Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 30
bubu05 spune:
Eu nu le fierb, ele se umfla de la sosul cu lapte si smantana. daca le fierbi se pot rupe...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Eu nu le fierb, ele se umfla de la sosul cu lapte si smantana. daca le fierbi se pot rupe...
Oana siVladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Aha. Merci mult. Vad eu ce iese si iti spun ce am facut.
Crinuta si
Rayan
Witchie spune:
Beatrice,
Si eu divortzez cam o data la trei saptamani. De obicei inainte de a doua chenzina cand nu mai avem bani si incep sa imi amintesc de la adam si eva tot ce am de reprosat/schimbat samd. Si ne certam si zicem ca divortam si ca nimic nu mai e cum a fost si ca ne-am schimbat si la dracu' nu merita efortul blablablabla.... Cu cantec, cu bagaje facute, cu ia-ti motanu si sa te duci la muma-ta, imi iau copilu si plec la tata! samd.
Suntem obosite. Muncim, venim acasa unde copiii ne iau de proaspete. Seara picam frante. Ne e greu sa ne iubim pe noi insine, d-apai pe ei! Ce sa mai iubesti cand iti vine sa lesini nitel pe parchet, de oboseala? Dar e doar o etapa. Nu trebuie sa disperi. Daca tu crezi in casnicia ta si sotul tau nu e chiar dus cu capul (desi sunt multi care-si pun coada pe spinare) poate merita sa lupti. Daca tu nu mai ai ce investi in relatia asta, aminteste-ti ca inainte sa fii mama piersicutei esti femeie si ai dreptul sa fii iubita si respectata. Orice ar fi, nu te izola.
Fericirea nu e o stare perpetua, cel putin nu fara implicarea ambilor soti. Nu cred ca exista vreuna dintre noi pe aici care sa fie in permanenta fericita. Toate avem momente bune si rele. Tu faci parte dintr-o familie mare. Sa iesi din aceasta familie acum e ca si cum singura te-ai condamna la o depresie si mai adanca.
Daca tu esti sanatoasa si ai un serviciu, daca piersicuta creste frumos si nu are probleme, mergi inainte orice ar fi. Banii se fac, casele se ridica, relatii noi se pot infiripa. Nu te uita pe tine. Nu te pedepsi. Nu-ti face procese de constiinta inutile. Crezi in tine si in Dumnezeu si nu te lasa coplesita. Vino aici asa cum ai veni la tine acasa. Nimeni nu iti inchide usa si intotdeauna se va gasi macar una dintre noi sa rada sau sa planga cu tine.
Te imbratisez cu drag,
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
bubu05 spune:
Anda, ai perfecta dreptate, in orice casnicie sunt probleme, mai sunt discutii, oboseala, stres, nervi...imi pare tare rau ca Ixxi trece prin momentele astea!
Ce m-a amuzat povestea cu Irina!
Fetelor, pe unde umblati??
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
MihaT spune:
Ixxi imi pare rau ca treci prin asa ceva,ce familie fericita pareati la Beby expo cand ne-am intalnit,pacat ca sotul tau nu stie ce pierde. Nu stiu ce sa-ti mai zic in plus de ce au zis fetele,trebuie sa mergi mai departe,gandeste-te ca Piersicuta are mare nevoie de tine.
Te rugam sa mai revii cand vrei sa te descarci si cand ai nevoie de sprijin,si noi suntem aici o familie!!!
Pupici de la Alexia pentru Piersicuta ta

kris spune:
Anda, foarte frumos ai povestit despre vietile noastre cotidiene, pana la urma...
Ce noutati ne mai aduci de Irinuca?
Hai sa va scriu ce spunem si noi. As dori sa le spun in ordinea in care le-a rostit: baba, da, nu, tata, mama, tataie( un cuvant pe care il spune cu deosebita placere), gata, apa, beee(la oaie), Meeee (la miel), ham, ham( non stop), cica-cica( la purcei- dupa sot); ceai, papa, haida, hai,da (cand cere ceva, de vreo 1000 de ori pe zi), a a ( cand ne da ea ceva) ; ti ti( la masina); pa pa; babaie ( pt mamaie) si mai incoace, mamaie; ata ( la rata)- e atat de dulce cand zice.. ete (uite!) -non stop si probabil mai sunt, dar nu mi le mai amintesc acum...
Eu mai zilele trecute ii aratam o papiota de ata si ii spuneam cum se spune, iar ea imi arata spre tricicleta ei cu cap de rata...si-mi explica pe lb ei ca aia e ata (rata)..
Mamaita ei scumpa si draga( mama s) era tare dezamagita ca dansei nu-i spunea decat : "babaie", asa percepea ea mamaie... La toti din casa le spunea cumva, iar dansei babaie.
Cel mai frecvent il striga pe tataie ( e singurul in viata, de altfel- nu mai are nici strabunici) , mai rar pe mine, tati, mamaie...

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Nu sunt decat 24 de cuvintele, dar sper sa progresam cumva...
Eu sunt sigura ca stie mai multe, dar nu a fost intrebata..
Mai stim sa aratam nasul, ochii, urechile, limba, dintii, mana, piciorul, parul, capul, burtica si mai nou "pasarica"
Intr-o dupa amiaza o intrebam unde e pasarica din colivie ( era ceva de jucarie) si ea imi arata pasarica ei , ca mai apoi si pe a mea..
M-a smotruit sotul atunci, zacandu-mi ca daca cineva, din gluma o ? unde e "pasarica" si ea va veni si la mine sa o arate, cum voi proceda in asemenea situatie? I-am raspuns ca nu o sa se intample si ca eu nu am ? ,respectiv invatat-o asa ceva.. Ea mai aude la bunicute: ceva de genul : iti mananc pasarica!:
Mai aratam ca stim ca avem un an, dar numai cu ambele aratatoare o data.
Gata ma opresc..

albume foto
kris spune:
Buna dimineata!
Bianca e cam bolnavioara, s-a trezit pe la 2 dimineata intr-un planset si a stat treaza cam o ora. Facuse kk in pampers, ceea ce nu se prea mai intampla si apoi a solicitat si olita si a facut si la olita.
Parca avea crampe, pt ca nu suporta sa-i pun mana pe burtica si se tot framanta cand facea kk.
De dimineata s-a trezit la ora 6 si o cerut din nou olita si a facut din nou. Consistenta este usor normala( nici moale nici tare). De dimineata a facut si un pic febra, dar i-a trecut. Acum zice matusa ca e mai bine, dar sunt tare ingrijorata. O fi mancat ceva ce nu i-a priit? Ieri a vrut, pt ca a zarit in bucatarie dovlecel crud si a mancat 2 bucatele. O fi oare de la el? Dovlecelul era da la tara, crescut in mediu natural si nu din comert.
Ixxi, sper ca esti mai bine! Asteptam vesti de la tine. Piersicuta, a simtit raceala dintre voi, tensiunile? Ai mare grija, pt ca cei mici raman marcati, chiar renunta sa comunice la un momemt dat cu cei din jur, se inchid in ei. Ei simt foarte usor tensiunile ditre noi, parintii.

albume foto
crinuta spune:
Anda, m-ai facut sa rad. Sunt de acord ca mai toate casniciile trec prin faze din astea, mai mult sau mai [putin.
Ieri mi-am facut suvite blonde, dar tunsoarea e tot aia, doar ca mai scurt. Am vrut altceva, dar nu conteaza, cand vin in Ro ma tund cum vreau.
Kris, imi pare rau ca Bianca nu se simte bine. Sanatate multa.
Fetelor, eu nu mai scap de oboseala asta. Am niste cearcane uriase, zi de zi. Cum scap de ele?
Crinuta si
Rayan
kris spune:
DAR CE SE INTAMPLA DE NU A SCRIS NIMENI PANA LA ORA ASTA?
SUNTETI BINE MAMICI ,PITICI?
SA AVETI O ZI CAT MAI PLACUTA!

albume foto