Piticlontzi de iulie-august 2004 (186)
Raspunsuri - Pagina 27
alice2004 spune:
Olivia, no messages ! Va spuneam io daca era ceva ... mai astept ! L-am asteptat io pe omul acesta sa apara in viata mea vreme deeeee ... ani, asa ca nu mai conteaza citeva zile in plus, nu ?
Simona, cioco cu mujdei ? Cool, copiii astia au un talent culinar ceva de speriat ! Pupici domnului Pufulescu !
Io am un termomenrtu din acela cu afisaj electronic, i-l pun lui Andrei sub brat, nu prea este el incintat, dar rezultatul este cu muuuult mai bun decit cel obtinut cu termometrul clasic, pe care il bagam in fundulet, ca urla de zici ca il taie cineva !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Ca uitasem - de Andreea Banica eu una nu stiu nik ... eventual intra la membri si vezi daca a mai postat pe undeva, la vreun alt subiect !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
BLUE ANGEL spune:
Alica , eu cred ca sotu' iti pregateste o surpriza frumoasa !!!
multam de raspunsuri ..si multi

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
hai ca mi-am tras light ..din albastrul ala infinit ...sa-mi fie de bine
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
alice2004 spune:
Ma gindeam io ca ceva s-a schimbat in ultimele minute ... s-a facut light Simona ! Asa este mult mai bine !
Cit despre surpriza, daca ar fi fost in tara, cred ca era posibil, dar acolo are mult de lucru dupa cum mi-a spus si cum tot greul cade pe umerii lui, ma indoiesc ca va mai avea prea mult timp liber disponibil ... dar nimik nu este imposibil !
Multumesc pentru
!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
kim222 spune:
Simo..Pufu este un dulce..abia astept sa-l cunosc! Noi temperatura o luam cu un termometru care se aplica pe timpla si afisaza in citeva secunde...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
carmenp spune:
`neata, duamnelor!
is zombi, m-am chinuit azi noapte cu ionu care mi-a facut dupa vreo doi febra si care febra a scazut destul de greu, bleahhh, put si-acu a otet... in rest totul e minunat. multumim de complimente si aprecieri, fac bine la psihic
![]()
olivia, asa patesc si io dupa ce vin de la soacra-mea, nu ma-ntreba de ce, da`mi propun de fiecare data sa las` deoparte dracusorii ca am vreo citiva in kuru` meu, hehehe
io felicit toti sugubetii si mamicile aferente
edit:
philip, tin pumnii la voi sa fie bine
lio, de ieri vreau sa-ti scriu: fata mea, pleci in concediu, chiar daca pleci pentru cupil e un prilej si pentru tine sa te relaxezi. sunt multe locuri pe litoral unde copiii pot minca bine in sensul ca mincarea e proaspata, danut are 2 ani de`acu, e mare nu mai e un bebelus, la ce-ti trebe` bucatarie?! zau asa!! nu am citit, ai fost la doftor? cum e bebe?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Neatza,cica azi vine vara,iuhuhu
Vazut poze cu tzucurei frumosi si cu fetele cucuietele ale Carolinei!pupici

Marcela,foarte bine ai analizat relatia "colegiala" si vorba Dianei, acum suntem mai linistite ca ai nostri nu ne inseala.
Nu vrei sa-ti trimitem niste autografe virtuale si pupici pe ghips??Sanatate maxima
.
Din categoria nici o noapte fara perle,a mea la ora 4 ma implora
"mamaaa,ia-ma si pe mine!",in patul nostru adica,asa ca in curand vom trece si noi in categoria celor care se inghesuie intr-un singur pat!!
Aseara i-am luat un colac pentru wc special pentru ea si a fost tare incantata,nu mai vrea sa se dea jos,o intreb "ai terminat mama","nu mai fac si kk",o mai las si iar o intreb "esti gata","nu, mai fac si pipi!"![]()
Si-i mare fan de carcotasi,ii este drag de Gainusha si de bebelushe
o zi buna,sunt prin zona
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
A, noi luam temperatura cu banda din aia care se pune pe frunte si se coloreaza cifra in roshu, este destul de precis l-am verificat asta vara cand avea mandra 39 indica exact,ca in funduletz nu i-am mai luat-o de pe la 2-3 luni!!
Carmen,offf,mai,mai,pupici si insanatosire grabnica lui Ionutz!!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
neatza dragelor!
ce de povesti frumoase aseara!
Cristal super Maria cu burta mare...
Caro ce chestie cu Alessia....tot inteleg cupii astia, da tot!!!!
Alice pupici!
Mitzu wow ce cool Tudor cu vecinuuuu'....take care! ![]()
![]()
![]()
eu nu fac bilanturi de 2 ani....da-s multumita de Pat chit ca nu vb decat in limba lui. cel mai distractiv e ca sustine cu tarie in continuare ca il cheama loliloli....si pe taica-su la fel. o fi numele de familie asta? ![]()
super pozele tzucureilor ca de obicei....si mameza aferenta la fel!
pupici tuturor..si o zi frumoasa!