Nazdravani de aug-sept 2003 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

ANDREI

Sa fii sanatos, sa ai parte numai de lucruri bune in viata si cuminte cum isi doreste in special mami!

La multi ani Iuli(cu intarziere si scuzele de rigoare) si sa fii sanatoasa si bucuroasa alaturi de familia ta minunata! Stiam eu c-am uitat ceva , ca tu esti mai batrana cu 2 zile decat mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Apai, draga Flori, nu pot decit sa iti spun "tinerico, LMA si tie si sa fii sanatoasa si sa ai multa fericire si putere de munca...deh, la 3 puradei iti trebuie!!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gata si noi, am strans un pic prin casa...

andrei a ramas tablou la propriu... nu s-a asteptat, si am pus cateva poze... sper sa va placa!!

noi am avut mari probleme la deschiderea cadourilor... ca a iesit bataie pe masinutze... andrei nu mai prididea cu desfacutul, dar apoi, la examinare... i-am despartit pe cei doi mai ceva ca la box, pe alex l-a dus acasa sa-l calmeze...
in schimb alexandra a fost cuminte foc. macar ea si andrei nu au avut pe ce sa se certe, au fost tare linistiti.

sa vad filmulete cand reusesc sa pun... ca-s tare draguti!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

Hop si Oana la spartul targului!

La multi ani pentru toti sarbatoritii!!!!!!!!!!
Cristina, sa-ti traiasca copiii si sa ai parte numai de bucurii de la ei!!!

Scuzati intarzierea dar asa mi-s eu...
Va pup,
Oana

Oana si bebe Raluca Maria

Mergi la inceput

yeeeee, is jumate sofer!!!

pe 4 sept dau traseul, atunci sa-mi tineti pumnii si sa feriti drumul
z
da'mi vine sa-mi dau palme, am gresit stupid... mi-am dat seama imediat.. da' ce mai era sa fac?!?! de ce oare nu ne lasa cu ciorne!?!? asta n-am priceput... le puteau confisca la iesirea din sala...

da' gata, ma apuc sa fac bagaje... si luni.. la maaareeee!!!

danoana, care spartul targului mai?? ca pe-aici da fiecare cand poate

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI DARIA!
LA MULTI ANI ANDREI!

Sa fiti sanatosi, si sa cresteti mari, sa ii bucurati pe parinti!

Noi suntem acasa pe 17 sept, va asteptam, si pina atunci concedii placute si petreceri frumoase la aniversarile de 3 anisori!

Pupici si toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, a fost frumos la petrecere, nu-i asa ?
Vezi ?
Sa-ti traiasca baiatul si surioara lui - micutza printzesa !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

ah, incep prin a-mi cere scuze simonei, ca ieri am uitat cu desavarsire de pitici...
asadar, Stefi si Daniel, sa cresteti mari si frumosi, sa inseninati zilele mamicii voastre!!

de asemenea, uram toate cele bune si lui Marc Antonio, Fabio, nora mea SARA, Alexandru Mihael, Sasha, Ioana Maria Alexandra, Cezar Alexandru,, pentru ca nu vom fi acasa sa le uram in direct!! ii pupam pe toti!

si gata, bagajele sunt facute... mai rau stau cu strategia de asezare a lor... las' ca vedeti pozele cand ma intorc, cum le-am pus. daca apareti prin vama veche... dati un semn cu o seara inainte, ca ziua nu prea tin deschis tf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

In primul rand pentru ANDREI , cu intarziere, de pe 18 ne-am mutat, n-am mai avut acces la net, apoi pe 23 am plecat , ieri noaptea la 12 am ajuns acasa, azi am dormit pana la 12 apoi am fost la cumparaturi ca nu aveam nimic de mancare si baut.
Felicitari Cristina pentru jumate de permis.

Am citit totul pe diagonala, promit sa citesc tot zilele astea.

A fost foarte frumos dar si obositor ca am vazut multe in timp foarte scurt. in 2 saptamani am vazut Budapesta, Innsbruck, Milano, Aosta, Chamonix, Genova, Venetia, Worthersee si Viena. Cate putin din fiecare, mai mult la Aosta si la Vienna. Totul foarte frumos, foarte curat, foarte orice pozitiv. Nu exista comparatie cu Romania la nimic. asta ma face sa nu-mi para rau ca plec in Canada.
Va voi povesti mai pe larg zilele astea.

Iuliana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Simbata i-am montat Dianei patut nou ca al Emmei in camera mindrei mari, asa ca acum fac nani amondoua in aceeasi camera. Emma s-a aratat foarte entuziasmata si Diana la fel. Azi noapte nu s-au mai trezit mindrele si ma declar super-multumita. Plus ca nu ma mai chinui cu adormitul in fiecare seara pe rind. Le plonjesc in pat si stau cu ele cit sa le vad amortite, apoi plec:). Am vazut ca si capra mica se linistea imediat cind o puneam in patul Emmei, asa ca am purces la cumpararea patului. Arata tare frumos camera ca acum au amindoua asternut la fel cu printese si mi-e mai mare dragul sa vad 2 patuturi unul linga celalalt. Nu mai spun ca mor de drag sa le vad dormind pe amindoua una linga cealalta.

De vineri am renuntat la dormitul la prinz al Emmei. Doua zile la rind mi-a venit sa imi pun streangul de git ca dura cite 2 ore (si asta dupa scandaluri imense) sa o adorm pe Emma. Bine, numai o zi am reusit, ca a doua a fost un esec total, ceea ce m-a determinat sa iau decizia sa renunt la somnul de la prinz si sa imi salvez creierul de a lua-o razna. Daca o sa imi ceara sa faca nani, o sa o pun, daca nu...aleluia.

Noi incepem sa ne facem planuri sa facem o vizita la Disneyland. Ce ce m-a hotarit sa facem excursia asta? Am dat pe site-l Diesneyland-ului si a vazut-o Emma pe Alba ca zapada in carne si oase si i-au dat lacrimile de bucurie. Imi ichipui ce fericita o sa fie cind o sa vada castelul si toate minunile. As vrea sa aiba si un breakfast cu Cenusareasa, acum sa vedem cum reusim. Azi o sa sunam sa vedem si de excursia la Las Vegas pentru care deja am platit camera la hotel si sa vedem cind putem sa mergem. O sa zburam la Las Vegas ca nu ma incumet sa conducem cu ele cite 10 ore pe sens, plus ca asa trebuie sa pierdem 2 zile pe drum. Cu avionul facem numai o ora si ceva, deci nici nu simti cind ajungi.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput