Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si noi abia am revenit din concediu si vroiam sa spunem LA MULTI ANI "colegilor" de luna august care fac 3 anisori, sa cresteti maaari, sa fiti cuminti si sa ii bucurati pe parintii vostri mereu!
Pupicei multi,

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

multumedsc pt urarile de mariutza!!

incepem si noi cu urari, pt capsunica si cezarica!! ca creasca mari si frumosi!!

aseara am aterizat de la mare... 13 zile... da' vorba lu carmen... azi nu stiam daca descarc masina sau o incarc!
parca totusi nu a fost asa rau. mai rau a fost anul trecut cu andrei decat anul asta cu amandoi! si am fost si doar eu cu tati, unchiuletul nu ne-a insotit.
am plecat cu stangul, pe ploaie torentiala, de nu stiam ca sa bag in masina ce sa leg deasupra... dar am ajuns direct la plaja... andrei s-a dat jos din masina, dezbracat si direct in apa...(tati cauta loc de parcare), iris a inceput sa planga cu suspinuri de la zgomotul valurilor.
pozele le-am pus pe yahoo, trb sa scriu si "legenda", dupa cum se vede copiii n-au iesit din apa. iris era disperata, voia numai sa fie tinuta de mainis i sa mearga pe mal, frica i=a trecut repede. andrei a stat mai ceva ca ratele. cum noi intram pe rand, andrei intra si el... pe rand cu fiecare.. adica pe mal statea fix 2-3 minute. de la atata apa s-a stricat la stomac, ne dregeam cu furazolidon. ca smecta n-a vrut sa bea, in schimb furazolidonul il rontaia...
cu mancatul am stat prost. adica ne stia toata lumea cat fugaream noi copilul la terasa. nu voia decat laptic dimineata si inghetata. in rest, toate se bagau pe gat fortat. am apelat si la jandarmi , patrulau aia toata ziua, si l-am amenintat ca-l dam sa-l bage in duba. mai tinea nitel amenintarea. mai ales daca se nimereau aia la masa.
iris suge in continuare. cum ma vede, mancare scrie pe mine. din borcanasele de fructe manca maxim 100g, niciodata nu-l termina. maine ma duc cu ea la control, sa vedem cat a luat in greutate, si sa ne apucam si noi de diversificat copilu'. doamne, ca tare bine a fost pana acum... imi pare rau, parca vad ca se termina si perioada fara rusi cand incep diversificarea. numa' fi-mea sa manance, ca in rest le-om descurca noi.
ne-am intalnit si cu irinuca&co, am vazut si gandacelul mic de ralucutza... care drept sa spun e raducu la dimensiune redusa .
of, jeleste fi-mea.
pauza

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia0606 spune:

Dragi copii,

Pe 16 sept, facem mare petrecere mare la Boom Land. Cine are chef de topaiala pe saltele si pe tobogane este asteptat la ora 17 langa Palatul Copiilor din Tineretului. Veniti?

Va asteptam pe toti!
Alex si mami

PS - avem si !!!

http://www.babiesonline.com/babies/a/alex2003
http://community.webshots.com/user/felicia0606

Mergi la inceput

gata, am reusit sa pun si ceva www.dropshots.com/new.php?userid=92108&cdate=20060819&cimg=0" target="_blank">filmulete.

felicia, nu promitem, dar 90% suntem acolo.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

SASHA
CAPSUNICA
CEZAR

Cristina, am vazut pozele, am vazut filmuletele... nu m-am mai saturat.
Sunt SUPERBI copiii tai. Andrei e un nazdravan, iar Iris e minunata. Ce mare s-a facut, ce grasunica e, ce-mi placeeeeeeee !
Si Raducu e tare frumusel. Iar Ralucutza e o mica papusica !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

HORIA si STEFAN!!!
uite ca azi avem 2 nazdravani! asteptam poze

cred ca sunt restanta cu un raspuns... trenuletul de pe tortul lui andrei l-am luat din carrf. aveau si in cora, un pic mai scump. la articole de petrecere, lumanari... ca de fapt vagoanele asta erau, suporti de lumanari.

io mai am nitel si innebunesc aici de cald, copiii nu dorm, nu mai spun ca-s cam rasfatati de la mare. ca na, io stateam cu iris in brate si andrei cu ta-su. asta faceam toata ziua. iar acum am doi plozi maraiti si treaba in casa, si cum nu ma lasa...
ah, nu mai zic ca iris se culca la 9 si se scoala la 6,30 - asta asa, in linii mari, ca se mai trezeste noaptea, si eu sunt obosita moarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Stefan
Horia

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Asteptam pozici de la petrecere.

Cris Bine ai revenit!! Azi am ce face ...de vazut poze, filmulete...Off, Doamne, ce mi-e dor de mare!!!
Noi...doar murim de cald, am avut o pauza de "bunica" asa ca a trebuit sa ne descurcam cum s-a putut cu copilul din dotare, ba luat la servici, ba apelat la unii si la altii, dar ne-am descurcat in cele din urma.
Va doresc o zi buna si...racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pupam si noi, cu intarziere, toti sarbatoritii, cu zile de nastere si onomastice cu tot!Noi am fost tare absenti in perioada asta, vesnica rutina... Joburi cu orar prelungit pana la stupid, oboseala, lipsa de chef, calduri...
Ca un facut, in fiecare weekend am avut cate un drum, mai mult de obligatie decat de placere, cu exceptia drumurilor la Cta pentru vazut fata - si o saptamana de concediu (tot la mama, ofcors, cam scurt si cam pe fuga
Weekendul trecut - la soacra-mea care 's-a maritat' (au avut nunta de aur). Iar suie-te in masina, iar la drum... M-am trezit vineri la 6 dimineata ca sa calc doua izmene, ca nici de imbracat nu mai avema niciunul. Imaginati-va cat creste teancul de necalcate, iar timpul pe care il am la dispozitie scade....
Saptamana asta speram sa plecam de joi seara la Cta, dar ma tem ca sunt sanse minime, evident, din cazua joburilor. Avem in plan o mica petrecere la curte la bunica-mea, pentru vineri - ma tem ca o pierdem :(( Nu preferam sambata, din motiv ca pleaca vara-mea cu copiii si nu o sa mai avem invitatii :((

Pe Eliza o gasesc mai mare si mai vorbareata la fiecare drum. Mi-e un dor de ea de mor, si ma uit cu nostalgie pe poze.

Deci e al naibi de cald si de complicat, obositor peste masura, asta e,.. Asteptam si noi 'normalitatea', gradinita, rutina de toamna...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

HORIA
STEFAN
RALUCA
ADRIAN

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Pup si eu toti puiutii a caror aniversare am ratat-o, le doresc multa sanatate si multe bucurii sa le aduca parintilor!

Si noi tot obositi, ocupati,plecati, bolnaviori, de toate..nasoale.
Acum suntem mai bine si sper sa ne intram in normal si sa scapam de vara asta torida.
V-am citit printre picaturi, dar n-am mai avut puterea sa scriu. Sper ca maine voi avea mai multa energie si voi pune si cateva poze cu toti trei.

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput