Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, neata, si-o cafea sa taie greata
eli, ti-am vazut ficioru`, imi place oala lui
olivia, pai n-am mai scris ca nu-mi vine, are ce are si uka si pat.. la variatiile astea de temperatura cum drequ` sa nu raceasca?
papa, gata tortu`? acus, acus va vine si voua rindu`
de dimineata bag poze, uitati-ne acilea http://community.webshots.com/album/551176416dnLgJU

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN, vizionat poze, pupam tzucureii mari si mici, mami cea sexoasa si pe finutza din burtica!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Robi wow 17kile? super. Pat nu se mai misca de la 13.
Carmen pupici Ilincai....sa ii treaca mucii. e ok cu mancarea?
Alice saru mana dupa 3 cafele si o runda de teaba sustinuta...am uitat de zombileala
Cristal m-am uitat pe site la mobexpert si am vreo 2 variante, trebuie sa mergem si in magazin. am vazut chestii interesante si la elvila. daca nu....apelam la "comanda". te tin la curent daca gasesc ceva. masurile cred ca o sa fie standard, 80/120 ca sa nu fie nevoie de saltea la comanda si alte alea.

Mergi la inceput

da, maninca, si chiar f bine, poate n-oi deokia-o

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vazut tzucurelul desenator!
Carmen, oki frumosi, pozashi copilul langa sticlele de beutura?!...Vretzi sa va dea la gazeta la "asa nu"?!
Cand apare finutza?!
Ilinca arata tare bine...sa o tina tot asa cu mancarea!

Roxi, si mie imi zice taica-su sa nu-i fac patul prea mic copilului..(la 1m/2m!)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal hahahahahah buna gluma. ii faceti direct pat matrimonial?
Gabi multa sanatate surorii tale si sarcina usoara! sper sa nu fie probleme, da?
Carmen nu o deoki....las ca va manca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua
eu sunt un pic mai bine, daca nu pun piciorul jos e chiar ok. partea mai putin buna e ca muncesc de acasa, am de trimis o gramada de oameni in locuri diferite in europa si butonez in pat la laptop, vorbesc la mobil... ca omul in concediu medical.
puiul mic o sa vina in vizita la mami in weekend (noi stam la et 4 din 4 si nu ma aventurez pe scari cu ghipsul).
sanatate pentru pat si luca! bantuie vreun virus prin constanta?

vaz ca vorbiti de barbati (sau mai degraba colegi, frati, copii). pot sa va spun sigur ca nu exista o relatie perfecta, in care el vine de la birou dornic sa se implice in treburile casnice si se ocupe de copil, zambitor, relaxat. in care la cea mai mica aniversare vine cu flori si cadouri, e mereu atent si tandru, etc. singurii barbati de genul asta pe care ii stiu eu sunt cei care isi inseala nevestele cred ca cea mai importanta intr-o relatie e comunicarea. si acceptarea faptului ca asa cum nici noi nu suntem perfecte, nici ei nu sunt. mai, ce inteleapta m-am facut de cand cu ghipsul asta
hai va pup

cele mai frumoase

Mergi la inceput

cristalule, puahaha, nu s-o sesiza protectia cupilului
mey, io vorbesc cu ilinca la telefon si nu-nteleg nica, tre` sa am translator linga ea
multam de complimente, am trecut pe ceai verde si de dimineata rup usa la buda
vrabiuto, mare dreptate ai! convalescenta usoara

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta

vaz ca vorbiti de barbati (sau mai degraba colegi, frati, copii). pot sa va spun sigur ca nu exista o relatie perfecta, in care el vine de la birou dornic sa se implice in treburile casnice si se ocupe de copil, zambitor, relaxat. in care la cea mai mica aniversare vine cu flori si cadouri, e mereu atent si tandru, etc. singurii barbati de genul asta pe care ii stiu eu sunt cei care isi inseala nevestele cred ca cea mai importanta intr-o relatie e comunicarea. si acceptarea faptului ca asa cum nici noi nu suntem perfecte, nici ei nu sunt. mai, ce inteleapta m-am facut de cand cu ghipsul asta [:D

!! Ca bine le zici, Marcela !
Gata, ma intorsei din pribegie din supermarket, ziceam si io ca e mai liniste acum, la ora prinzului, dar erau neste cozi, mama-mama !
Si bate un alizeu in Bucuresti ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

gabi, felicitari si sarcina usoara surorii tale!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput