Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Am intrat in sesiune. Yupiiiiiiii! Trai neneaca de acum incolo. Nu tu cursuri si examene de pregatit...

Hai ca nu ma pot abtine sa nu va zic: Copilu nostru e in faza in care foloseste cuvinte auzite in diverse contexte, ca sa faca cu ele propozitii noi. Asa ca acum vreo doua zile mi-a cazut iar fata (dupa chestia cu "tzitzi mici"), cand a venit tac-su acasa de la servici si-l aud pe Tudor ca-i spune: "o venit vecinu la mami!" Bineinteles ca la mami nu venise nici un vecin, sa nu credeti cumva ca-mi fac de cap cu vecinii, dar, na, asta a gasit de cuvinta copilul sa spuna. Ne-am distrat amandoi...

Robi, ziceai ca ai copt ardei pentru tocanita. ca salata, sau folosesti cumva ardeii copti in tocanita? Daca e ultima varianta zi-mi si mie cum...

Pat si Luca, sa va treaca iute mucisorii! Cred ca i-ati impartit frateste, atunci la distractia de 1 iunie, nu?
Alex, sanatate si tie!

gabi, sarcina usoara surorii tale si un copilas sanatos.

Carmen, vazut pozele! da ce mai seamana pasaricile cu pasaroiul tatic

caro, spor la invatat!

Hai ca poate mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata...
Luca este bine au trecut mucii...si febra...si vad ca acum Pat are mucisori..chiar ca i-au impartit frateste!
Continua vad discutiile despre soti..eu nu va povestesc de al meu..ca o sa ziceti ca ma laud!
M-ati bine dispus azi....cu toate fazele despre puiuti...faza cu vecinu' la mami, inchide ochii....ce face Pepe....Maria de Cristalin...burtica mare....
Robi succes nepotelei tale! Sa tot ai asa copii!

Eu de azi..nu stiu ce mi-a venit...mi-am propus sa ma schimb...sa fiu mai buna, mai toleranta, sa gindesc pozitiv...si sa fiu putin mai putin ..naiva..Nu ma intrebati ce mi-a venit!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Vazut tucureii de Iesi..si pe mami a lor cea sexoasa. Mai esti la dieta? Ilinca arata foarte bine...Mi-ai facut pofta sa stau la o bere intr-o curte ca la ai tai...hmm....
Vazut si serbarea de la Buc...mey 2 fete fotomodel..ce mai!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!

Sa incep cu ce am mai retinut...
La multi ani, Teodor! Sa cresti mare si sa-ti faci parintii fericiti!
Felicitari si multi ani impreuna, Alice!
(nu ma provocati cu discutii despre parteneri, ca nu mai tac o saptamana)

Marcela, multa sanatate si refacere usoara!
Cristalule, sa stapaniti domeniul sanatosi! (55 milioane, actele?)
Gabi, sarcina usoara surorii tale!

mey, citesc si rad de una singura: ce de cupii shugubetzi... ce de aventuri... io nu mai apuc sa le contorizez, sper sa am timp o data sa le notez...
Vazut si poze de tzucurei, japonelu' si fetele Carolinei... Offf, offf, offf... Ma bate-un gand de o fetitza....

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Hehe,m-ati binedispus azi cu povestile voastre despre copilasi....si ca sa ne "laudam" si noi nici Alex nu face la olita,se ascunde si face si apoi zice"facut mama kk chimba" si se duce in camera si asteapta cuminte sa fie schimbat,de papat cu lingurita papa,de suzi am scapat usor chiar,mai avem de scapat de bibe cu lapte,mai bea dimineata si seara,apa si sucul le bea din cana normala..
Azi l-am auzit in sfarsit zicand si el "nu mai aduce Adinuta tatoale,ale Ale detule"(sa nu-i mai duc tractoare/excavatoare/betoniere& co ca are destule),va dati seama cat am ras...da vrea in schimb roboti iar si mai vrea sa mergem la mare...in formula eu el si mama ...pe tacsu nu-l vrea neam....Vreau sa va zic ca toata ziua intreaba "ata ce" sau "ce-i colo",unde vede scris ceva cica citeste,da peste tot scrie "unu zete",se stramba,rade de ai mei etc etc...
Si cu colegu de apartament vorba Danei,nu ma provocati,ca la noi sunt serioase discutiile si ma apuca nervu iar cand ma gandesc...
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Sa va povestesc cum a fost la paintball. N-a fost nicicum, ca eu am stat pe banca si am , piciulica a adunat toate, da' toate gunoaiele de prin curte, iar tati s-a distrat grozav, bine macar ca si-a luat o bila de vopsea galbena drept in cap! Na, ca ma simt mai bine! Ce-o fi in mintea mea naiva de cred de fiecare data ca ma duc sa ma distrez si eu? Plus ca de-abia i-am tarat pana acasa, ca nu vroiau sa plece si se facuse zece fara...
Mitzura, oau, ce corect vorbeste piciul tau!!! A mea inca nu face propozitii, a zis doar o data: "Pa, Geta!", lu' Geta, evident.
Apropo de faze dragute, eu ii scriu in jurnal cam o data pe luna. acum, citind din urma ma induiosez rau de tot, multe faze le-am uitat complet.

