Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 32
ana maria spune:
Ixxi ma bucur ca am simtit un ton optimist. Cred ca e important sa mergi inainte cu viata ta si sa fii iti pastrezi stima de tine. Eu tot nu cred ca ai vreo vina, ca toate fetele de aici stiu ce inseamna primul an din viata unui copil asa ca e tare greu sa ne prefacem ca nu s-a schimbat nimic in viata noastra.
Iar cu intalnirea eu sunt de acord, hai sa ne organizam si precis iese ceva frumos. Tu cand ai putea?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Multa sanatate Piersicutei si Biancai (Kris)!!
(15 12 2004)
ana maria spune:
Capitol nou
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78142
(15 12 2004)
kris spune:
Ixxi, ma bucur ca esti un pic mai bine! Vezi, piersicuta simte cel mai bine...tensiunea dintre voi!
Ce pacat, ca tu iti doresti sa fiti ca o familie adevarata si el...nu face , poate deocamdata, nimic...
Sanatate piersicutei!
Patri, AnaMAria, va multumim!

Dupa 6 ore de la ultimul scaun , a facut diaree... Off Doamne! sper sa fie doar un mic deranj...

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
teo1970 spune:
Buna, tuturor fetelor !
imi cer scuze ca dau buzna in sub vostru, caci eu nu sunt o mamica de 2005, dar am vazut ca Beatrice scrie mai multe aici despre problema ei, probabil se simte mai legata de voi, e normal
Beatrice,
imi pare rau de ceea ce ti se-ntimpla, dar dupa cum gindesti cred ca o sa reusesti sa treci cu bine de incercarea asta si o sa va impacati !
dar trebuie sa incerci sa actionezi "logic" si nu sub impulsul unor reactii de moment (mai ales ca spui ca el e impulsiv);
ai incredere in tine si fii mai desteapta decit el !
PS de fapt, sotul tau ce vrea ?
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

ana maria spune:
Avem capitol nou!!!!!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78142
(15 12 2004)