Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 26
cristinamh spune:
hehe, azi nu avem sarbatorit!
asa ca intram sa anuntam ca noi vom fi sambata viitoare la baby expo, la 11... au tras-o pe iris la sorti la bebelusii care merg de-a busilea...asa ca ne prezentam la concurs! in restul tipului, probabil cat bantui io prin targ, andrei o sa fie la locul de joaca. daca apareti, sa ne faceti galerie. sau sa va uitati pe la locul de joaca dupa noi!
reby spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii Sebastian, Heloise, Andrei Cosmin, Elena-Teodora, Timea Christiane , si in avans pentru Andrei-Calin si Radu Stefan, sa creasca mari si sanatosi si sa aiba noroc.
Cum ramine pentru miine, va asteptam la noi?
Toate bune,
Reby si David
reby spune:
Revin cu adresa : Giulesti 218, si telefon: 0723244855 (daca cineva are vreo nelamurire pe drum), si va asteptam cu drag miine.
Toate bune,
Reby si David
cristinamh spune:
si aici sunt gata pregatirile... pentru noi n-am luat decat bautura si covrigei, altceva nu am timp. ca ma incurca tortul de maine... il iau la 10, 10.30. sper sa arate cel putin la fel de frumos ca cel de anul trecut!
nu stiu anul asta cat va fi de mare adunarea, dar daca nu veniti macar dati un semn sa nu asteptam in zadar.
freia nu ajunge, capsunica are febra
elena-teodora nu mai vine, si-a facut alte planuri.
atat stiu acum.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dana_ene spune:
RADUC
ANDREI CATALIN 
Intalnire cat mai reusita !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
cristinamh spune:

ANDREI CATALIN SI RADU STEFAN!!!!
sa cresteti mari si voinici!!
acum am reusit sa punem pozele... aici
pezenta: noi, cu catel si purcel, ankalaura, tigresa, irinuca si reby. in poze, bb mic-mic e raluca, bb mai maricel, iris. singura fetita mergatoare e eliza. cel 4 baieti smecheri, radu, david, horia si andrei. si au reusit sa nu se certe prea tare, ba chiar sa sufle si lumanarile!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Sasha.p spune:
La Multi Ani uram si noi tuturor piticilor sarbatoriti de luna aceasta, eu abia azi m-am intors din nou la servici.
Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire, dar in wee nu am fost in Buc. Sper ca v-ati distrat bine, am vazut cateva poze.... cat de mari s-au facut copiii astia !! Ma uitam si la Iris, parca acum era si ea cat Raluca mica ... Oricum sa ne traiasca toti si sa fie sanatosi !
Apropo ... sper ca nu ne-ati uitat, suntem tot noi
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
danat spune:
Buna dragilor! Iaca am facut si noi 3 anisori! Va multumim pentru urari si va dorim si noi aceleasi lucruri de bine!
Am serbat in cadrul cat de cat restrins, copiii s-au simtit ok, Raduc a primit multe cadouri, care mai de care mai frumoase, ce mai, a simtit ca a fost o zi deosebita pentru el!
Am pus si cateva poze la:
http://family.webshots.com/album/554201611MyipHE
Va pupam,
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
mihaela_s spune:

Radu si Andrei!!!!!
Sa va creasca puii mari, cuminti si sanatosi!!!!
danat, raduc e un "mumos"
!
Mihaela si fetele mele