Dana(roller), i-am facut Iancai asigurarea aia, Debut 18, (saptamana viitoare semnez contractul) cu doua clauze (una e ca daca mor eu, tati primeste o gramada de milioane. Brrrr!!!!!), platesc 1.000.000 pe luna deocamdata, spre sa fie ok. Multumesc de sfaturi si pupici pentru voinici!

Ma duc sa ma uit la poze, ca am ramas in urma. Pupici, schimbul trei!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Se vede treaba ca a fost frumos azi afara, ca nu prea ati scris pe aici ! Si noi am dat o tura de cartier acu seara, era cam racoare dar bine, de data asta am luat carutul ca nu mai mergea sa il car pe gizmoul in brate atita drum ! A cam miriit el, dar pina la urma a fost bine, doar ca ma cam dezobisnuisem de atita mers pe jos !
Diana, hehehe, eu rareori am timp de distractie cind merg cu copilul undeva, ca nu il pot scapa din ochi ! Asa ca aminam capitolul acesta pina cind va fi ok sa stea si singurel, asta daca nu mai merge cineva cu noi (socrosenia sau maica-mea !). Felicitari pentru asigurarea incheiata, si pe noi ne batea un gind sa ii facem la ING, chiar ne batea literalmente la cap si un prieten al sotului meu care e agent acolo, dar ne-am tooot codit sa semnam sau nu si pina acu tot coditi am ramas ! Ne mai gindim ...
Hehehe, Mitzule, pai copiii adevar graiesc, nu ? Super faina faza cu vecinul !
Olivia, ma bucur ca Luca este mai bine ! Si succes cu schimbarea !
Dana, pai daca te bate gindul, vorba lu' Carmen, vorbeste cu barzaunu !!! Si fetitz sa fie !!
Io-s pe aici ... ca omumik a adormit in sfirsit !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Diana..imi pare rau ca nu a fost..fun! Data viitoare!
Alice cum mai esti..ceva mesaje?
ma duc sa-i tin de urit lui tati la o tigara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare ..si noi la raport !!
in primul rand LA MULTI ANI lui Teodor ..sa creasca mare si voinic !!!
sanatate copiilor bolnaviori ...constantenii !!! atentie ..bantuie varsat de vant prin CTA !!!
am citit si m-am amuzat ..este o delectare sa va citesc !!!
eu ieri mi-am luat o zi libera de la serviciu ptr nitzel program adm in casa ...am muncit ca nebuna ..dar azi m-am destrabalat la coafor si shopping ...mai , ce moda ciudata prin magazineee!!!
despre soti ... nici eu nu va zic nimic de rau ..ca-i iubirea vietii mele , jumatatea mea ..ce-i drept a aparut destul de tarziu in viata mea si cu ceva ani mai in minus ..dar ce mai conteaza !!!
despre cealalta minune a mea ..d-l Pufulescu ..hmmm ..raport
are 13 kg , papa bine -a inceput sa prefere mancarea noastra si este cel mai mare fan mujdei de usturoi ..dc se poate cioco cu mujdei ar fi perfect !!! ..doarme bine , nu vorbeste nimic in-afara de mama , tata si alea prescurtate ...dar intelege fooooarte multe cuvinte , lucruri
este cuminte , deloc sociabil , fooooarte sensibil ..da' foarte sensibil ...ultima faza ..l-am gasit plangand intr-o zi ..dar nu stiu cum sa va spun ..nu plangea in hohote ...suspina si ii curgeau lacrimile pe obraz ..din cauza unui maimutoi (cumparat recent ) cu ochii picati ..ce-i drept are o fata jalnica dar a fost la pachet cu ceva care mi-a placut mie mult ...m-am speriat foarte tare ...plange la melodiile de nani ...
da' si cand rade ....hohote , cascade ...e un scump !!!
nu sta chiar unde il pui ..dar isi face singur de lucru cu o jucarie ..si nu pare sa se plictiseasca ...
face la olita doar cand il pui ..nu cere
papa singur cu lingurita ..dar cu precizie numai cand e lihnit de foame ...
bea din cana si sper peste cateva zile sa scapam si de bibe ...

vroiam sa va intreb si eu ceva ..cum le mai luati temp copiilor ? unde puneti termometrul ? in seara asta mi s-a parut cam fierbinte ..dar era tare obosit si stiu ca nu agreaza termometrul in fundulet ...i-am dat niste Nurofen preventiv ...

hai ca am scris un roman ...
pupam pe toata lumea in cor
parca v-am mai intrebat ..dar mai stiti ceva de andreea banica ? eu o am in lista de mailuri si ii trimit mereu dar nu am mai primit nici un raspuns de la ea ..

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Carmencita ..ai niste ochi superbi ..ti-am mai zis ..iar poza cu "No comment" e de top !! sa-ti traiasca pasarei si pasarele ..ca sunteti o familie frumoasa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput