Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Crinuta, si eu sunt la cafea, dar un pic mai tarziu ca tine ,ca noi ne trezim la 10.

Doamneee!!! ce scump e Rayan,ce smecher este cu ocheleri, i-am pus si eu Alexiei dar nu sta cu ei la ochi nici sa-i fac poza.

Alexia spune:mami,tati,maia(mamaia),taie(tataie),papi(papa),api(apa),pa-pa,titi(catel),kaka,pipi,baii(baie),si multe cuvinte care nu le inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Wow, vorbeste multe.
Noi intelegem cam tot dar suntem lenesi la vorbit.Acum cateva zile a spus " asta" cand l-am intrebat care e balena. De atunci nu a mai spus, dar e clar ca stie cuvantul.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Erica, ai niste copii superbi. Cred ca au facut furori pe acolo.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia spune cam asa:mama,mami,nani,apa(care inseamna ori apa,suc sau lapte daca lalaie mai mult cuvantul),papuci,taci,iesi,tot,bebe,tati,papa,meme(mamaie),ati(minge,balon),na(da-mi),nu,da,pipiii(copii),brum-brum(masina),uf(cand e ceva fierbinte sau rece),bau,bahaaa(in araba),taa(tot araba),alla(yalla),ti ciu(thank u),bye si or mai fi dar pe asta mi le amintesc acum.Mai face si prop.simple cum ar fi mama poo(dupa ce face caca),pa Titi(cand vrea sa mearga afara),papa mniam-mniam cand ii e foame.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buuuna!
Eu am avut de invatat si un examen ieri si abia acum am apucat sa va citesc! Iar ieri mi-a fost tare rau, parca aveam febra, dar nu aveam, ma durea putin in gat si as fi dormit intr-una...azi mi-e asa si asa...dar mai bine decat ieri.

L-am admirat pe Rayan tundat, e un dulceee!

V. Erica, sunt superbi copiii tai, iar pitica seamana cu tine! De cavaler, ce sa mai zic...un adevarat barbat!

Cory si Lavinia, le pup pe Natalia si Amanda, sunt niste dulci!

Mai, dar ce de cuvinte pe-aici...Vlad zice asa: mama, tata, apa, baba(banana), bapa(bebe), uf, haaa-haaa(catel), mauu(pisica), mmmm(vaca), mpa-mpa(cand ii e foame), kaka, ata(asta) si cam atat...si o gramada pe limba lui, cum ar fi: titia, pitica, cata...el stie ce inseamna!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, nu pot sa cred. Rayan zice mpa de vreo 10 zile tot asa cand ii e foame sau sete. Nu imi vine sa cred ce coincidenta.

E clar, suntem codasi la vorbit. Deci, incerc sa imi amintesc ce zice: mama, tata, baba, papa, caca, mta, miau ( dar il pronunta putin diferit), haha ( pt catel), pa, tai tai ( in ultima vreme nu mai zice), uuu ( la vaca), tzitzi, eaji ( de la easy), yaya ( yalla= haide in araba),asta, k ( ok),alo, da si alte cuvinte pe care nu le pot reda.
Mie mi se pare foarte putin. Asta e, asteptam.

Am mai pus poze sa vedeti cum ma ajuta el la curatenie.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Mi-am mai amintit,mai zice hap,cand deschide gura sa pape ceva,baboo(bravo),hapciu,miu-miu(miau) si ham ham.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Io deja incep sa ma stresez...se pare ca baiatul meu e cel mai codas la vorbe, in afara de "mama", "tata" (spuse clar), "da" si "nu" (spuse ihi acompaniat de dat aprobator din cap, si iii, nu pot sa pun caciulita, dar nu este "i") nu spune nimic ce poate fi inteles...in dialectul bebelicesc vorbeste toata ziua, dar atat, dar poate nu sunt eu atenta sa inteleg...bine macar ca este foarte expresiv in gesturi.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Buna tuturor,nu stiu daca va mai amintiti de noi, mai treceam si noi pe aici , mai rar e drept iar in ultimul timp mai deloc,dar v-am citit de fiecare data cu interes.Am vazut ca puiutzi vostri au crescut mari si frumosi, deasemenea sanatosi, cu mici probelme cateodata, dar asa sunt copilasii,oricum foarte repede au crescut si ne incanta sufletul in fiecare zi.
Acum sa va mai spunem cate ceva si despre noi: dupa cum poate va amintiti eu am inceput seviciul atunci cand Alexandra avea 1 anisor, exact in ziua in care ea a implinit 1 an.Este bine, a crescut o domnisoara mare si nazdravana, spune si ea la fel ca si ceilalti copilasi de aici cateva cuvinte si are o personalitate foarte bine conturata cu care ne uimeste zi de zi.La 1 an si 3 luni a facut varicela, o forma urata care a durat 3 saptamani, 3 saptamani de chin si pentru ea si pentru noi, dar din fericire a trecut si acum "asteptam " celelalte boli ale copilariei.Este sanatoasa si asta ne dorim cel mai mult.Avem o bona care sta cu ea cele 8 - 10 ore in care sunt plecata la servici, bona de care suntem foarte multumiti, nu am avut nici o problema cu ea pana acum si speram nici de acum inainte.Alexandra are 8 dintisoti si 4 maselute care ne-au dat mai batai de cap noua si durere mare ei,perioada in care nu a manacat mai nimic si cu stare generala urata, nu avea chef de nimic nu se juca, era mereu maraita si urmeaza acum caninii care nu vor sa iasa odata si sa treaca durerea.
Hai ca nu am mai intrat de mult si acum va ametesc cu multe povesti despre fetitza noastra.
Sper ca de acum inainte sa pot sa intru mai mult pe aici si mai ales sa am timp sa scriu.

ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, hi, hi...iar s-au vorbit? Cum ii zic "hai sa mancam" se duce la scaunul de masa si vrea sa se urce in el si face "mpa-mpa" din gurita, sau cum vede ca oun masa pt. noi, la fel! Azi cand a venit tati acasa, l-am intrebat pe Vlad: " Cine a venit?" si el a zis clar "Cata"...deci stie cum il cheama pe tati!

Ilucae, bine ai revenit! Sa intri mai des sa ne povestesti de Alexandra!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput