Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 27
liliac1 spune:
Revenim si noi dupa ceva vreme de haladuiala...sa uram in primul rand un "La Multi Ani!!!" din suflet pentru toti copilasii pe care i-am ratat in ultima perioada. Imi pare tare rau ca nu am putut sa o fac la momentul potrivit
dar sper sa ma revansez.
Foarte frumos si ca ati reusit sa va adunati pe 17 sept. asa cum fusese planificat. M-am uitat la poze, dar din pacate nu s-a reusit strangerea unei gashti ca in alti ani. Banuiesc ca nu e timpul pierdut.
Vazut-ai si pozele cu Raduc! Mai, danat, frumos baiat mai ai! Ca sa nu mai comentam ca seamana cu mami a lui!!!
Noi am inceput gradinita...si pentru ca eu am umblat pe alte "meleaguri" n-a avut cine sa se ocupe de tot ce insemna dosar de "medicale" a lu' fii-mea, asa ca am tras ceva alergatura, stat la cozi ca doar intr-un singur loc din galatiul asta se face coprocultura, ia rezultate, du-te la medic sa-mi dea aviz epidemiologic, stat la cozi, ca asa e frumos la noi...fara coada nu se poate rezolva nik...Numai ca in we Andra mi-a facut febra, asa din senin. Fara muci, fara stranut. Doar temperatura 38, 38 cu 1. Iar la medic, cica n-are decat un pic de roshu-n gat, da-i cu panadol...si-un antibiotic daca este nevoie...numai ca azi dimineata era si formaita (si totusi nu avea mucishori) si i-au aparut si niste bubite mici rosii, ca o sudamina. Eu ma gandesc ca poate o fi de la faptul ca a avut temperatura si o fi transpirat...
Am dus-o din nou, la gradinita (ieri am umblat pe la cabinete medicale) si am avut surprize...fii-mea nu se mai desprindea de mine, nu voia sub nicio forma sa intre in clasa, degeaba au imbiat-o ba cu desene animate, ba cu jucarele...nu si nu!!! Eu eram in intarziere, tat-su batea usor din picior a semn de "fa ceva si hai!!!"...nu stiu ce-a convins-o pana la urma de a intrat...si noi ne-am facut nevzuti intr-o secunda. Acum am sufletul indoit, dar sper ca o sa fie bine.
Sa aveti o zi buna!
dana_ene spune:
Danat, frumos mai e Raduc al tau.
Ce bine-ti seamana
!
Liliana, si noi... tot cam asa... ma refer la gradinita.
Ieri, a fost cum a fost, adica ceva plans fara lacrimi dimineata, dupa care la pranz copilul era fericit si multumit.
Asta-dimineata, insa, m-a intrebat cu uimire de ce trebuie sa mearga si azi la gradinita ???
Despartirea de data asta a fost urata foc, cu lacrimi de crocodil, cu urlat ca vrea acasa, cu agatat de pantalonii mei. A trebuit s-o desprind de mine ca sa pot iesi afara
.
Of... Doamne !
Acum stau ca pe ghimpi, astept sa merg s-o aduc acasa... Mi-e groaza...
Ceva poze de la eveniment AICI.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
danat spune:
La multi ani pentru Alex al feliciei, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai mult noroc!
Fetelor, multumim de aprecieri, ma bucur ca nu-l vad numai eu - gaina
- frumos pe Raduc! Sper ca, in timp, sa dezvoltam si alte calitati muuuult mai importante pentru viitorul unui barbat ![]()
Vreau si eu sa felicit, in mod oficial, aparitia unei noi gravidutze in grup, si anume Tango/Victoria, mama de Darieza scumpa. Sa ai sarcina usoara, sa iti fie bine si sa vina bebedoiul sanatos si norocos!!!!!!!!! 

Mai da si tu un semn de viata ca mi-e dor de voi!
(sper ca nu m-am trezit si eu ca musca si sa fii fost felicitata de-acum mult timp, ca acum am vazut icon-ul de gravidutza pe lista copilasilor)
Toate cele bune tuturor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:

