Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

mira-cristina si otiliav, ma bucur ca v-au placut pozele. Roland nu este in nici o poza pentru ca nu a fost cu noi, am fost 2 egoisti romantici

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miaq,sa va fie de bine excursia.Am vazut si eu pozele si m-a apucat nostalgia dupa Paris.

Otilia,nu stiu ce a facut socrul tau,craiul,dar...never say never.Cert e ca daca i-am plimba impreuna pe Ana si pe Radu lumea ar crede ca sunt frati gemeni.

Aime,eu vreau sa stam la gazda la mare,nu la hotel.Am fost in 2004 la o gazda si mi-a placut mult dar anul asta am tot intarziat sa o sun pt rezervare (ca nu stiam cand isi poate lua sotul meu concediu) si acum e prea tarziu,e ocupat tot sezonul.

Onitza despre ce poze din Bulgaria ziceai?Ai fost pe litoral la bulgari si mi-a scapat mie?
Radu a inceput de aseara sa tuseasca si eu sunt speriata la maxim,dupa bronsiolitele alea.Incerc sa ajung cu el la doctor azi.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

jasmine, sanatate lui Raducu. In legatura cu marea, de ce nu incerci si la vecinii nostri cu 'ceafa groasa', adica bulgarii?
nici eu nu ma incumet pana in Grecia, dar la vecini, am auzit ca sunt conditii mai bune ca la noi si cum nu este nici foarte departe, as risca un concediu acolo.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Cateva pozici cu pitici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FLORY, RARES SEAMANA MULT CU ANDREI! DESI MIC, ARE TRASATURI CLARE SI E UN SCUMP!!!! PE ANDREI IMI DOREAM SA IL VAD, E FRUMOS FOC!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

FETELOR, am si eu o intrebare: in primele 2 luni de sarcina, ati avut vreuna probleme, sa va doara sfarcurile? eu nu mai tin minte

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

BITS, superfaza tare cu Kenzo "paraciosul" ..eu l-as manca de drag!!! il duce mintea, nu gluma!!!si m-a emotionat si pe mine cat de dragastos se poarta cu bebe din burtica! bravo Kenzo!!!

JASMINE, am fost in Bulgaria, dar nu pe litoral! am vizitat pe fuga Sofia, Manastirea Rila, Plovdiv si Veliko Tarnovo.

Apropo de plecari cu copilul in concediu, eu am o frica teribila sa plec cu Paul undeva. Ma gandesc ca nu o sa doarma, nu o sa manance, o sa vrea numai in brate, el nu prea e scos in lume, nu prea am fost plecarti cu el , nu stiu cum va reactiona, de aceea ma gandesc numai la rau...bine, ca , il si cunosc si cred ca stiu cum ar reactiona....nashpa, ar fi agitat , speriat, ooooooof, dar tot in duc la mare, o fi asa in prima, a doua noapte, apoi , sper ca si-a reveni.

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,pe mine nu m-au durut deloc sfarcurile in timpul sarcinii.Da' de ce intrebi ?

Radu nu e bine deloc,ieri avea febra peste 39,am fost la Grigore Alexandrescu unde la camera de garda am dat peste o tipa f. tanara,medic rezident,care nu prea avea habar de nici unele.Noroc cu asistenta care era de departe mult mai in tema.Diagnosticul e rinofaringita acuta,mi-a zis sa-i dau alternativ Calpol si Nurofen + Humex sirop expectorant si daca dupa 2 zile situatia nu se imbunatateste sa trecem pe antibiotic.Nu stiu cata incredere sa am in ceea ce mi-a zis.Deocamdata febra nu prea scade sub 38 sau 37.8,asta noapte a fost tare nasol si ma ingrijoreaza ca nu reusesc sa-l fac sa bea ceai.La febra asta e pericol de deshidratare.Nici sa manance nu vrea.Ieri cand am venit de la spital reusisem sa-i sau un iaurt cu biscuiti si 2 caise.Peste o juma' de ora l-a apucat tusea si a vomitat tot,si mancarea si medicamentele.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78506" target="_blank">Capitolul 125

Mergi la inceput