Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 29
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, orice ai face si ce decizie ai lua, asa cum au zis si fetele, nu te invinovati ca l-ai neglijat!Un barbat care iubeste cu adevarat si nu este egoist stie sa lase de la el si sa astepte, sa o inteleaga si ajute pe femeia de linga el, nu sa isi gaseasca iubire in alta parte. Poate sint mai dura, dar eu nu concep asa ceva si nu pot ierta asa ceva. DAca l-ai fi neglijat mergind in baruri, petrecind vremea cu prietenele sau eu mai stiu ce, atunci era altceva.
Asa este, iubire cu forta nu exista, lasa-l in pace, sa se adune, sa se gindeasca clar ce vrea sa faca mai departe. NU trage de el, nu plinge si nu ii arata ca esti disperata. Cel putin eu asa as face. tu nu ai gresit nimic, lasa-l pe el sa decida ce vrea sa faca cu viata lui, poate ca o sa isi dea seama ca gresit si s-a lasat purtat de altele...stiu ca eu cred, nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treci, insa mai stiu un lucru: daca sotul meu nu m-ar mai merita, nu as mai ramine cu el, nici macar pentru copil.
toate cred ca am trecut si prin momente mai putin placute, casnicia nu inseamna numai lapte si miere, de multe ori si eu am crezut ca o casnicie poate ucide ce este mai frumos intr-o relatie intre 2 oameni, si daca vreodata voi considera ca ceva nu mai merge sau nu mai sintem fericiti impreuna, sau unul din noi nu este fericit sau se va simti singur, nu ma voi complace in minciuna, cu siguranta.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Ixxi, ti-am scris pe privat.
Patricia, a iesit super fina prajitura! Cum adica cu ce am facut-o?
Nu i-am adaugat fructe, daca la asta te referi.
Bdana,
si multumesc frumos.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Ixxi, nu stiu ce as mai putea adauga, deoarece fetele ti-au spus numai lucruri valabile si eu sunt de acord cu ele.
Gandeste-te daca in perioada asta ai fost fericita, daca poti trai nefiind implinita sentimental.
Gandeste-te la tine si la Piersicuta ta. Voi sunteti prioritare.
In rest urmeaza sa vezi daca pt el este un moment de criza sau e foarte serios in decizia lui.
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Amaya, nici Ruxi n-a spus prea multe cuvinte pana acum vreo 2 sapt., cand a scos 4-5 noi de n-o mai recunosteam... Atunci m-am laudat si eu cu ea. Pana deunazi noi o tot comparam cu Eric (a vorbit f. devreme) si ziceam ca nu-i seamana la vorba. Dar fiecare copil are ritmul lui in toate si poate incepe sa vorbeasca (,) cand nici nu te-astepti. So, take it easy!
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Crinuta, l-am vazut si eu pe Rayan. E un scump si iti seamana.
Si pe donsoara Natalia, care are neste ochelari tare smecheri!
Nihil sine Deo!
crinuta spune:
Erica, ce cuvinte noi mai spune Ruxi? Eric la ce varsta a vorbit?
Fetele, eu nu pot sa vad decat poze de pe yahoo, asa ca cine are poze pe webshot eu nu le pot deschide din cauza filtrelor de net.
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Crinuta, Eric lega propozitii simple inainte de 2 ani. La 1.5 ani spunea f. multe, chiar daca nu pronunta corect.
Ruxi spune mama, tata, papa, da, nu, ei (Eric), mamana (mamaia), tatata (tataia), bebe, puiuu, di (calutu),uta, (h)ai, ade (haide), papu (papusa), mai-mai (frumos), apa, si mai sunt dar nu-mi amintesc eu.
Nihil sine Deo!
bubu05 spune:
Erica, pai spune destule cuvinte si Ruxi...
Crinuta, ai facut lasagna?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu,in primul rand scuze ca nu ti-am multumit pt reteta. Sunt o zapacita. Nu am facut inca, poate peste cateva zile.
Zi-mi ceva insa: nu fierbi foile inainte? Eu asa stiam.
Erica, merci de compliment.
Crinuta si
Rayan