Copilasi de nov-dec 04 (124)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Seara fetelor! ce faceti? azi am avut o zi dedicata alergaturii prin oras, am plecat dimineata sa il duc pe Paul la cresa (ne-am intalnit cu prietenul nostru Silviu ) si am intrat in casa la ora 18.00. Paul in seara asta a fost cumintel si m-am bucurat tare mult, s-a jucat singurel , a lasat-o pe mami sa isi odihneasca coloana, si cea mai mare bucurie care mi-a facut pe ziua de azi, a fost ca s-a culcat repede, fara criza lui de plans din ultimul timp. Recunosc ca nu ma gadenam sa scap asa de repede, vad ca si vecinii s-au cumintit in seara asta, ce bine imi pare! sunt franta, acum ma uit pe pozele din Bulgaria, sunt frumoase, am sa pun si eu cateva pe webshots, dar nu mai dau link, daca vreti sa va uitati, va invit cu placere!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tocmai am papat si noi cirese din plin, dar Ana in graba ei a si inghitit samburi. Voi cum faceti, ii lasati sa pape cu samburi.

Jasmine, avand in vedere ca Ana seamana cu tacsu, poate sunteti rude !
Exact asa am si eu impresia ca parca are aceleasi trasaturi doar mai feminizate. Si ce m-a uimit ca au parul la fel, carliontat, blondut si nu pre des .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Jasmine, mi-am luat sotul la intrebari, cica ii place de Radu, si ca seamana cu Ana intr-adevar. Da socrul meu a fost mare crai la viatza lui (are 8 copii recunoscuti), asa ca never say never .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Jasmine, mi-am luat sotul la intrebari, cica ii place de Radu, si ca seamana cu Ana intr-adevar. Da socrul meu a fost mare crai la viatza lui (are 8 copii recunoscuti), asa ca never say never .

OTI, pupam pe Anuta carliontzata!!! aaaa, cat depsre tataie, craiul, e suficient sa spui ca e barbat!! el macar i-a recunoscut, dar cand ma gandesc ca sunt altii care au copii de le seamana perfect si nu ii recunosc , imi vine sa ii

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Mia, am vazut pozele si prin ce locuri frumoase v-ati plimbat, cum a fost prima excursie in doi, cumva a doua luna de miere ?
A, bine, bine, dar Roland nu este in nici o poza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIAQ - Am vazut si eu pozele. Sunt dragute, iar tu esti o frumoasa!

Sa va fie de bine plimbarea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

FLORY - Citind povestea nasterii mi-am dat seama ca am devenit in ultimii ani exagerat de emotiva. Pai, ai reusit sa ma faci sa-mi dea lacrimile. Imi si imagineam bebele prins in atatea tuburi, iar tu fara putinta de-a face ceva pentru el, doar rugandu-te!
Mi-e groaza, bine ca totul s-a terminat cu un final fericit. Si ca sunteti toti linistiti acuma!
Sa ai copiii sanatosi si buni, iar tu sa te odihnesti cat poti!

Mergi la inceput

JASMINE - Raducu e ca un pui galbior, mai! Ce haios se uita la gaini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele multam fain,acum sunt cu farfuria in fatza si pap telemea.daca o fi sau nu cu lapte pasteurizat nu am cum sa-mi dau seama ca scrie in turceste.da vorba aia daca sushi nu maanc macar cu braza sa-mi treaca pofta.

cred ca am pierdut-o pe fulgu la campionat!mey unde ai disparut?

eu mor de dragul lui Ken ca vine sa vorbeasca cu bebe,ridica tricoul,pune capul pe burtica si ii spune"bebe,bine?",apoi ii face mai-mai.intr-o seara isi savura cu placere sticluta de lapte,se opreste si vine spre mine,ridica tricoul si spune"bebe apte!".ma gandesc cu oarecare teama cum va fi cand vom fi 4?ore am sa ma descurc de una singura?

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

am uitat sa va spun ca al meu copkil e paracios.daca il cert se duce la taica-su si-i spune"tata,mama lea!"arata cu degetul spre mine iar daca in mom acela ma uit spre el il ia pe taica-su de gat si-mi zambeste.e atat de mic si atat de smecher..

octy8+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput