Nazdravani de aug-sept 2003 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
danat spune:
Salutare gaska!
Am citit si eu printre randuri ce au mai facut copilasii, dar am sa fiu scurta deocamdata.
Ref intalnire: nu stiu de acum (mai sunt aproape 2 luni!!!!) ce si cum pe 17 septembrie decat ca e ziua lu' iubitu' lu' mama 
Vom vedea mai spre finele lunii august...
Noi ne pregatim de concediu, in we trecut am fost din nou la tara sa-l vedem pe pui; la plecare nici 5 km nu facusem si m-a apucat plinsul, barbati-miu se uita crucis la mine, nu-i venea a crede, a zis ca isi ia campiile daca-l tin o luna asa, pina la revederea cu puiul. Deh, nenica, ce sa priceapa barbatii astia...
Asa ca noi vom fi plecati 3 saptamani, poate mai intru (rar) pe net de la cumnatii mei.
Ce sa va zis, sa ne revedem sanatosi si pupici puiutilor!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ankalaura spune:
Bai, Cris,
Da-ne contextul cu 'obligatoriu inainte' - intersectie, ceva?
Nu confunda 'obligatoriu inainte' cu 'sens unic'.
In mod normal, obligatoriu inainte il intalnest intr-o intersectie, adica n=ai voie sa virezi stanga-dreapta. De intors, poti sa intorci, dar depinde de context - citeste limitele de la intoarceri - daca n-ai peron de tramvai sau linie continua, sau trecere de pietoni.... vezi ce limitari ai, ei bine, atunci poti sa intorci.
Deci e foarte simplu.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:
danat, io zic sa faci bb 2, si musai fata! sa vezi atunci ce pricep barbatii... al nostru tati... mai ca nu lacrimeaza cand ii zic ca o sa se marite fi-sa![]()
concediu placut!
anka, pai intrebarea era asa: "la care din cele doua indicatoare intoarcerea este interzisa: "obligatoriu inainte" si "sens unic".
uite, de exemplu, pe langa IOR sunt puse obligatoriu inainte, ca unt alei de-astea dintre blocuri cu "accesul interzis". dar am voie sa intorc in mijlocul drumului!?
ce credeti ca facea fi-miu adineauri?!?! ii bagase lu sor-sa in gura un elefant de-la cu apa si pompa
. si mimoza nu protesta deloc!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
liliac1 spune:
danat Barbatii trebuie sa fie barbati, cica, asa ca nu arata emotiile, dar cred ca si el sufera, ca un caine la injectie, dupa Raduc. Dar...e viteaz in fata ta! Am si io tot asa un specimen, numai ca imi vad linistita de plans si ii dau ignore consortului, nu de alta dar decat sa-mi enervez unicul neuron ramas in viata mai bine imi vad de bocitul meu linistita. Ce sa mai zic, ca la inceput, cand faceam crize de-astea si-l vedeam cum ma ia in balon, ma inchideam in baie si auzeam din partea ailalta: maaaaai, dar nu mai termini odata ca am si eu o urgenta!!! Si prima mea reactie: ce, vrei sa te incui si tu sa plangi??
A ras Marius de mine de s-a prapadit, asa ca...acum o fac linistita ori de cate ori mi se pune pata, dar musai sa fie si el, nu de alta dar singura n-are efectul scontat ![]()
cris Io, ca proaspat sofer ce ma aflu zic asa: indicatorul se afla pentru a semnaliza directia de urmat la urmatoarea intersectie. Dar pana-n intersectie, daca alta regula nu precizeaza ca intoarcerea este interzisa, atunci poti sa o faci linistita. Indicatorul in sine precizeaza clar: la urmatoarea intersectie esti obligat sa mergi inainte!! nici la stanga, nici la dreapta, dar asta nu inseamna ca nu poti intoarce...daca circulatia se desfasoara in ambele sensuri.
Asa vad eu lucrurile. Mie mi-e tare clar, numai ca ma exprim ca o ciubota...deh, defect profesional...
Sasha.p spune:
Cristina - poti sa dai cu rosii, dar eu nu prea ma mai uit la semnele de circulatie .... recunosc spasita .... asa ca e prea greu pentru mine...
(dar am 15 ani de condus, nu ca ar fi o scuza, dar mai ales daca stiu drumul merg din inertie).
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
cristinamh spune:
hai ca m-am lamurit cat de cat. pana una alta o tin minte ca papagalul, daca pica la teste... sa iau sala, carnetul, si apoi fac ca sasha
, nu ma mai intereseaza
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
dana_ene spune:
Aoleu, Iuliana, cred ca de-astea ma asteapta si pe mine, fiindca nici Oana nu imparte cu nimeni jucariile.
Doar la insistentele mele ii mai lasa Roxanei cate una.
Eu sper ca mersul la gradinita sa o mai schimbe si sa inteleaga ca nu i se cuvine totul.
Danat... greu de tot cu dorul asta. Te inteleg asa de bine...
Pe mine ma dispera perioada asta a DE CE-ului
.
Iaca-ta:
Spune fii-mea singura poezia:
Vine mosul pe sosea
Cu 2 pui de turturea.
- Da-mi-i mie, mosule!
- Nu ti-i dau, cocosule,
Fiindca-i duc la baba mea
Ca sa-i faca ciulama.
Buuun...
Si-apoi incepe:
- De ce mergea mosul pe sosea?
Fiindca se ducea acasa.
- De ce sa-i faca ciulama?
Fiindca-i era foame.
- De ce ii era foame?
Fiindca nu mancase toata ziua.
- De ce nu mancase toata ziua?
Fiindca nu-i facuse de mancare baba lui.
- De ce nu-i facuse de mancare baba?
Fiindca
fusese la serviciu.
- De ce fusese la serviciu?

-----------------------------
Ieri m-a batut la cap sa-i cumpar pusculitza.
Dupa ce-am cautat jumatate de centru, in sfarsit victorioasa gasesc o pusculitza si i-o dau Oanei.
- Mi-ai luat pusculita?
Da, mami.
- De ce mi-ai luat pusculiza ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
Dana, poate a ta nu e asa. Fetele mele se iubesc, pina la impartit jucarii:D. Ieri Diana a muscat-o pe Emma de mina de saracuta si acum mai are semn. Ce sa ii spun asteia mici? I-am dat cu degetelul peste gurita (numai am atins-o) si si-a pus imediat miinile la ochi si a inceput sa plinga. Nu mai zic ca a inceput si asta mica sa dea cu capu', daca va mai aduceti aminte ca si Emma facea la fel. Ei, Diana da si cu capul de pamint:). Are si asta nervisori in curulet, mama mama! Amindoua is niste capoase.
Tocmai m-a intrebat Emma "unde-i babeta?". Eu: care babeta? Ea: Jana (maica-mea). Eu ii spun maica-mii "babeta" si ea stie, adica daca sun, prima mea fraza e "ce faci, babeto?" Ei, m-a distrat de sa pic pe jos sa o aud pe Emma spunind asa si am realizat ca ea baga la cap ce vb. eu:D. Azi ii spun dimineata: ei, ma-ta a mai imbatrinit azi cu un an...e batrina. Emma:nu, mama nu-i batina, bazitoaia e batina, aie nas maie (vrajitoarea e batrina, are nas mare). Cind vrea sa umble in curu' gol, imi spune ca vrea in "pielea gol"
si ca "nu vede nimeni"
.
Pe mine ma dispera intrebarea: ce e asta? Cred ca ma intreaba de 100 de ori pe zi.
Venind de la playgroup, in masina Emma imi spune: Emma are puchini. Eu: unde ai puchini? Ea: la ureche. Eu: puchinii sint numai la ochi. Ea: nu, Emma aie puchini la ureche. Probabil ca avea ea o bubuta ceva lla ureche:). Ce sa ii mai explic eu ca puchinii sint la ochi daca fata era ferm convinsa ca ii are la ureche:)).
Si s ava mai spun ca ma innebuneste cu "sint acasa a no" de cind am venit acasa? Imi spune de cel putin 10-15 ori pe zi. De fapt din avion imi spunea: v'au acasa a noi.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by cristinamh
[
anka, pai intrebarea era asa: "la care din cele doua indicatoare intoarcerea este interzisa: "obligatoriu inainte" si "sens unic".
uite, de exemplu, pe langa IOR sunt puse obligatoriu inainte, ca unt alei de-astea dintre blocuri cu "accesul interzis". dar am voie sa intorc in mijlocul drumului!?
Bai, intrebarea ta intreba altceva. Unde NU ai voie sa intorci, si nu UNDE ai voie sa intorci. Ce naiba ma Cristina, io ziceam ca esti filoloaga :)))))
Deci sper ca iti e foarte clar de ce nu ai voie sa intorci pe sens unic. Ai voie insa sa dai inapoi cu spatele.
La tine la IOR: vezi, te anunta de doua ori, o data cu obligarea inainte si a doua oara cu interzisu la stanga/dreapta. Ai voie sa intorci in miezul bulevardului numai daca nu ai banda continua pe mijloc, si fireste, n-ai voie pe trecerile de pietoni (vezi ca cati metri inainte si dupa), etc... Acuma iti e clar?
Nu te baza ca le inveti pe dinafara, ca nu merge...
Sa fii atenta la formulare, ca se merge destul de multe pe 'negarea negatiei' si alte de-asta, unde 'nu' devine 'da' samd...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
cristinamh spune:

LA MULTI ANI, DARIA!!!!
tango, sa-ti traiasca vorbareata mica!!!
de la iris si andrei pentru sarbatorita!
si pt ca tot sunt la "scris", sa va povestesc faza dura ieri...
mami avea pofta, pe caldura aia de ou cu cartofi prajiti... ok, facem, lucram la 4 maini, terminam repede. facm si la cupil omleta. numai ca pana am terminat noi, andrei a adormit... se trezeste si noi il asteptam cu omleta... "hai andrei, ou facut de tati"... studiaza andrei farfuria... "mama, tata, pune goniu" (=mami, gata, pune gunoi). dar att de serios... ca el nu mananca.
in schimb a inceput dimineata sa=mi bea 2 cani mari de lapte...dar tot nu-mi mananca fructe sau legume![]()
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)