Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, gagici !
Sunt aici la cafea si am o groaza de treburi Aseara am dormit bine, "frate-miu" s-a ales cu fi`sa pan`la urma, noah nu ca mi-a parut foarte rau. Ar trebui sa beau altceva ?

In rest, la noi e un frig de mi-am luat geaca. Ploua si bate vantul, ca deh, e noiembrie.

Bilant: Giulia e incantata de "ocheiaii" mei :-) Repeta muuulte dupa noi, in sfarsit comunicam pe limbi cunoscute :-) Olita ... da, ne place, stam, producem, nu anuntam in prealabil, dar preferam sa intram in dulap si sa iesim victorioase aducand si un alt pampers, curat, specificand "pfuuu". Papam orice, dar sa fie si paine prajita. Cum il vede pe taica`miu cere "cioki", ca deh, cineva tre` sa strice cupilu`. In casa suntem cuminti ca tot ce s-a putut distruge, s-a intamplat deja, afara ... no comment ...

Pupam mamicile si copiii si burticile ! Sunt pe aici :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey ia nu va mai plangeti ca babele. Capul sus si relax...or fi si colegii aia ai vostri stresati de viata, noi de cupii si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marina,
asta-i buba, ca el nu e stresaaat si nu intelege mie de ce nu ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marina, !!!
Si eu caut sa fac alt pat, avem un vecin care confectioneaza eftin si bun .. doar ca nu ne-am decis inca la dimensiuni ! Zic io ca daca tot facem, macar sa fie mai mare, sa ajunga ceva mai mult timp decit primul !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!
First, ANDREEA, sa-ti raspund ca uit de la mana pana la gura: pui cam 1 cm busuioc in 100 ml apa plata, lasi cateva ore, strecori si cu apa aia speli, tamponezi, clatesti (adica ce reusesti) copilul in gurita. Chestia asta fa-o alternativ cu glicerina. Si mi-am adus aminte, cand a avut Matei afte, a luat tablete de Nistatin, 1/4 de pastiluta pe zi si i-au trecut foarte repede.
ASTAZI VINE IEPURASUL MEU ACASA!!! Asa ca sunt Speedy Gonzales, deja am fost in piata, am facut ciorba de perisoare de vitel, am copt ardei sa-i fac tocanita (ca-i topit dupa ea), am facut compozitia de parjolute de piept de pui, fac curat, am pus si rufe la spalat, ce mai, I'm a hero! Dar am emotii sa vad cum se adapteaza din nou acasa, ca ultima data jelea la usa dupa bunica-sa . Asta pentru socrosenie! (misto cuvant!).
Si sa va spun cate kg are copilul meu:17!Si culmea e ca nu pare foarte gras, e doar bine facut, barbatelul meu mic si drag!
ELI, drum bun si sedere placuta in RO, bafta surorii tale la bac!
Nepotica mea are acusi capacitatea, dar e fata desteapta, a terminat clasa a 8-a cu 9.97 (si la cel mai bun liceu din Iasi dupa ultimele testari nationale), si a luat locul 2 la testarea la engleza pe judetul Iasi, pentru cei care opteaza pentru clase cu predare bilingva.Si asta in conditiile in care parintii sunt divortati, nu a avut juma' de ora de meditatie si nici nu o impinge nimeni de la spate sa invete. Ce mandra sunt!

Va pupic ca incep sa scriu ghiveciuri, ma grabesc cu treburile, dar revin!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata la toata lumea!
Am citit tot din urma, dar nu mi-a ramas in cap mai nimic...
Pupici lui Pat sa-i treaca mucii! Eu sper ca Stefan sa nu raceasca si el - nu de alta dar aseara l-a luat raceala si pe tati - eu macar ma simt mai bine desi acum a inceput tusea care m-a chinuit toata noaptea...
Am si o veste foarte buna - sora mea e insarcinata si daca totul va evolua bine, in ianuarie la anul voi avea un nepotel/nepotica! Din pacate acum are ceva probleme, dar eu sper ca se va rezolva si cu ajutorul lui Dumnezeu va duce sarcina la bun sfirsit!
Prin Bucuresti este o vreme de cacao, bate din nou vintul, e cam frig si sta sa ploua...In weekendul asta tati pleaca pe litoral - au petrecerea de vara de la firma, asa ca noi o sa ne ducem la mama sa facem un gratar la curte (asta evident daca vremea o sa ne permita!).
Vad ca subiectul e in continuare "colegul de apartament" cum se exprima cineva aici... Eu nu pot sa ma pling foarte tare - dupa ani multi de munca de lamurire am reusit sa obtin un buchet din florile preferate la fiecare aniversare! Plus ca in general e destul de atent cu mine, ceea ce insa nu-l scuteste de "cicaleli" asa cum se exprima el...dupa mine oricum nu exista relatia perfecta - mie imi este de ajuns sa stiu ca ne iubeste si ca ar face totul pentru noi, asa ca impreuna eu zic ca o scoatem la capat din orice situatie!

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, felicitari pentru sora ta si sa fie bine pina la capat !!! Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte !Si petrecere frumoasa la gratare, sa fie vremea frumoasa !
Roberta, superwoman,nu alta ! 17 kile deja are Mateiul? Mama, cred ca e grasunul trupei ! Apoi la cite bunatati i-ai facut, nu ma mira !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina,se uita colega mea de birou ciudat la mine zice"asa tanara si s-a tacanit saraca,rade de una singura"!!!Ar trebui sa scrii o carte despre peripetiile Mariei sa nu-ti irosesti talentul
Pupici lui Pat si lui Luca,sa le treaca repede mucisorii1

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Io va las acum, am program administrativ, pentru ca al meu coleg meu de apartament (hihihihi!) respira aer de Berna, eu sint de serviciu la cumparaturi pentru casa !
Ne revedem later !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana....hai ca nici cu "acum dormi, am zis!" nu mi-e rusine...:)

Cu mine s-a obisnuit lumea sa ma hlizesc la calculator, stie toata lumea ca-s calare pe DC toata ziua...Atata vreme cat imi fac treaba nu comenteaza nimeni...:))))

Gabi, felicitari surorii tale, o sarcina usoara si fara peripetii pana in ianuarie!...:)

Roberta, bafta nepotelei la examene!
Eli, bafta surorii la bac!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput