caute... Deci le-a luat ceva cautarea, spaima a fost maricica, iar 'fugarul' se dusese de capul lui la masinute....
Din nou joaca, Sasha scosese niste masini, mezinul nostru Alex (al Feliciei) a scos si el un pistol de apa dezafectat (in mod intentionat de catre mamica...) si da-i schimburi si da-i joaca.
Eliza a fost foarte atrasa de gentuta Emmei, care n-avea catusi de putin chef sa imparta, deci s-a pus pe plans. Cu surprindere le gasesc peste vreo juma' de ora, Emma cu generozitate ii daduse Elizei sa cotrobaie in gentuta cu printese, unde gasise nu una, ci TREI magnifice perechi de ochelari de soare! Iata deci cat de schimbatori sunt copiii nostri. Povestea avea sa se repete catre orele 14... cand Eliza, pe care eu nu o lasasem sa isi ia gentuta plina de un milion de maruntisuri, ca doar n-aveam chef sa caut dupa ele prin iarba, dar isi luase in buzunar siragul de margele, Eliza deci ii monta cu rabdare Emmei la gat numitul sirag. Fireste, dupa alte 15 minute n-a mai avut chef, asa ca s-a pus si ea la randul ei pe bocit ca sunt ale ei si ca le tine in buzunar. Emma le vroia la ea in POCKET, dar nu s-a mai putut media conflictul, fiind deja tarziu, si copiii prea obositi. A doua oara intr-o zi observ cat de schimbatori sunt copiii nostri.
Ultima ivita la intalnire a fost Stefi2003 cu Cezarelul ei cu ochi frumosi si mica Maya. Cu tot cu sot in dotare, ca si familia americana de altfel.
Da-i iar alergare, fugi de la tobogan la casuta, de la casuta la tobogan...
Rasfoind pozicile pe care am apucat sa le fac, abia acum observ ca mi-a scapat mica Diana de care mi-a placut tare mult, grasunica si cumintica, manca dragalasa de pe jos ce apuca... Pentru ca am uitat sa va spun, a fost o batalie pe biscuiti si pe covrigei, posesoarea fiind Emma, asa ca mica Diana, avand si ea un biscuit, il mai scapa jos. Inapoi lua ce nimerea.... Nu mereu biscuitul.
Cu ocazia biscuitilor si a covrigeilor, am asistat la o americaneasca lectie de cum se imparte, tati lui Emma explicand serios cum vine treaba cu imparteala,... fata insa neavand nici un chef sa "share" iar mamica dand indicatii taticului "Spune-i mai in romaneste!" "Nu, ca nu stie de 'imparteala', stie de 'share' " Niste draguti, zau, ca mie tare mult mi-a placut de ei...
Finalmente fata s-a induplecat, si a "shared" si biscuitii si covrigeii...
Cam asta am observat eu la intalneala. Toti micutii, niste dragalasi poznasi, Maya o frumoasa pletoasa cu privire expresiva, Iris - cand linistita cand mormaita, Diana - o cuminte, pe cuvant! Asta la capitolul suriori (am uitat pe careva?) Iar cei mai mari niste mici neastamparati (in cap de lista Sasha, care a tras si niste fetite mai mari de par sus, in colivie...), urmeaza Andrei 'fugarul', si gata lista de neastamparati, ca Alex, Cezar, Emma, Eliza, zau ca au fost cumintei... Doar fugareala de rigoare... Am uitat pe careva??
Asadar va dau link pozele de la noi incepand de la nr 1 pana la nr 34....
Intalneala din Tineretului
Inca o data imi pare rau ca nu mi-am dat seama, si chiar n-am prins pe toata lumea..
La mine poze de grup nu sunt, ca n-am avut tati in dotare... Le astept de la voi.
In incheiere spun ca ne-a apucat ora 15.00 in parc, ceea ce n-as fi crezut vreodata, asa ca Anca mami de Sasha a fost draguta si ne-a dus pana unde am parcat noi (acolo, la mama naibii), si Eliza mi-a adormit in doi timpi si trei miscari in masina pe care o uitasem descuiata de graba si nerabdare, da' acuma a fost totul ok, ca pe casetofon nmi l-au frat hotii acum 2 saptamani sau 3, deci am gasit-o descuiata, dar intreaga.
Si va pup asadar, aceasta a fost intalneala de la locul numit "Cereale cu laptic" si ma duc de ma dezbrac si sa mananc, ca mi-e o foame de mor!
S-am incalecat p-o sa, si v-am spus povestea asa...
Sper ca sunt prima, sa nu fi scris careva inainte ca va mamanc!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput