Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

reiau aici "circulara" trimisa pe mail...

, duminica e intalnire.
am vb cu iuliana, trenul lor ajunge in jur de 11 in gara de nord, deci pe la 12 max sunt in parc.
cine e liber si nu are alte planuri, intalnirea e www.geocities.com/hornoiuc/tineretului.bmp" target="_blank">aici
sunt doua locuri de joaca, unul cu reclame la nestle, si unul mai incolo , 50 m. celalalt parca pare mai la umbra decat cel cu nestle, unde ne-am intalnit data trecuta. daca asa este, si nu ma inseala memoria, propun sa ne intalnim acolo.
ora de venire, ca de obicei... fiecare cum poate sa ajunga. noi personal ne vom duce de dimineata, si stam toata ziua, ca oricum e mai bine in parc decat in casa. dar daca reusim pe la vreo 11 sa ne strangem, ar fi perfect. si iuliana ramane pana la tren in parc.

noi ne utilam cu paturica si masinute, ca sa stea zgatia mare cuminte.. zgatia mica oricum sta in carut.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

raport...

sisi e la mare
elena-teodora nu e in bucuresti
tigresa nu are copil . e la tara
stefi2003 e cu copiii in tara si incearca sa vina

asadar cine vine???
astea sunt raspunsuri de pe mail...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Salutare popor!
Ca tot se striga adunarea, noi nu vom ajunge nici de data asta, deoarece il ducem chiar simbata pe Raduc la tzara la mama. Macar el sa simta mai putin canicula asta. Ne va fi foarte dor de el, o simt de pe-acum, insa daca avem posibilitatea asta, cred si sper sa fie mult mai bine pentru copil.
Mi-ar fi placut sa o revad pe Iuliana si pe fetitze, dar si pe voi toate, insa asta este! Sper sa va vedeti si sa fie vreme convenabila!

Saptamana viitoare noi suntem din nou nasi, vom boteza baietelul unei prietene, il cheama David Andrei si e un scump si un cumintel.

Sasha.p cum a fost la nunta din 13 mai? Nu pui si tu pozici? Si de la mare...

Oana-noemi ne-ai amenintat de o luna cu niste poze, ne e dor de grasunul mic! haideee!

Dana-ene, Mihaela_s sunt tare scumpe si istete fetele voastre, sper ca notati "perlele" spuse, e asa frumoasa perioada asta cand sunt asa "intelepti" si atenti la tot.

Ankalaura felicitari pt masina, sa ai parte de ea fara nici o problema si sa faci mii si mii de km cat mai placuti!

Cristinamh cum mai e cu scoala? Mai ales pe caldurile astea?

Mireaf pupici frumosilor gemeni si Alexandrei, eu ti-am mai spus, jos palaria in fata ta!

LA MULTI ANI tuturor picilor si parintilor care-si serbeaza azi ziua numelui, sa fiti sanatosi si fericiti!

Irinuca sa iti traiasca minunea a doua, sa fiti sanatosi si plini de noroc!!!!! ( am inteles de la Tango ca a nascut fetitza si ca sunt bine. nu stiu mai multe detalii)

hai salutare si numai bine!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi nu avem ce sa scriem mai ales ca tot timpul liber care-mi ramane e ca sa plang de dorul fetei. E la tara de 2 saptamani jumate...si nici nu o sa o aducem prea curand...Caldura mare, mon cher, caldura mare...la bloc
Dar...sa nu uitam, ca azi e o zi importanta in calendar si ca trebuiesc sarbatoriti ai nostri nazdravani care poarta amprenta Sfintilor Petru si Pavel.
Asadar, La Multi Ani si Sa Traiti cu Numele, pentru nazdravanii:
Petra
Radu Petru
Silvia Petra

...si tuturor celor care poarta acest nume...

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Bine, mey, mai avem o membra in gashca, fetita irinucai, si noi nu stim nimic ! Irinuca, sa va traiasca fetita si sa fiti sanatoase !

Danat - am pus cateva poze de la serbare si una de la mare, dar mai pun, abia acum am pus mana pe stick-ul cu poze si le mut de pe unu` pe altu`. Poze de la nunta ... sunt fara Sasha, numai daca vreti sa ne vedeti pe noi la 4 ace, eu fardata si coafata (ca pana acum nu mai vazut asa), ca de .. eram nasha !

Eu nu stiu inca daca sunt in buc. duminica, dar daca nu plecam venim sigur.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

da mai sasha, si io tot asteptam vestea, credeam ca a amanat cezariana...
am sunat acusica, sa urez LMA sfintisorului de frate mai mare, raluca ioana e deja acasa, si irinuca alapta. a ramas sa vb cand are ea timp.
dar sunt bine amandoua!

deasemenea, uram LA MULTI ANI! si celorlalti 2 sfintisori de zi! si o pt silvia.

danat, pai vino mai fara raduc... daca iti e dor de noi iti dai seama, stai la barfa fara grija...

alte vesti...
Anny incearca sa vina
roisin e singura si-si face inca curaj sa apara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cristinamh cred ca ti-e neuronu' prin vecini rau sau te-au obosit mult chestionarele si sofatul....cum zici sa vin io la intalneala, daca simbata plec sa duc copilul la tzara??? Adica eu ma duc simbata , il las ca pe un geamantan si plec? HA! Iti dai seama ca stau pina duminica (as sta macar o saptamina cu el sa-l vad cum se mai obisnuieste, da' de unde atita concediu?).
Asa ca de-aia nu poci!

Da' sper ca macar sa va adunati gashka mare si jmekera si sa va fie bine!

Pup!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim de urari! Spunem si noi tizei si lui Radu-Petru cu ocazia zilei onomastice. si un bun venit in gashca surioarei Raluca!

sasha mergem pe costa blanca, undeva intre alicante si valencia(torreviejo). Vom merge cu avionul si deja am emotii de comportarea silviei, de diana n-am treaba, ea a suportat foarte bine anul trecut.

silvia a mai scos azi o perlutza...e topita dupa masini, stie deja cateva marci, de fiecare data cand mergem cu taxi(cam de 2-3 ori pe saptamana) spre casa, de la camin, ca e departe, ma intreaba "cum o cheama pe masina asta?"...eu ii spun si ii arat simbolul pe volanul masinii. Ei, alaltaieri n-a mai fost nevoie sa-i spun, s-a uitat singura si a zis:" asta-i volgaben (volksvagen)mama!" de l-a lasat masca pe sofer. iar azi imi spune ca ii plac tractoarele, ca au coada si transporta nisip cu ea.

Intalneala placuta va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi si suriori!

Iacata, ca am zis ca reusesc sa scriu pina in 12,00, si am intirziat un pic, uram "La multi ani" cu multa sananate, bucurii si noroc, pentru toti sarbatoritii de Sf. Petru si Pavel.

Urari speciale si pupici de la David pentru Irinuca si fetita ei, sa fiti sanatosi si tot binele din lume!

Noi o sa fim in Bucuresti duminica, asa ca cel mai probabil suntemla locul de intilneala functie de cheful lui Davidutu dar si de vreme, adica cit mai devreme.

Concediu placut si vreme buna pentru cine pleca deja in concediu, si sanatate pentru burticelele bolnavioare.

oana_noemi: cred ca Erik cu David sunt ca si frati, pentru ca ne chinuim de la intarcat cu mincarea, si pare din ce in ce mai mofturos, la vaccinel mr. dr, ne-a spus ceva de 13 kg, dar cred ca stie ca il innebunesc cu subiectul asta, asa ca a zis ca e ok;

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Uite ce zice despre vreme in wee :

" Meteorologii avertizeaza ca, in urmatoarele trei zile, se vor inregistra ploi abundente, vijelii si caderi de grindina, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor.
Au fost transmise avertizari catre prefecturile municiului Bucuresti si 35 de judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Valcea si Vrancea. Astfel, in intervalul 30 iunie-2 iulie, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in Maramures, Crisana, Banat, Transilvania, Oltenia, Muntenia si in zona Carpatilor Orientali si se va manifesta prin averse, descarcari electrice, caderi de grindina si intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie.
Ploile vor avea si caracter torential. In intervale de pana la 12 ore, cantitatile de apa vor depasi 30-40 l/mp si izolat 70-80 l/mp. Pe suprafete restranse, cu probabilitate mai mare in sud-vest, sunt posibile cantitati de apa de peste 100 l/mp."

Deci : daca nu ploua asa de torential cum se anunta venim si noi.
Ce facem daca ploua ? Ne bagam intr-un loc de joaca pentru copii ?

Mihaela_s : sa nu ratati vizitarea celor doua orase ca sunt superbe, mai ales Alicante.... unde muntele se "prabuseste" direct in mare si aleile din centru sunt flancate de palmieri imensi ... o nebunie...
Iar in Valencia e rost de cumparaturi, au si plaja frumoasa ...
Daca mergeti cu avionul, acolo puteti inchiria o masina sa va miscati intre orase (daca aveti chef de plimbari, altfel stati cu burta la soare !). Sa va distrati bine, sa va bronzati si va sa odihniti !Ca incepe un nou sezon de munca (bleahhhh).
Cu intarziere uram si noi sarbatoritilor LMA !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput