Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna ziua !

Am intrat sa va salut...De citit am citit tot, da' nu prea mai stiu ce si cui trebuie sa raspund...E de inteles avand in vedere ca in ultimul timp am dormit doar cate 3 - 4 ore pe noapte ...dar gata, am terminat si eu lucrarea de diploma, ieri am primit ok-ul de la prof., azi am dus-o la legat, acu' trebuie sa ma apuc serios de invatat ...Roberta, la voi cum e ? Ai primit raspuns de la profesor ? oricum, esti o fericita ca nu mai dai si examen...eu trebuie sa trec de asta mai intai si apoi sa prezint lucrarea ....Offfofff, mai-mai, daca m-a apucat scoala la batranete

Dar sa incerc sa raspund...
Felicitari celor care sarbatoresc cate ceva
Sanatate bolnaviorilor si mamicilor racite sau accidentate...
La multi ani pentru Teodor ...
Laura ... si Alessia tot in patut cu gratii de lemn doarme
Vazut poze cu Stef, Pat si Luca, si cu tzucureii...pupici pt. toti..
Am pus si eu pozele de la serbare: http://community.webshots.com/album/551080097TkTLVa

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vrabiutzo - acum mi-am amintit - sanatate multa si stai cuminte cu ghipsul ala ca sa nu mai patesti cine stie ce!
Mai, treceti deja puiutii in paturi de copilasi? Eu mai astept pina va naste sora-mea - atunci patul-muzeu o sa-l mut la ea si o sa incep munca de convingere cu Stefan sa doarma si el ca omul, in patul lui...

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Am intrat sa vad ce faceti,eu sunt un pic trista ca Alex e cu mucisori si nu mananca nimic,i-am dat preventiv paracetamol sa nu faca si febra.Cu vremea asta de kk nu ma mir.

Cristalina,mersi mult de incurajare,o sa-i creasca si lui bineinteles caninii da ma gandeam sa nu aiba lipsa de calciu ca nu-i mai ies.Mai toti copiii de varsta lui ii au deja.
Fetelor aveti dreptate ca nu exista casnicii perfecte,si mai ales cand apar copiii si greutatile,barbateii astia ai nostrii sunt uneori depasiti de situatie.Eu atata mi-am batut gura ca responsabilitatile din familie sunt de ambele parti, ca decat sa ma auda toata ziua mai bine ma ajuta la toate treburile din casa.se ocupa de copil, face mancare,face curat,mergem impreuna la cumparaturi. Sa uite de flori sau cadou eu cred ca as face tare urat,nu i-as ierta-o prea usor.Dar bineinteles ca mici discutii mai sunt ca-n orice casnicie.dar de obicei cedeaza sotu ca eu ma enervez mai tare ,el foarte rar se enerveaza.In 17 mai am aniversat 4 ani de la logodna si mi-a facut o mica surpriza de care am fost tare incantata.
Acum va las ca merg sa vad ce-mi face odorul racit,va pup pe toate fetele si va doresc sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bravo, Vrabiuta, macar stim o treaba, nu ne inseala!
Noi mergem azi la paintball cu pitica dupa noi, sunt curioasa ce-o sa iasa!
Roxana, noroc la cautat mobila! Da' nu-i cam mic patu' de 1,20m? Intreb si eu, ca parca pe la patru ani au deja 1m. Noi i-am luat pat de 1/2m, sa-i ramana si cand o fi mare. Si e tot mobilier de copii. Pupici pe cucuiut lui Pat!
Sa fac si eu bilantul de aproape doi ani.
Ianca are 11 kile fix, 84 cm, papa mai bine in ultimul timp, nu face kk la olita decat daca o pun eu, in schimb imi aduce servetele sau pampi dupa ce face si zice si "pfii, caca" (chestia o zice de cate ori vrea sa-mi semnaleze ca ceva e urat, a zis si despre o persoana la fel...hi, hi, hi!
Zice multe, da' putine inteligibile, singurul cuvant mai elevat pe care il spune bine este pi-si-ca! Recunoaste toate marcile de bere, in sensul ca orice bere ar fi stie ca e bere! de unde oare, ma intreb?
Cere si ea cocio (ciocolata), da' nu prea primeste. O mai fraieresc cu bulinutele Neskuik, cam aia crede ea ca e cocio.
Face o gramada de chestii haioase, de exemplu in fiecare seara ma intreaba de toti cunoscutii (si nu numai, ca mai nou ma intreaba si de...Pepe), eu trebuie sa ii spun ce fac toti la ora...si dupa fiecare raspuns al meu se mira si zice "Ooooo?", p'orma o ia de la capat, iar la un moment dat nu mai are rabdare sa-i raspund si zice imediat "Tati?-Ooooo?; Pepe?-Ooooo?, etc.", fara sa-i mai raspund. Stie sa se inchine (face niste chestii pe frunte), si zice ami, ami, adica amin!
A, si sa vedeti faza tare ieri. Imi dadea sa mananc capsuni, si tati zice la un moment dat sa fac si eu ca ea, adica sa inchid gura si sa zic, "gata, gata, nu, nu", iar copilul meu s-a simtit atat de jignit ca a bocit cinci minute. Ups!
A, papa singura doar cu mana si cu furcu, bea cu paiul deocamdata, bibele il mai folosim doar noaptea pt. ceai si apa. CAm atat mi-am amintit!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Upss...am trimis mesajul inainte sa-l termin...

Vroiam sa va spun ce am patit ieri seara cu pitica mea...
Dupa masa de seara le-am pus un DVD cu Winnie the Pooh ca sa stea linistite...Eu eram la bucatarie sa spal vasele si deodata aud urlete din sufragerie, Felicia vine repede sa ma cheme ca plange Alessia...Mi-a stat inima in loc, am crezut ca a cazut de pe fotoliu ca are prostul obicei sa stea pe bratele lui...Ajung in sufragerie, copilul statea pe fotoliu si plangea "linistit" ...Feli credea ca si-a muscat degetelul...Nu era asa...O linistesc cat de cat si aflu si motivul pentru care plangea... ca s-a pierdut Piglet (unul din personajele filmului) ...Va dati seama ca scapata de tensiunea momentului am inceput sa rad, iar copilul a inceput sa planga si mai tare...Stai si explica-i ca nu s-a pierdut, ca de fapt se joaca si s-a ascuns .... Cu greu am reusit sa o linistesc si sa-i distrag atentia...

Dupa ce s-a linistit am luat-o cu mine la bucatarie, am asezat-o pe un scaun ca sa termin eu cu vasele si pentru ca pe masa mai erau cateva feliute de pomelo intr-o farfurie i-am zis sa mai manance daca mai vrea...La care ea imi raspunde, inca suparata si cu lacrimi in ochi: "nu mai pot de foame, ca am burta mare" ...vroia sa spuna ca nu-i e foame, ca s-a saturat....

POZE

Mergi la inceput

Diana, vad ca si printesa ta e tot asa sensibiloasa ca si a mea...Bafta diseara la paintball, sa ne spui cum a fost ...

Dana...sanatate lui Alex...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, vazut pozicile, brei pe aia mare musai s-o faci fotomodel, io-te la ea ce pozitii de manechin ia. de fapt, daca ma uit mai bine nici cu cea mica nu mi-e rusine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Da, Carolina, e sensibiloasa rau! Daca simte ca razi cu pofta de ea, se simte foarte jignita! Plange si cand alti copii sunt certati sau se lovesc!
A, felicitari pentru lucrarea de diploma!
Gabi, sa-ti dea Dumnezeu un nepotel/o nepotica sanatoasa si vesela!

Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti

Poze mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
eh, de azi a inceput plansu', am stat cu el juma de ora in care ba plangea, ba se juca si cand chiar a trebuit sa plec l-am lasat plangand in bratele educatoarei. am sunat la gradi si directoarea era ocupata cu bebelusii dar mi-a zis ca ma suna daca e de rau si nu daca e de bine. acu' mi-e si jena sa mai sun iar. cred ca ne-am capatuit si cu prima raceala de gradi ca respira greu dimineata asa ca ne vom distra in we. daca maine va fi ok de dus la gradi il va duce tati ca incepe mai tarziu munca, chiar sunt curioasa cum va fi.
am vazut pozele, copii si mamici frumosi/frumoase
pupam pe toata lumea
ps marcela, mi-a placut ce ai scris si sunt de acord cu tine

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nici noi nu facem la olita, mancam cu mana sau furculita si numai daca avem chef, vb din ce in ce mai multe, acum il si zapacesc cu engleza la gradi, nu ne imbracam/dezbracam, doar sosetele la scoatem, inca nu vrem sa escaladam patutul cu gratii, deci mai stam in el etc
mey, nici nu au inca 2 ani...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput