Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, vrem poze..
Iti multumesc pt griji , Uite am sunat din nou acasa si parca e mai bine...A avut o dereglare la stomacel. Am trecut-o pe orez, pe care l-a mancat cu placere.

p.s. nu schimba nimeni capitolul?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, vrem poze

Anda, sounds familiar ; nu ar ma fi casnicie daca nu am face asa.

Kris, poate ca e de la dovlecel crud. Sanatate! sper sa nu aiba nimic.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Anda mare dreptate ai! Si eu cred ca trecem toti prin crize. Si mai cred ca ele ne dau experienta care a doua oara ne face mai puternici.

Crinuta cand vii in Romania? Ne intalnim atunci?

Apropo facem intalnire cu copiii in parc? Ce ziceti mamici dragalici?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, eu vreau, cu copii, fara copii..
dar ce ne facem cu vremea asta de toamna tirzie...nici nu imi vine sa cred ca e iunie dupa cum se vede afara, innorat si intunecat de la ora 19..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

ufff, apuc sa mai intru si eu si aflu o asa trista veste...
Ixxi, deja fetele ti-au dat atatea sfaturi ca vorbele mele ar fi de prisos... Eu mai spun doar atat:
NU cred in viata asta ca in orice cearta / divergenta sau ce-o fi ea vina e doar de partea unuia! Sa ma ierti, este doar parerea mea! Ac parere pleaca de la faptul ca noi, oamenii suntem asa de diferiti si reactionam la fel de diferit... Sunt convinsa totusi ca vina e mai mult e de partea sotului, tu fiind mai mult ocupata cu copilul decat el. Ca sa nu ma lungesc, concluzia mea ar fi ca NU este totul pierdut, puteti incerca cumva, nu stiu cum, voi puteti afla, sa mergeti cu bine in cont impreuna! Doamne ajuta!
Daca totusi unul din voi nu mai poate/vrea... e ff greu, imi imaginez. Dar poate e ceva de moment, oamenii se ma razgandesc.
Si bineinteles ca toate casniciile au si momente urate, ca si frumoase, viata in 2 NU e chiar usoara! iar cand 2 devine 3 sau mai mult...
Pupici piersicutei!

danielai, hai sa-ti spun o faza tare, si noi plecam f probabil cu mama mea in vacanta in Grecia. O sa fie nitelush mai scump dar asta e, dc vrem si noi cat de cat sa ne simtim ca in CO. vom lua 2 camere ce comunica si in una din ele va dormi mama cu Codrin (in patutul lui pliant desigur). asa vom avea si noi intimitate cat de cat in camera noastra si seara vom putea iesi cu ceilalti prieteni (mai merg inca 2 cupluri de prieteni in inca 2 masini). Deci vom fi 3 masini in total, ceea ce ne incurajeaza la drum. Masina noastra noua (am uitat sa va zic ca ne-am luat masina noua) este ff spatioasa, deci vom avea sper suficient loc pt bagaje cu tot cu copil. Insa si noi ne temem de cum se va comporta Codrin la atatea ore de mers cu masina. Acolo stam 2 sapt... sper sa merite drumul!
Eeeh, ce ziceti de un asa concediu, cu mama?? ... ce nu facem noi pt piticuti?! luam si bunicile in CO. .

Codrin nu vb ff multe cuvinte... insa intelege (asa pare cel putin) destule . Ieri mi-a zis bona ca i-au iesit niste masele si cand m-am uitat mai cu forta asa m-am minunat ce mare e una si n-am vazut-o. Wow, e palpitant sa le vezi maselele, pe bune . Si aseara la culcare l-am vazut ca era cam agitat si cu mana in gura si i-am dat Calpol si azi dim s-a trezit la 7 in loc de 6 . deci e ff posibil ca trezirile lui matinale sa fi fost si de la ac masele.

merg sa pap si eu in pauza si revin, ca azi am o zi mai usoara.
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si eu as vrea sa plec in grecia cu junioru numai ca ma ingrozeste ideea drumului cu masina. Am fost uichendu asta la munte si m-a zapacit Victor. Dar totusi vom pleca pentru ca ofertele de pe aici nu ma incanta deloc. Si preturi mari si conditi naspa. Voi cand plecati?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Anda, multumesc mult......fetelor multumesc....nu mai am cuvinte...incerc sa ma adun sa/mi evaluez sansele.....sa/mi caut punctele tari sa sa fac ceva...orice.....nu il pot lasa asa.......
il iubesc, il vreau inapoi, vreau sa fim o familie.....
si eu am trecut prin crize de genul asta....ma intrebam daca mai pot sta langa el, dar m/am calmat si a trecut totul......poate ii va trece si lui....sau poate nu.....dar trebuie sa incerc......nu am dect o carte si o voi juca......

kris super faza cu "pasarica", sanatate multa.....
si crisu are ceva la burtica, ieri a avut un acaun cu mucus.......trebuie sa/i fac ceva investigatii...

ea mititica se vede ca sufera, a inceput sa planga dupa el si sa/l caute, sa se suie la el in brate.....lucru excelent pt mine......(pana acum nu prea vroia la el)

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

O sa pun poze cand mi-o face sotul. Eu mi-am facut cateva dar se vede aiurea ca e greu sa imi fac din parti si de la spate.
Oricum, i-am cerut un anumit tip de breton, lung, si nu imi place ce a iesit, asa a il prind in agrafa. Ma plac mult mai mult asa decat cu breton.

Promit sa pun poze.

Ana Maria, teoretic venim in tara in prima jumatate a lunii iulie. Cand stiu mai multe scriu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, si Rayan spune " aide". Am uitat de asta.

Apropos de pasarica, Rayan tot spune des " tzitzi" chiar si lui tati cand isi da jos camasa, la care sotul ma intreaba ce ne facem daca va face asa in public, daca va merge la oricine si va spune " tzitzi"....., ce m-as amuza....

In rest eu lui Rayan ii spun clar ca el are penis. Nu il iau cu alte cuvinte ca nu imi place si stie baiatul meu ce e ala penis.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Nu speram ca voi gasi atat sprijin...sincer imi era teama sa va spun, inca imi este rusine....simt ca am esuat....nu am fost in stare sa/mi pastrez familia, am gresit.....eu imi asum greselile, se pare ca si el, dar nu "crede" ca mai vrea sa continuam.....

am abosit sa mai vorbesc, sa/mi caut vina.......iar faza cu "esti o persoana prea buna ca sa te ma mint"....ma termina, daca sunt asa de buna de ce nu ma mai vrea.....avem o istorie impreuna, am trecut prin multe greutati, iar acum cand mu mai avem nici una.....vrea sa plece....ironic, nu.....?

daca hotarati o intalnire as incerca sa vin si eu.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput