Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 19
Raspunsuri - Pagina 24
MihaT spune:
Neata... nu este nimeni la cafea ???
Fetelor eu pana acum ma trezeam la 7 si ii da-deam Alexiei sa bea laptele in somn,iar ea dormea in continuare pana la 10-10jum ,si apoi manca branzica cu fructe, la ora14 legume cu carne sau ciorbita ,deci mancara gatita. Dar azi am lasat-o sa se trezeasca ea si atunci i-am dat laptele,s-a trezit la 10 ca de obicei,si acum urmatoarea masa ar fi la 14 de mancare gatita ,deci renuntam la o masa? Spuneti-mi ce sa fac sa procedez asa? poate mananca mai bine?
crinuta spune:
Miha, eu sunt la cafea, dar ma pregatesc sa merg la bucatarie sa gatesc ceva ca la 12 vine sotul.
Sa stii ca de cand am venit aici Rayan se culca mai tarziu si se trezeste in jur de 10:30 si atunci ii dau laptele. Nu ii mi dau in somn cum faceam inainte ( ii dadeam pe la 1 noaptea) iar urmatoarea masa este cea gatita pe l 13:00.
Masa de fructe am scos-o. Ii dau fructe dupa amiaza, dar nu fac o masa speciala pentru asta. Ii tai bucatele de mar sau de kiwi, si i le pun pe farfurie sa isi ia singur.
pupici
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Crinuta pai daca pronunti cum vrei tu te mai intelege careva?Eu vreau sa invat araba daca se poate fara sa am accent(cred ca e imposibil) dar jupanul nu vrea sa ma ajute deloc,ce-i drept era vreo 2 noaptea cand il bateam la cap sa ma corecteze dupa ce citeam din cartea aia.Am invatat 2 cuvinte,huna si hunaka.Restul sa le pronunte el si cu familia lui ca eu nu pot!![]()
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
crinuta spune:
Lavinia, pai ei zic " Huna" si nu " hon"?
Eu le stiu pe amandoua dar m-am obisnuit cu " hon".
Cand am spus ca pronunt cum vreau eu, m-am referit strict la acel " h", stii tu care, si la acel "r" care nu se pronunta ca "r" si sunt inteleasa.
In rest eu zic ca pronunt corect, nu am avut probleme aici.
Ce faceti in vara asta, plecati undeva sau stati in Liban?
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Crinuta huna e in araba oficiala,ce vorbesc ei e limba populara.De asta stii tu de hon.
De plecat doar eu plec in august in Ro,mai am treburi de rezolvat si i-am promis tatei ca nu stau mult aici.Oricum vara e frumos aici in Liban,plaja nici nu se compara cu cea din Ro si sunt turisti si aici si multe locuri de distractie.In toamna poate plecam in Anglia,desi jupanului i s-a pus pata ca vrea sa mearga in vacanta in Malaysia,iar eu am alta pata,vreau sa vad Roma si Vaticanul.Asa ca nu stiu pana la urma unde o sa mergem si ce o sa facem.Tot in toamna daca ne merg afacerile aici va trebui sa cumpar apartament iar in Bucuresti,deci iar munca si alergatura care pica pe mine si Natalia,bietul copil.Iarna vrea sa stau in Ro,aici e deprimant si frig.
pozeNatalia
lavinia345 spune:
quote:
Originally posted by MihaT
Lavinia ,frumusica foc Natalia,o adevarata domnisoara!!!
Pupici de la Alexia
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Pozicile Alexiei
Pupici si voua,Mihaela.Multumim tuturor de laude.
pozeNatalia
crinuta spune:
Si eu vreau in Malayezia. Cred ca i-a placut reclama aia care e pe toate posturile.
Te cred ca vrei sa stai in Ro iarna.
Poate pui niste poze din Liban de la plaja. Sunt tare curioasa cum e.
Crinuta si
Rayan
lavinia345 spune:
Nu,nu de la reclama i se trage.A fost in China in aprilie, a facut escala la dus si intors in Thailanda.Si i-a placut mult in Thailanda dar singurul impediment era prostitutia la scara foarte larga,nu conta ca e hotel de 5 stele sau in plin centru turistic,fete de 14-15 ani se vindeau la tot pasul,sunt puzderie,nu exista hotel,restaurant,strada sa nu dai de ele.Si deci e scarbos,sa mergi cu familia,cu copil dupa tine si sa le vezi pe alea peste tot.In Malaysia e mai curat,mai bine pus la punct turismul,servicii de calitate.In China a facut foamea,a stat vreo 3 saptamani si a slabit 7 kg.
pozeNatalia
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Am mai pus 2 poze noi.
Nu e nimeni la cafea? Nu-mi place sa beau cafeaua singura.
Mai spuneti ce mai vorbesc puii, ca tare curioasa sunt. Ixxi, piersicuta ta e foarte vorbareata. Ce mai zice?
pupici
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Neatza,
Asa cum am promis, poze de la nunta.
Enjoy!
O sa revin mai tarziu, caci plec din Bucuresti.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)