Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ixxi, imi pare rau sa aud asta... iti doresc multa putere sa treci peste situatie si sa te bucuri de fetita ta scumpa. poate gasesti o cale sa ne "auzim" macar din cand in cand.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Multumesc pt aprecierile voastre legate de poze. Da, au facut furori la nunta, nu mai erau alti copii asa ca au fost "cei mai tari din parcare (-a goala)" , doar ca nu au stat o clipa locului, a fost f. greu pt noi, iar la biserica n-a fost chip sa ramanem pt ca s-a intarziat mult slujba si n-au avut rabdare.

Am pus la cuptor prajiturica cu branza -reteta Patriciei , si-apoi iesim pe-afara.

Ana Maria, e super ca puteti merge asa des/mult la munte! Ce-as vrea si eu, insa tot timpul se iveste cate ceva si amanam. Poate ne dai si noua ceva idei... o locatie confortabila pt o familie cu copii. Merci.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ixxi, nu ne parasi!Ultimul lucru de care ai nevoie este izolarea acum!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by ixxi

Dragele mele....imi cer scuze dar nu am citit nimic de vineri....
raspuns dator despre electrostimulare: e super!!!! am facut vineri o sedinta si azi...si de atunci am slabit 1.5kg, binenteles cu dieta stricta si bio/cla.

acum.....trag aer in piept si am sa va spun...caci realizez ca e singurul loc unde pot sa ma descarc....iubitive sotii, nu/i neglijati oricat de mult v/ar solicita colii. fiti atente la nevoile lor si acordatile toata atentia, mentineti vie flacara dragostei! va doresc sa nu treceti niciodata prin ce trec eu acum....totul s/a terminat....dar va fi un nou incaput doar eu si mica mea piersicuta.

nu cred ca am sa mai pot intra aici, va doresc sa fiti fericite, sa apreciati ce aveti si ...uneori nu cautati prea mult raspunsuri, caci s/ar putea sa nu va placa ce aflati.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Beatrice!!!! Orice s-ar intampla, nu vad motivul pentru care sa nu mai scrii aici. Poate treceti doar printr-o perioada mai nasoala si nu e totul pierdut. E greu cand apar copiii, mai ales ca si barbatii astia sunt tot niste copii, doar ca mai mari si cu mai multe nevoi decat cei mici.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ixxi, suntem alaturi de tine. Poate te razgandesti totusi si ramai alaturi de noi.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata...
Ixxi, m-ai intristat f tare...

Noi peste wkend am fost f active, am iesit la plimbare, a fost frumos, dar mereu cu frica ploii dupa noi...of, ce ma enerveaza vremea asta.

am vizonat citeva pozele care au aparut noi si am fost pe faza -frumosii nuntashi (Erica, mi-a placut mult jachetzica bleu), simpaticul Rayan tuns si cu okelari, Natalia scumpica foc). O sa ma uit daca au mai aparut si altele si nu am fost pe faza.

Lavinia, imi pare rau, sper din tot sufletul sa isi revina tatal tau!

Erica, cu ce ai facut prajitura?? sa imi spui cum a iesit.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

dragele mele sufletul meu este facut tandari...nu suport sa va vad pe voi acum atat de ferictite....de fapt nu sunt inca pregatita sa spun cu voce tare caci casnicia mea a luat sfarsit....

nu reusesc sa fiu coerenta....alternez disperarea cu momentele de curaj...poate e totul prea proaspat.....dar credeti/ma am mare nevoie de voi.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ixxi poate e doar o perioada grea, nu zice ca s-a terminat.. Poate dupa o pauza o luati din nou de la capat. Eu va tin pumnii!!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ixxi, m-am intristat rau de tot.
Te rog din suflet nu te grabi cu vreo decizie. Sa nu crezi ca exista casnicie perfecta, iar probleme au toti.
Refuz sa cred ca nu se poate face ceva. Ideea e sa nu va grabiti cu deciziile.

Mai fetelor, mie mi-e rau cand ma gandesc cate casnicii se destrama dupa ce apare un copil. Parca in ultima vreme cel rau vrea sa distruga toate casniciile.
Atatea cazuri vad, mi-e rau, dar daca nu luptam unde ajungem?

Ixxi, eu sper sa nu pleci de la noi. Ne esti tare draga si nu am vrea sa te stim singura si abatuta.
Stii bine ca poti vorbi cu noi orice, de aia suntem aici.
Eu sper sa vii cu vesti mai bune in curand.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ixxi, imi pare nespus de rau sa aud ce ti se intampla...Oare nu mai exista cale de intoarcere? Te inteleg, chiar acum mi-am pus intrebarea cum ar fi daca m-as despartii de sotul meu, si eu la fel m-as simti...deprimata si fara cuvinte... TE cred ca ai nevoie de noi dar nu mai ai putere sa ne scrii... Te rog din suflet sa te mai gandesti, sa pui in balanta tot ce e bun sau ce e rau din aceasta casatorie.. Stiu, poate ne judeci, dar noi nu stim ce s-a intamplat de fapt..si noi venim cu sugestii, care, le poti folosi cumva...
Scumpa mea, incearca sa te stapanesti in fata piersicutei, pt ca ea va fi cel mai mult afectata.. atat de suferinta voastra cat si de faptul ca nu va mai fi tati cu ea mereu..

Ce rau imi pare...! si iarta-ma daca am gresit cu ceva! Ma gandesc si sunt alaturi de voi..

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput