Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!
Noi astazi ne-am intors de la tara. A fost minunat, vreme frumoasa si Bia s-a simtit excelent. Sper sa nu racim dupa aceasta escalada.

Crinuta, e un scump tare Rayan si tuns. Poti zice ca ai un baiat de 3 anisori. Albumul cu titlul "fac prostii" in mare parte nu prea i se potriveste, deoarece, scumpul de Rayan facea curatenie, te ajuta pana la urma. la iubirea ta!

Cory, e chiar scumpa Amanda tunsa! Nu stiu de ce nu-ti place? E o etapa din viata pana la urma,: vine si trece!

LAvinia345, ai o printesa! Mi-e atat de draga si e atat de cocheta!
Mult succes la invatat lb araba!

Ilucae, bine ai revenit printre noi! ne bucuram ca ne scrii despre Alexandra. Te mai asteptam.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor va multumim pentru urari!! ne-am intors de la munte unde a fost foarte frumos doar ca drumul cu masina ne-a terminat nervos. Victor nu mai sta in caunul de masina mai mult de ora iar apoi incepe scandalul. Nici la mine in brate nu vrea sa stea si se duce intr-una catre taica-su la volan. Bineinteles ca nu-l las si atunci icepe disperarea. Dupa uichendu' asta am luat hotararea sa nu mai plecam in grecia cu masina si sa alege o varianta mai usoara, fie aici la mare fie cu avionu undeva. dar trebuie sa imi fac niste socoteli ca vrea sa mai mergem si dioua saptamani la munte...

Crinuta sa stii ca nici Victor nu vorbeste prea multe, eu red ca zice chiar mai putine decat Rayan dar nu ma ingrrijorez intrucat intelege aprope tot ce ii cer si comunica foarte bine chiar daca foloseste limba lui. Oricum toate ziua spune ceva. de vreo saptamana si-a dat drumul mai bine la vorbire....

Oricum eu sunt foarte mandra de micutul meu care acum un an era asa mititel incat toata lumea ii dadea vreo 3 luni in minus (cand avea 6 luni ma intrebau daca are 3) iar acum adesea lumea crede ca are 2 ani. A crescut si mult in inaltime (nu stiu cat ca nu-l pot masura). Cu alintarile stam mai prost....

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Voi pune si eu poze de la munte cat de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Nu-i nimeni pe-aici?

Ana Maria, asteptam pozele! sa stii ca si Vlad incepe sa se frichineasca in scaunul de masina, dar eu nu l-am luat de acolo deloc. Chiar plangea de suparare dar nu-l bagam in seama si se calma dupa un timp. Cand plecam la drum lung ii cumpar cateva jucarii noi si o perioada e interesat de ele, apoi le arunca. Mai papa un pufulete, ma mai joc cu el si pana la urma in scaun sta tot drumul.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, ai dreptate, dar cu titlul m-am referit la pozele in care se catara pe scaun. Pozele cu aspiratorul le-am pus ieri si de frica sa nu pice netul le-am pus in acest album.

Aha, deci nu suntem singurii care vorbim putin. Eu il las in ritmul lui. Stiu c intelege, deoarece atunci cand ii cer sa aduca una, alta, imediat face.

Bubu, probabil ca s-au vorbit. Rayan cand cere apa, mai ales cand e in pat, intinde mana si zice de 2 ori " mta". Niciodata nu zice doar o data. Inaine zicea " ehe" cand cerea apa, iar cuvantul " apa" l-a spus acum vreo 3 luni cand a renuntat, nu stiu de ce.
Cand spunea" ehe" si intindea mana spre biberon, eu faceam pe proasta, facandu-ma ca nu inteleg ce vrea. Ba ii mai zic ca nu inteleg ce zice, iar apoi il inreb" vrei apa"?

Numele noastre nu cred ca le stie, ca nu i-am spus. Eu ii spun de " tata" iar tati zice " mama", deci e cam greu.

Voi cand mergeti la mare? V-ati decis? Cu doamna aceea nu e clar. Mama tot vb cu ea, dar inca nu stie pt iulie, asa ca daca o lalaie facem rezervare la un hotel, nu prea scump ( a gasit mama preturi acceptabile) si gata.

Cine stie sa faca lasagna? Vreau o retet nu prea grea.

Cory, si eu am vazut-o pe Amanda tunsa si tot la fel de scumpica e. Nasucul ala mic si scump cere pupaturi.

Fetelor, Rayan s-a intalnit cu copilasi mai mari decat el, si nu o data stau cu frica in san. Ori il imping ( si el se amuza), ori vor sa inchida usa ( si mor de frica pt degete), ori se joaca cu jucarii mici sau obiecte mici pe care Rayan inca le baga in gura, spre disperarea mea...., ce mai.,e o varsta foarte grea.
Bine ca nu am alt copil ca nu faceam fata.
Se suie pe canapea, apoi se lasa pe spate si se loveste cu capul de zid.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, acum Vlad, mai nou, daca il intreb "unde e tata" se duce la el, il arata cu un degetel si zice " Cata". Barbata-miu nu prea e incantat ca stie cum il cheama, zice sa-i spuna tata, nu Cata! Vlad se tot prostea si repeta cuvantul asta si eu i-am zis ca asa il cheama pe tati si a invatat.

Lasagna
eu fac asa: carnea tocata o calesc cu o ceapa, morcov ras, ou si verdeata, condimente. Apoi pun suc de rosii in ea si o mai las pe foc putin pana e pe jumatate facuta. Apoi in vasul ce se baga la cuptor, uns cu unt, pun foi de lasagna, un strat de carne pana termin cu foi de lasagna. Fac un sos bechamel, din jum l lapte sau mai mult(depinde cat de mult faci, eu le pun mai mult din ochi), deci laptele fiert, in care pun 2-3 lg. faina pana se ingroasa putin, apoi pun smantana si il las sa se raceasca. Sosul asta il pun peste lasagna cat sa acopere continutul din tava. Bag la cuptor pana se umfla foile, apoi scot si pun cascaval ras (muult) si mai bag la cuptor putin. Eu mai fac asa cu cannelloni, rotocoale din lasagna si le umplu cu carnea tocata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, si eu cred ca am gresit luandu-l din scaunul de masina, numai langea cu o jale si niste lacrimi iense ca m-am lasat impresionata. ieri la intoarcere nu l-am mai luat si a fost mai bine doar ca a trebuit sa-i fac spectacol tot drumul si sa inventez tot felul de jocuri pentru ca jucariile nu-i placeau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by ana maria

Fetelor va multumim pentru urari!! ne-am intors de la munte unde a fost foarte frumos doar ca drumul cu masina ne-a terminat nervos. Victor nu mai sta in caunul de masina mai mult de ora iar apoi incepe scandalul. Nici la mine in brate nu vrea sa stea si se duce intr-una catre taica-su la volan. Bineinteles ca nu-l las si atunci icepe disperarea. Dupa uichendu' asta am luat hotararea sa nu mai plecam in grecia cu masina si sa alege o varianta mai usoara, fie aici la mare fie cu avionu undeva. dar trebuie sa imi fac niste socoteli ca vrea sa mai mergem si dioua saptamani la munte...

Asa si la noi cu mersul cu masina... identic, mai ales faza a vrea in fata la volan si vrea cheile!! Nici noi nu stim ce sa facem anul asta cu concediul. Am fost la Bucuresti weekendul trecut, cu trenul, dar si asa a fost greu. Mihai a dormit cat de cat, eu nu prea, mi se parea ca suna toate ingrozitor de tare.

In alta ordine de idei, va dorim si noi La multi ani!, chiar daca cu intarziere.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele....imi cer scuze dar nu am citit nimic de vineri....
raspuns dator despre electrostimulare: e super!!!! am facut vineri o sedinta si azi...si de atunci am slabit 1.5kg, binenteles cu dieta stricta si bio/cla.

acum.....trag aer in piept si am sa va spun...caci realizez ca e singurul loc unde pot sa ma descarc....iubitive sotii, nu/i neglijati oricat de mult v/ar solicita colii. fiti atente la nevoile lor si acordatile toata atentia, mentineti vie flacara dragostei! va doresc sa nu treceti niciodata prin ce trec eu acum....totul s/a terminat....dar va fi un nou incaput doar eu si mica mea piersicuta.

nu cred ca am sa mai pot intra aici, va doresc sa fiti fericite, sa apreciati ce aveti si ...uneori nu cautati prea mult raspunsuri, caci s/ar putea sa nu va placa ce aflati.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

wow, ce capitol lung....

Ana Maria probleme la drum lung avem si noi. Ultima data cand ne-am deplasat cu ea a vomitat in masina din cauza ca nu sta intr-un loc, se agita mult.

Eu sambata m-am enervat tare pe ea ca scoate saliva intentionat si-i curge aiurea pe barba, daca o cert rade si face mai rau... i-am dat o palma pe obraz ... s-a uitat mirata la mine vreo cateva secunde bune, noroc ca n-a plans, iar acum ma simt f nasol pe chestia asta.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput