Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
liliac1 spune:
Daria
LA Multi Ani!!!

Sa fii sanatoasa si sa cresti mare; sa-ti bucuri partintii in fiecare secunda!
Noi in we am fost un pic cam agitati; un pic de joaca in parc, un pic administrativ...si duminica am avut nunta 
Cam aiurea, mai ales ca azi trebuia sa venim la servici. Dar... am rezistat si noi eroic pana pe la 3 jumate si asta e!
Si sa ma vedeti la ora aia tarzie in noapte in rochie de seara cu papuci in picioare, a fost de-a dreptul..."inaltator"! Dar, am fost sofer si tinuta nu mai conta
Am descoperit ca pentru incepatori e bine sa se mearga noaptea ca e strada mai libera (si nici semafoarele nu functioneaza
)
Liliana&
Andra-Maria
Andra - Mai 2006
dana_ene spune:

DARIA 

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
mireaf spune:

DARIA 

Multa sanatate si noroc sa ai in viata!
Uite ca s-a deschis si seria aniversarilor de 3 anisori, ce mai trece timpul.
Noi am revenit de la tara miercuri, dar din motive de treaba, lene, acomodare (cu caldura), n-am mai scris nimic.
A fost si bine si mai putin bine. A fost bine ca era aer curat, noaptea dormeai regeste, copiii au stat mai tot timpul afara. Mai putin bine pt. ca am fost dezamagita de ai mei parinti, care nu s-au inghesuit cu ajutorul, mai mult se jucau cu ei. Aveam momente in care vroiam sa-mi fac bagajul si sa vin acasa. Asa ca, dupa 2 saptamani n-am nimerit casa, dulcea casa.
Noi suntem bine, baietii au crescut si mananca mult, uneori ma intreb ce stomac au, ca Alexandra e mic copil pe langa ei. In seara asta o astept sa vina si pe ea, mi-era un dor de muream , abia astept sa o vad.
Am discutat cu soacra mea si e dispusa sa vina sa stea cu noi, sa aiba grija de baieti si sa fim cu totii, ca o familie normala. Nu mai vreau sa despart copiii, sa comunice prin telefon. Nu e normal si oricat de greu mi-ar fi m-am hotarat in privinta asta.
Eu in octombrie incep serviciul. Pe undeva imi doresc, ca m-am tampit acasa si pe de alta parte nu, ca incepe stresul plus nesiguranta (compania va fi cumparata de altcineva).
In rest, n-avem vesti deosebite. Am vazut ca ati fost la mare, am vazut ceva poze, dar mai am de recuperat. Noi anul asta sarim marea, asteptam in toamna sa ne luam masina (sper din tot sufletul).
Iuliana76, am citit ceva ca ai pleca in Canada. Bravo tie, iti doresc numai bine si sa fiti fericiti! Si noi dc vom avea ocazia cred ca vom pleca. M-am saturat de tara asta, de mizerie si atata nesimtire!
Va las, ca e tarziu
Pupici si numai bine,
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05
mihaela_s spune:

DARIA!!!!
Silvia si Diana, dupa o despartire de 5 saptamani(Diana a fost la tatal ei), se inteleg muuuuult mai bine. Mi-am dat seama ce mult conteaza cateva saptamani pentru copiii astia mici. Unde pana acum se certau din orice fleac si Silvia nu impartea nimic, dar nimic cu Diana, acum parca si-a schimbat opinia. Se inteleg mai bine si tare ma bucur. Acum sunt amandoua la mama in vacanta, noi singurei acasa, e atat de liniste...
de saptamana viitoare sunt in concediu, acum vineri vine sora mea, iar luni plecam cu totii in Spania, abia astept!
In rest suntem bine, Silvia e in continua dezvoltare, cu intrebari care mai de care mai naucitoare si surprinzatoare. Acum imi vine in minte doar un exemplu, ascultand cantecele de copii, printre ele sunt si cele de iarna, nu sarim peste ele si la versul cu saniuta: are dor de duca, vine intrebarea ei: unde e duca, de ce ii e dor de ea? Si cauta mama raspuns!
iuliana daca inteleg eu bine, trebuie sa te felicitam, nu?
si sa fii fericita alaturi de frumoasele tale! Multi pupici!

cristina, pentru ca nu stiu daca maine apuc la computer, multi multi ani lui ANDREI!!!

Sa va bucurati impreuna de cat mai multe astfel de zile fericite! Va pupam pe toti! 
Mihaela si fetele mele
iuliana spune:
Daria!!!
Andrei!
Sa aveti parte numai de noroc si fericire si parintii vostri sa se bucure de voi!!
Mihaela, merci, eu nu prea tin cont de zilele mele de nastere si nu imi place sa le sarbatoresc cu tam-tam-uri:). Poate de aia ma intreb in fiecare an daca isi aduce aminte Alex de ziua mea. Pina acum vad ca si-a amintit:))))).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
LA MULTI ANI, ANDREI !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
floarea_soarelui spune:
La multi ani Dariei si lui Andrei! Sa creasca mari si sanatosi, sa aiba o copilarie plina de lumina si bucurii. Si sa le ajute Dumnezeu sa traiasca frumos. Iar parintilor le dorim sa se bucure de ei, alaturi de ei, in sanatate si liniste.
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
liliac1 spune:
Andrei-Razvan

La Multi Ani

Sa fii sanatos si sa ramai la fel de nazdravan, spre bucuria parintilor ![]()
Petrecere frumoasa si asteptam poze, multe poze!!!
Liliana&
Andra-Maria
Andra - Mai 2006
cristinamh spune:
multumim frumos pt urari!!!
io m-am hotarat, cand sufla fi-miu lumanarile... o sa-mi pun o dorinta... poate mi se implineste
, sa am cel mai cuminte copil... ce ziceti???
ma duc sa termin papica, ca facem un party mic, si sa-mi pregatesc ornamentele, ca vreau sa-i fac surpriza... il dau afara cu ta-su si apoi umflu baloanele... sa vedem reactia! si-l astept si cu tortul aprins...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003