ALEXANDRU!!!
inca o data, ca noi puparam baietu' si sambata!!
apropo fetele, a avut feli petrecere pe cinste la boom land... spre marea noastra surpriza, dupa 3 ore de sarit in gonflabile, piticii ar mai fi stat. oare in cat timp obosesc!??!
asta mi=a dat o idee, sa ne reunim la un loc de-asta de joaca acoperit... nu mai e imp nici vremea, e si INGRADIT
, ca sa nu stam ca mangustele cu ochii dupa copii...si am putea sa stam s i noi de vorba... ce ziceti???
danateu, iconul e nou pe lista
numai ca proaspata graviduta inca nu a avut timp sa intre.. mi-a ciripit mie o pasarica cum ca e gravi... da' daca isi facu tango curaj, nu-ti faci si tu
??
bai, io-mi gatui barbatu'... n-are chef si pace sa se duca acum, in al 13-lea ceas, sa vada ce locuri mai sunt libere prin gradinite!! ca ce atata graba, ca doar stau eu acasa cu el. numa' ca andrei .. i s-a pus pata... in fiecare dimineata cere la gradinita. unde sunt copiii, gata, se cheama gradinita. sper sa nu fie si la noi ca la buzau si la galati, da' hai, ca o sa-si revina copiii... mie mi se pare imposibil sa nu-ti placa la gradinita! na, fuse cea mai frumoasa perioada din viata mea
.
dana_ene spune:
Felicitari lui TANGO
! Bravo !
Cris, asa e. Langa Oana e Luca, iar in carucior este Ilinca.
Roxana mea e marisoara
. E absenta din poze fiindca era la bunici
.
dana_ene spune:
Azi am luat-o de la gradinita tot vesela.
Doamna educatoare mi-a spus ca "n-a mai plans mult dimineata", dar o alta mamica cand a vazut-o pe fii-mea si-a amintit de ea ca fiind fetita care "a plans MULT dimineata". Of !
Cei de la gradi mi-au spus ca a mancat, dar am intrebat-o daca ii mai e foame si-a spus ca DA si a mai mancat cam 1 ou si jumatate cu branza rasa.
Cica domnisoara mea nu accepta sa o ajute cineva sa manance. Am intrebat-o de ce si mi-a spus ca "ea e fetita mare"
. Normal ca educatoarei ii convine sa o vada ca mananca singura, dar numai Dumnezeu stie cat da pe ea si cat baga in gura.
Maine mi-am propus sa stau mai mult de vorba cu educatoarea si cu ingrijitoarea.
Insa deja vad o schimbare in atitudinea ei.
De cum a venit acasa mi-a cerut voie sa mai stea putin si sa se joace cu papusile. Si-a stat aproape o jumatate de ora, fara sa se plictiseasca, jucandu-se cu ele si vorbind singurica.
De obicei nu se juca singura mult timp, se plictisea repede si ne solicita sa participam si noi.
Alexandru !!!
danat spune:
Cristinamh daca ar depinde numai si numai de ce imi doresc eu.....
Cat despre loc de joaca acoperit, stiu ca se deschisese anul trecut unul vis-a-vis de Protv, am fost de vreo 2 ori, le dadea la pitici o cutiuta de laptic din acela aromat nemtesc, e ok si ca forme.
Acum depinde de perioada si de programul fiecaruia.
Cred ca avem toti o viata asa de incarcata, ajungem seara storsi de la servici si ne asteapta ale casei (gatit, spalat, ordine, calcat si alte placeri de-astea), incat in week-end abia abia iti rezolvi restantele de peste saptamina. Nu stiu cum reusesc unii sa se odihneasca in we, ca eu nu am mai "patit" asta de nu mai stiu cand 
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
mihaela_s spune:

Alex!!!
Cat mai putine lacrimi copilasilor boboci de gradi. Deh, noi suntem veterane, curajoase si parca nici n-ar fi fost vacanta, asa bine s-a reintegrat.
danat, sa-ti spun cum facem noi: cu catel-purcel, ne imbarcam in masina si plecam...oriunde...la o baie cat a fost vara, la munte acum ca s-a mai racorit si nu ne mai putem balaci. E drept ca de multe ori luni n-am nimic de papi, ajung seara acasa si bucataresc, dar stiu ca m-am relaxat putin. Iar la curatenie si calcat rufe am o tanti care ma ajuta(vorba vine, ca ea face tot, vine cand nu suntem acasa) de 2 ori pe saptamana, altfel simteam ca o iau razna
.
Felicitari tango pentru burtica!
Mihaela si fetele mele
ankalaura spune:
Off, ma inscriu si eu in gasca disperatelor fara timp! Am si eu o tanti care ma ajuta cu curatenia in 2 in 3 saptamani. Daca m-ar tine buzunarul mai bine, as chema-o mai des, si i-as pasa si niste calcat, ca am deja 3 munti si cresc! Si deocamdata Eliza nu e acasa! Din octombrie nu stiu ce ne-om face.
DanaTeule - sa iti traiasca baiatul ochios! Cat despre tine, nu glumesc deloc (si sa stii ca eu nu fac de obicei complimente), dar parca intineresti. Pe cuvant! Ori ca erai tu fericita, cu baietan de 3 anisori!
Ps - nu mai stiu cum ii spune salii aleia, ai si site, dar nu il mai gasesc, fir-ar sa fie. Nu iti imagina insa ca e ceva elegant. Nu stiu daca au dusuri - cred ca au, dar eu n-am facut niciodata dus, ca mergeam mereu cu masina, si fiind aproape de casa preferam sa ma igienizaz in cada mea... Era insa ieftin (parca am platit eu 600 de mii pt o luna - la aparate? Apoi, datorita prezentei Elizei am lasat-o balta. La aparate faci mult pe langa ele, trage sefu' de tine - il cheama Dragos. Nevasta-sa e cu aerobicul. As fi vrut sa merg la step aerobic, dar timpul nu imi permite fir-ar sa fie! - cred ca am sa incerc din nou din octombrie incolo)
La fel Feliciei - sa traiasca Alexul si sa fie sanatos! Am auzit ca a avut petrecere grozava la saltelute.
Mai, dar l-am uitat pe Sasha! - Pai bine dom'le, daca nu va mai vede omu;' si nu va mai aude cu secolul! Noroc cu lista de pe prima pagina! Hei! ce face nazdravanul? Mami Anca, l-ati serbat la gradinita??
Noi, cu gradinita, stam bine. Abia in octombrie o voi aduce pe Eliza, ca asa suna programarea. Am fost insa vineri la deschidere si Eliza nu mai vroia sa plece. I-am luat un rucsac fain, a plecat cu el in spate. Ne-am intors, am fost in parc, ea cu rucsacul dupa ea. A plans cand a plecat iar spre Constanta, dar ce sa facem? Asta e.
In urmatoarele 2 sapt, trebuie sa ma apuc de niste curatenie, mai degraba ordine decat curatenie. O sa plec dupa ea la sfarsitul lunii, si cred ca revin chiar de sambata, ca imi va ua o zi sa ii desfac bagajele. La inceputul lui octmobrie mi-am luat 3 zile de conced, ca sa stau cu ea in primele zile de gradinita - o sa va explic eu de ce ![]()
Sper in zilele urmatoare sa reusesc sa mai vad din poze (am reusit numai ale Danei Teu)
Va pup, ca ma duc sa vad un sfert de film si la nani
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza