Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Beatrice, ti-am scris si la celalalt subiect...
Te rog nu lua o decizie pripita...din proprie experienta iti spun ca nu tot ce pare frumos si este....probabil, ca si mine, multe dintre noi am trecut prin probleme, mai mici sau mai mari, dar n-am avut puterea ta sa o spunem cu voce tare...eu n-am avut curajul sa-i spun decat Crinutei si abia dupa ce s-a rezolvat, din fericire pentru mine. Dar cata nevoie as fi avut de sfaturi si suport insa am fost prea lasa.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, tare mult imi place cum ai scris.

Ce face Bianca?

Amaya, ce faci?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, nu pot sa cred...te rog mult nu pleca! Noi suntem alaturi de tine si mereu am fost in momentele grele ale tuturor! Chiar daca aici scriem despre copilasii nostri nu am ezitat sa ne spunem si ofurile personale, necazurile si bucuriile. Incerc sa te inteleg prin ce treci, poate cine stie, mai e o speranta! Iti doresc multa putere si nu renunta asa repede! Va pupam!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ixxi, mi s-a facut un gol in stomac cand am citit ceea ce ai scris. De fapt, tu ai mai dat niste semnale de alarma, dar nu ma gandeam ca situatia este atat de "albastra". Imi pare sincer rau ca tu si micuta ta trebuie sa treceti prin asta. Sa iti ajute Dumnezeu sa gasesti drumul pe care trebuie sa mergi impreuna cu piersicuta ta scumpa, ca sa va fie bine la amandoua. si sa sti ca suntem alaturi de tine.

Erica, am vazut in poze 2 nuntasi superbi, de fapt, 4, daca ma uit si la poza 20. Sunteti o familie frumoasa.

Megg si Cristi scoate asa saliva, dar zau daca ma deranjeaza f. tare. Il las sa isi faca damblaua.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, iti multumesc, credeam ca-mi voi primi . Am scris ce am simtit! M-a deprimat tare povestea ei...nu-mi revin...ma tot gandesc la familia ei tanara cu o minune de fata...

Bianca e bine, multumesc Celui de Sus. La tara s-a simtit ca-n sanul lui Adam. Deseara am sa va pun poze cu partea a 2-a a operatiunii "ratiustele", mai mari cu 2 saptamani. Continui sa-i dau laptic de tara si l-a recomandarile dr pediatre. Sper sa nu intampinam nimic rau...
lui Rayan si multumiri de intrebare.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi imi pare rau ca treci prin asa ceva.Eu zic sa stai aici cu noi,ne mai scrii ce te ingrijoareaza,poate te putem ajuta ori cu un sfat ori cu o vorba buna.Si aici poate mai uiti un pic de supararea prin care treci.Oricum nu te invinovati pe tine ca ti-ai neglijat sotul,ai facut-o pentru copil care are mai multa nevoie de tine decat el,pana la urma nu l-ai neglijat ca sa te duci la petreceri si chermeze.De tine cine a avut grija in tot timpul asta,cine ti-a ascultat ofurile?

Eu cred ca e mai bine o perioada sa lasi problema asa cum e,va ganditi bine amandoi ce vreti si ce nu,apoi va intalniti si discutati,dar sincer si fara resentimente.Fara reprosuri...ca doi oameni maturi care au un copil de crescut,impreuna sau nu.Te pup si fruntea sus,nu esti singura,si asa cum au mai spus si fetele nu toate suntem fericite si ne merge bine,uneori poate scriem sa uitam de necazuri,ne mai mintim,mai ignoram problemele.Pupici piersicutei si sa aveti grija de voi!

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ixxi iti urez sa treca cit mai repede perioada grea! Tu trebuie sa ai incredere in tine, sigur va fi bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Am sters si am scris din nou. Nu-mi gasesc cuvintele ca sa te incurajez cum pot eu mai bine, Ixxi. Tu esti o mare sufletista, iar Piersicuta este o scumpete de copil. Va asteptam cu drag printre noi de cate ori simti nevoia de ajutor.

Ana Maria, La Multi Ani, sper ca v-ati distrat bine la munte.

Si noi ne-am hotarat sa mergem cu masina si cat mai aproape in concediu, tot din motive de copil care se plictiseste. Culmea e ca mama s-a oferit sa stea cu Maria si sa ne lase pe noi sa plecam singurei, dar eu nu vreau sub nici o forma. Cred ca concediul cu copilul e important si nu m-as simti bine fara. Asa ca prefer s-o iau si pe mama cu noi, sa avem ajutor.

Nici noi nu vorbim prea multe cuvinte in afara de mama si tata. Dar pe limba ei acolo "vorbeste" toata ziua. Intelege tot, si raspunde cu da si nu la orice intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, nu te invinovati! un copil iti ocupa tot timpul, treburile casnice la fel, poate l-ai neglijat involuntar, fiind obosita. Poate el este egoist ca nu se gandeste la asta...chiar m-a ravasit si pe mine situatia prin care treci...poate totusi mai e o solutie, poate se mai gandeste...oricum, timpul le rezolva pe toate! Tu trebuie sa ai curaj pt. Piersicuta tu scumpa, care nu trebuie sa te vada trista!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

ixxi, Bubu05, are dreptate! Numai noi stim cat timp ne ocupa un copil si treburile casnice. El ar trebui sa se invinovateasca pt ca nu a stiut cum sa tina flacara aprinsa! A fost cam egoist la capitolul asta!
Dupa cate ne-ai povestit in trecut si mai ales dupa fotografii, se observa f bine ca sunt innebuniti unul dupa altul.. Oare nu se gandeste un pic si la minunea voastra? Acum trebuie sa se vada adevarata intelegere, cand dai de greutati, precum un serviciu nou, lasat fetita dupa atata timp cu altcineva, chiar si mama, oboseala ta acumulata, stresul...si multe altele.
O jumatate adevarata nu da niciodata inapoi, s-a gandit numai la el, poate, cu scuzele de rigoare, la necesitatile fizice...

Te dulce si ai mare grija de tine! Ma gandesc tare mult la pirsicuta ta, la ce simte ea acum...si ce gandeste mititica!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput