Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Buna la toata lumea!
Nu am mai intrat de multa vreme pe forum, dar trebuia neaparat sa spunem si noi LA MULTI ANI! nazdravanilor de august-septembrie 2003.
Asadar sa cresteti mari si frumosi si sanatosi alaturi de parintii care sunt asa de mandri de voi.
Va pupam dulce pe toti

Felicia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Din categoria cine mai e si Oana asta, hop si eu!
Am fost plecati intr-o minivacanta in Bulgaria la Nisipuri, superb!
Am pus si cateva poze noi.
Erik vorbeste, vrea sa bea numai lapte si numai cu biberonul, alta mancare nu-i trebuie, ii plac tare mult trenuletele si toata ziua intreaba "da' ce e aia?".

La multi pentru Daria si Andrei sa cresteti mari si sanatosi. (scuze de intarziere)

Am vazut pozele lui Andrei si mi(au placut mult, pe iris as fura-o la mine.
Cristina, unde ai gasit trenul de pe tort?
Eu nu o sa preiau stafeta cu bb2, ca nu ma simt in stare, jobul meu actual ma epuizeaza, plus ca material nu-mi permit.

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Da, si noi din aceeasi categorie... dar cu serviciu de 10h/zi si cu caasa si copil inca acasa sau cu mine la scarbiciu, sincer nu mai pot... Am fost la mare la sfarsitul lui august si dupa 8 zile nu imi era clar daca a inceput sau tocmai s-a sfarsit concediul... Si cum nu mai pot pleca pana undeva prin oct nicaieri iar Alex merge la gradi din sept, anul asta pas la concediu. Vorba sotului meu am sa il duc la gradi si apoi repede acasa sa dormim!!! Of, vreau sa dorm si eu cateva ore in plus! Macar una! Va rog!

Nu in ultimul rand: La multi ani tuturor nazdravanilor nostri dragi si frumosi si mamicilor lor si bineinteles si surioarelor si fratiorilor lor!

Pa, va las si sper sa va regasesc cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI SARA si ALEX !

LA MULTI ANI MARIIlor care se sarbatoresc astazi !

Adevarul e ca 2 copii te epuizeaza, dar sunt si minunate clipele cand ii vezi impreuna.
Fetele mele se iubesc si pentru asta multumesc lui Dumnezeu.

Oana mi-a facut saptamana trecuta un pocinog .
S-a lovit cu fata in usile debaralei (juca sotron cu taica-sau pe holul de la intrare ).
Rezultatul a fost nasul umflat si vanat (noroc ca nu s-a spart), buza sparta si umflata si o unghiuta invinetita.
Noroc ca n-a fost mai rau.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI, pentru sarbatoritii zilei: Sara Andreea si Alexandru Michael, si pentru toti nazdravanii si nazdravanele cu numele Sf. Marii!

Si pentru ca plecam in vacanta, uram de pe acum multa sanatate si bucurii pentru toti sarbatoritii lunii August, sa creasca mari si sanatosi si sa aiba petreceri frumoase la aniversari!

Pupici si toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

LA MULTI ANI! la toti nazdravanii din grupa voastra!

si LA MULTI ANI DE SFANTA MARIA! pentru Cristinamh

si la toata lumea cu acest frumos nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

"La multi ani!" tuturor Mariutelor si Marianilor, sa aveti parte numai de bucurii in viata! De asemenea, "La multi ani!" nazdravanilor ce au implinit luna aceasta 3 anisori!
Si noi de-abia am venit din concediu; am fost mai intai la mare, apoi la munte, iar eu azi, in cea de-a doua zi de munca dupa vacanta de vis pe care am avut-o, sunt terminata. Mai vreau!
Acu' ma duc la treaba, ca am inceput in forta, dar revin curand!
Va pup, georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cine mai are vesti despre mamicile noastre gravidute ?
Irinucaaaa, cum e ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Reby, Cristina, va multumim frumos pentru urari.

Ma bucur cand cineva isi aminteste de noi, e drept ca nici nu am mai aparut pe aici de fff multa vreme.

Numai bine!

Va pupam, Ancuta si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

buna tururor! pe mine ma mai tineti minte?

Vreau sa spun la multi ani tuturor nazdravanilor de august-septembrie, mamicilor, fratiorilor si taticilor lor!

Noi acum ne pregatim pentru ca maine e ziua lui Stefan, promit sa revin cu noutati despre noi si poze de la petercere!

Pupicei!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput